Nest Cam i Google Nest Hub Max

Google Nest Hub Max kommer med et innebygd Nest Cam-kamera. Med Nest Cam kan du følge med på hva som skjer hjemme – selv når du ikke er der – med funksjonaliteten for direktesendinger og varsler når det registreres aktivitet. Hvis du har et aktivt Nest Aware-abonnement eller -prøveabonnement, får du også kontinuerlige videoopptak, intelligente varsler og andre avanserte funksjoner.

Merk: Nest Cam-kameraet som er innebygd i Nest Hub Max, har ikke støtte for Night Vision.

Konfigurer Nest Cam i Nest Hub Max

Før du slår på Nest Cam må du sørge for at Nest Hub Max er konfigurert.

1. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  2. Velg Nest Hub Max-enheten du vil konfigurere Nest Cam for.
  3. Nederst trykker du på Konfigurer Nest CamMerk: Hvis du har konfigurert en Nest-konto eller Nest-enheter i hjemmet ditt, kan du i løpet av denne konfigureringsprosessen velge å overføre Nest-kontoen din til Google-kontoen din, slik at Hub Max kan fungere med andre Nest-enheter.
  4. Følg veiledningen på skjermen, og bruk kameraet på mobilenheten din til å skanne QR-koden som vises på Nest Hub Max.

Merk: I Home-appen har du tilgang til direktevisningen og Talk & Listen-funksjonaliteten. Hvis du vil ha tilgang til alle Nest Cam-funksjonene, for eksempel aktivitetsvarsler, Nest Aware-funksjoner og så videre, kan du gjøre dette ved å laste ned Nest-appen og logge på med Google-kontoen din.

Bruk av det innebygde Nest Cam-kameraet

I likhet med andre Nest Cam-enheter kan du og medlemmene av hjemmet ditt bruke Nest Cam-kameraet som er innebygd i Nest Hub Max, til å se en direktevisning av hva som skjer i hjemmet. Du får også varsler og kontinuerlige opptak, hvis du har slått på dette i Nest-appen. Hvis du vil slå Nest Cam-funksjonaliteten på eller av, kan du gjøre det via menyen for enhetsinnstillinger eller på siden for direktevisningen.

Slå hjemmeovervåkning på eller av

Slå kameraet av eller på via enhetsinnstillingene

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest-skjermen din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  3. Trykk på Nest Hub Max og så Innstillinger  og så Nest Cam.
  4. Slå Funksjoner for overvåking av hjemmet av eller på.
  5. Valgfritt: For å spille lyd i direktestrømmen og videoopptak, slå på Lydovervåking i hjemmet. Merk: Denne innstillingen har ikke innvirkning på andre mikrofonfunksjoner. Du kan bruke talekommandoer med Nest Hub Max selv om dette alternativet er slått av.

Slå av kameraet fra direktevisningen

1. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på Kamera  og så Meny 3 dot menu icon og så Slå av kameraet.

Slå på kameraet fra direktevisningen

1. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  2. Trykk på Kamera   og så Slå på kameraet.

Koble Nest Cam til Nest-appen for å få tilgang til flere funksjoner

Når du har konfigurert Nest Cam, kan du få tilgang til følgende Nest Cam-funksjoner i Nest-appen:

1. Sørg for at Nest-appen er installert på mobilenheten din. Du kan laste den ned fra Google Play-butikken (Android) eller Apple App Store (iOS).
  2. På mobilenheten din åpner du Nest-appen  og velger miniatyrbildet av Nest Hub Max i listen.
    1. Eller hvis du allerede har Home-appen åpen, kan du gjøre følgende: På startskjermen  trykker du på Nest Hub Max og så Innstillinger Settings icon og så For å få flere funksjoner, konfigurer Nest Cam i Nest-appen .
  3. Når Nest-appen åpnes, logger du på med Google-kontoen din – med mindre du allerede har gjort det. Trykk på Logg på med Google og så Google-kontoen din og så Tillat og så miniatyrbildet for Nest Cam-kameraet ditt og så Innstillinger Settings icon og så Ja.
  4. Slå Mikrofon enten på On eller av Off. Deretter trykker du på Neste.
  5. Trykk på Kjente fjes og så slå Registrering av kjente fjes enten på On eller av Off. Deretter trykker du på Ferdig.

Nå er Nest Cam-kameraet som er innebygd i Nest Hub Max, også konfigurert i Nest-appen. Følg fremgangsmåten nedenfor for å få tilgang til Nest Cam-funksjonene eller endre innstillingene for kameraet:

1. Åpne Nest-appen .
  2. Trykk på miniatyrbildet for Nest Cam-forhåndsvisningen og så Settings (Innstillinger) Settings icon.

Funksjonalitet for Nest Cam-opptak

Med LED-lyset på Nest Hub Max vet du hva Nest Cam holder på med. Når Nest Cam er slått på, vises et grønt LED-lys på enheten. Dette betyr at Nest Hub Max er klar til å strømme bilder eller video og hjelpe deg med å holde øye med hjemmet ditt via Nest-appen. Når du eller andre familiemedlemmer ser på direktevisningen, blinker LED-lyset grønt.

Grønt lys

Solid green light

Nest Cam er slått på og overvåker nå.

Blinker grønt

Blinking green light

Et medlem av husstanden din ser nå på Nest Cam-direktevisningen.

Merk:

• Hvis du abonnerer på Nest Aware og har konfigurert den innebygde Nest Cam-enheten i Nest-appen, tar enheten din kontinuerlig opp video, slik at du kan gjennomgå den i Nest-appen.
  • Hvis du ikke har Nest Aware, men har konfigurert det innebygde Nest Cam-kameraet i Nest-appen, sender Nest Hub Max øyeblikksbilder av de siste tre timene med aktivitet som du kan gå gjennom i Nest-appen når aktivitet registreres foran kameraet.

Du kan når som helst slå av Nest Cam-funksjonaliteten i enten Nest- eller Home-appen.

Finn ut mer om kamera- og mikrofonkontrollene og indikatorene på Nest Hub Max.

Hvis du vil vite hvordan dataene dine håndteres når du bruker det innebygde Nest Cam-kameraet på Nest Hub Max, kan du gå til siden for vanlige spørsmål om personvern i brukerstøtten for Googles smarthjemenheter og -tjenester.