To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Afspil YouTube TV på din Google Nest-skærm

Konfigurer YouTube TV på din Nest Hub eller Nest Hub Max

Du skal have en YouTube TV-konto eller en prøvekonto for at afspille YouTube TV på din Nest-skærm.

Bemærk! Du behøver ikke at have en YouTube TV-konto for at afspille normalt YouTube eller YouTube Premium på din Nest-skærm.

Styr YouTube TV

Du kan styre YouTube TV på din Nest-skærm ved hjælp af stemmekommandoer eller skærmen. På Nest Hub (2. generation) eller Nest Hub Max kan du også bruge Håndtegn.

På denne skærm:

Handlinger:

Gør eller sig følgende:

Bemærk! Hvis du vil bruge en stemmekommando, skal du først sige "Hey Google".

Enhver skærm Begynd at afspille YouTube TV "Se TV."
"Afspil TV."
"Se YouTube TV."
"Gå til YouTube TV."

Enhver skærm

Se kanaloversigten

"Hvad er der på TV?"
"Vis mig programoversigten."
"Åbn programoversigten."
"Hvad er der på YouTube TV?"

Tryk på Vis kanaloversigt på skærmen.

Bemærk! Du kan søge efter andre kanaler og andet indhold, mens du afspiller YouTube TV.

Enhver skærm

Se populære valg til dig

"Åbn YouTube TV."
"Vis mig YouTube TV".

Tryk på Vis populære valg på skærmen.

Enhver skærm Juster lydstyrken "Højere"
"Indstil lydstyrken til 40 %"
Under afspilning af YouTube TV Åbn de overlejrede styringselementer Tryk på skærmen.

Under afspilning af YouTube TV

Afspil, eller sæt på pause

"Afspil."
"Sæt på pause."

Tryk på afspilnings- eller pauseknappen, mens de overlejrede styringselementer vises.

Brug Håndtegn (kun Nest Hub (2. generation) eller Nest Hub Max).

Under afspilning af YouTube TV Næste kanal Stryg til højre på skærmen.
Under afspilning af YouTube TV Forrige kanal Stryg til venstre på skærmen.
Under afspilning af YouTube TV Gennemse flere programmer
  1. Tryk på skærmen.
  2. Stryg opad på skærmen.
  3. Stryg for at se yderligere programmer.
Kort på YouTube TV-startskærmen Åbn et bestemt tv-program på kortet Tryk på det program, du vil afspille.
Enhver skærm Skift til en bestemt kanal, serie eller film, der aktuelt afspilles på YouTube TV "Afspil [kanal, serie eller film]"
"Se [kanal, serie eller film]"
"Afspil [kanal, serie eller film] på YouTube TV"
"Se [kanal, serie eller film] på YouTube TV"

Kort med anbefalinger

Hvis du har aktiveret personligt indhold, kan din Nest-skærm vise dig kort med anbefalinger til indhold baseret på det, du har set.

Et medlem af husstanden, som har aktiveret Face Match, får muligvis skræddersyede anbefalinger, der er forskellige fra anbefalingerne for andre medlemmer.

Tryk på kortet for at afspille en anbefalet serie.