To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Spill innhold fra YouTube TV på Google Nest-skjermer

Konfigurer YouTube TV på Nest Hub eller Nest Hub Max

For å spille innhold fra YouTube TV på en Nest-skjerm må du abonnere eller ha en prøveperiode på YouTube TV.

Merk: Du trenger ikke å abonnere på YouTube TV for å se standardversjonen av YouTube eller YouTube Premium på Nest-skjermen.

Kontroller YouTube TV

Du kan kontrollere YouTube TV på Nest-skjermen din ved hjelp av talekommandoer eller selve skjermen. På Nest Hub (2. generasjon) eller Nest Hub Max kan du også bruke Quick Gestures.

Fra denne skjermen:

Handling:

Gjør eller si dette:

Merk: For å bruke talekommandoer må du først si «Hey Google» eller «Ok Google».

Alle skjermer Begynn å spille innhold fra YouTube TV «Se på TV.»
«Spill TV.»
«Se på YouTube TV.»
«Gå til YouTube TV.»

Alle skjermer

Bla gjennom kanaloversikten

«Hva vises på TV-en?»
«Vis meg TV-oversikten.»
«Åpne programoversikten.»
«Hva vises på YouTube TV?»

Trykk på Vis kanaloversikten på skjermen.

Merk: Du kan bla gjennom andre kanaler og annet innhold mens du spiller innhold fra YouTube TV.

Alle skjermer

Se toppvalg for deg

«Åpne YouTube TV.»
«Vis meg YouTube TV.»

På skjermen trykker du på Vis toppvalg.

Alle skjermer Juster volumet «Høyere»
«Still volumet til 40 %»
Avspilling av YouTube TV Åpne kontrolloverlegget Trykk på skjermen.

Avspilling av YouTube TV

Spill eller sett på pause

«Spill.»
«Sett på pause.»

Trykk på avspillings- eller pauseknappen mens kontrolloverlegget er åpent.

Bruk Quick Gestures (bare Nest Hub (2. generasjon) eller Nest Hub Max).

Avspilling av YouTube TV Neste kanal Sveip til høyre på skjermen.
Avspilling av YouTube TV Forrige kanal Sveip til venstre på skjermen.
Avspilling av YouTube TV Bla gjennom flere programmer
  1. Trykk på skjermen.
  2. Sveip opp på skjermen.
  3. Sveip for å se flere programmer.
Kort for YouTube TV-startskjermen Åpne et bestemt TV-program på kortet Trykk på programmet du vil spille.
Alle skjermer Åpne YouTube TV på en kanal, serie eller film som spilles nå «Spill [kanal, serie eller film]»
«Se på [kanal, serie eller film]»
«Spill [kanal, serie eller film] på YouTube TV»
«Se på [kanal, serie eller film] på YouTube TV»

Anbefalingskort

Hvis du har slått på personlige resultater, kan Nest-skjermen vise deg kort med innholdsanbefalinger som er basert på det du pleier å se på.

Et medlem av husstanden med Face Match aktivert kan få skreddersydde anbefalinger som er annerledes enn andre medlemmers anbefalinger.

Trykk på kortet for å spille en anbefalt serie.