To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

YouTube TV afspelen op je Google Nest-scherm

YouTube TV instellen op je Nest Hub of Nest Hub Max

Als je YouTube TV wilt afspelen op je Nest-scherm, heb je een YouTube TV-account of -proefaccount nodig.

Opmerking: Je hebt geen YouTube TV-account nodig om op je Nest-scherm standaard YouTube of YouTube Premium af te spelen.

YouTube TV bedienen

Gebruik spraakopdrachten of het scherm om YouTube TV op je Nest-scherm te bedienen. Op de Nest Hub (2e generatie) of Nest Hub Max kun je ook Snelle gebaren gebruiken.

Vanuit dit scherm:

Actie:

Doe of zeg het volgende:

Opmerking: Als je een spraakopdracht wilt gebruiken, zeg je eerst 'Hey Google'.

Elk scherm YouTube TV afspelen 'Kijk tv.'
'Zet de tv aan.'
'Zet YouTube TV aan.'
'Ga naar YouTube TV.'

Elk scherm

In de tv-gids zoeken

'Wat is er op tv?'
'Laat de tv-gids zien.'
'Open de tv-gids.'
'Wat is er op YouTube TV?'

Tik op het scherm op Tv-gids tonen.

Opmerking: Je kunt andere kanalen en content zoeken terwijl je YouTube TV afspeelt.

Elk scherm

Populairste keuzes voor jou bekijken

'Open YouTube TV.'
'Laat YouTube TV zien.'

Tik op Populairste keuzes tonen op het scherm.

Elk scherm Volume regelen 'Harder'
'Zet het volume op 40%'
YouTube TV afspelen De bedieningsoverlay openen Tik op het scherm.

YouTube TV afspelen

Afspelen of pauzeren

'Afspelen.'
'Pauzeren.'

Open de bedieningsoverlay en tik op de knop Afspelen of Pauzeren.

Gebruik Snelle gebaren (alleen Nest Hub (2e generatie) of Nest Hub Max).

YouTube TV afspelen Volgend kanaal Swipe naar rechts op het scherm.
YouTube TV afspelen Vorig kanaal Swipe naar links op het scherm.
YouTube TV afspelen Extra programma's zoeken
  1. Tik op het scherm.
  2. Swipe omhoog op het scherm.
  3. Swipe om extra programma's te bekijken.
Kaart op het startscherm van YouTube TV Een specifiek tv-programma op de kaart openen Tik op het programma dat je wilt afspelen.
Elk scherm YouTube TV openen voor een specifiek kanaal of een bepaalde serie of film die momenteel beschikbaar is 'Speel [kanaal, serie of film] af.'
'Kijk [kanaal, serie of film].'
'Speel [kanaal, serie of film] af op YouTube TV.'
'Kijk [kanaal, serie of film] op YouTube TV.'

Aanbevelingskaarten

Als je persoonlijke resultaten hebt aangezet, kan je Nest-scherm je kaarten met contentaanbevelingen laten zien op basis van je kijkgewoonten.

Gezinsleden die Face Match hebben aangezet kunnen op maat gemaakte aanbevelingen krijgen die afwijken van aanbevelingen voor andere leden.

Tik op de kaart om een aanbevolen programma af te spelen.