To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

YouTube TV:n katsominen Google Nest ‑näytöltä

YouTube TV:n käyttöönotto Nest Hubissa tai Nest Hub Maxissa

Jos haluat katsoa YouTube TV:tä Nest-näytöltä, tarvitset YouTube TV ‑tilin tai ‑kokeilutilin.

Huom. Et tarvitse YouTube TV ‑tiliä YouTube- tai YouTube Premium ‑videoiden katsomiseen Nest-näytöltä.

YouTube TV:n ohjaaminen

Voit ohjata YouTube TV:tä Nest-näytöllä käyttämällä äänikomentoja tai näyttöä. Nest Hubilla (2. sukupolvi) ja Nest Hub Maxilla voit myös käyttää pikaeleitä.

Tältä näytöltä:

Mitä haluat tehdä:

Tee näin tai sano näin:

Huom. Jos haluat käyttää äänikomentoa, sano ensin "Hey Google".

Kaikki näytöt YouTube TV:n katsominen "Watch TV."
"Play TV."
"Watch YouTube TV."
"Go to YouTube TV."

Kaikki näytöt

Kanavaoppaan selaaminen

"What's on TV?"
"Show me the TV guide."
"Open the TV listings."
"What's on YouTube TV?"

Napauta näytöltä Näytä kanavaopas.

Huom. Voit selata muita kanavia ja sisältöä samalla, kun toistat YouTube TV:tä.

Kaikki näytöt

Suosituksia sinulle

"Open YouTube TV."
"Show me YouTube TV."

Valitse näytöltä Näytä parhaat valinnat.

Kaikki näytöt Äänenvoimakkuuden säätäminen "Louder"
"Set volume to 40%"
YouTube TV:n toistaminen Ohjainten peittokuvan avaaminen Napauta näyttöä.

YouTube TV:n toistaminen

Toistaminen tai keskeyttäminen

"Play."
"Pause."

Kun ohjainten peittokuva on auki, napauta toisto- tai keskeytyspainiketta.

Käytä pikaeleitä (vain Nest Hub (2. sukupolvi) tai Nest Hub Max).

YouTube TV:n toistaminen Seuraava kanava Pyyhkäise näytöltä oikealle.
YouTube TV:n toistaminen Edellinen kanava Pyyhkäise näytöltä vasemmalle.
YouTube TV:n toistaminen Muiden ohjelmien selaaminen
  1. Napauta näyttöä.
  2. Pyyhkäise näytöltä ylöspäin.
  3. Pyyhkäise nähdäksesi lisää ohjelmia.
YouTube TV:n aloitusnäyttökortti Tietyn TV-ohjelman avaaminen kortilta Napauta ohjelmaa, jonka haluat katsoa.
Kaikki näytöt YouTube TV:n avaaminen tiettyyn kanavaan, ohjelmaan tai elokuvaan, jota toistetaan parhaillaan "Play [channel, show or movie]"
"Watch [channel, show or movie]"
"Play [channel, show or movie] on YouTube TV"
"Watch [channel, show or movie] on YouTube TV"

Suosituskortit

Jos henkilökohtaiset tulokset ovat käytössä, voit nähdä Nest-näytöllä kortteja, joissa on katselutottumuksiisi perustuvia sisältösuosituksia.

Kotitalouden jäsen, jolla Face Match on käytössä, voi saada räätälöityjä suosituksia, jotka poikkeavat muiden jäsenten suosituksista.

Katso suositeltu ohjelma napauttamalla korttia.

Muita artikkeleita

Videosovellusten linkittäminen Google-tiliisi
Sisällön rajoittaminen Google Nest ‑kaiuttimilla ja ‑näytöillä
Google Nest ‐kaiuttimien ja ‐näyttöjen äänenvoimakkuuden säätäminen
Nukahtamisajastimien lisääminen ja muokkaaminen Google Nest ‑kaiuttimella tai ‑näytöllä
Face Match Google Nest Hub Maxissa