To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Cam i Google Nest Hub Max

Google Nest Hub Max kommer med et innebygd Nest Cam-kamera. Med Nest Cam kan du følge med på hva som skjer hjemme – selv når du ikke er der – med funksjonaliteten for direktesendinger og varsler når det registreres aktivitet. Hvis du har et aktivt Nest Aware-abonnement eller -prøveabonnement, får du også kontinuerlige videoopptak, intelligente varsler og andre avanserte funksjoner.

Merk: Nest Cam-kameraet som er innebygd i Nest Hub Max, har ikke støtte for Night Vision.

Konfigurer Nest Cam i Nest Hub Max

Før du slår på Nest Cam, må du sørge for at Nest Hub Max er konfigurert.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Trykk og hold på Nest Hub Max-enheten du vil konfigurere Nest Cam for.
  4. Nederst trykker du på Konfigurer Nest Cam.

Merk: Hvis du har konfigurert en Nest-konto eller Nest-enheter i hjemmet ditt, kan du i løpet av denne konfigureringsprosessen velge å overføre Nest-kontoen din til Google-kontoen din, slik at Nest Hub Max kan fungere med andre Nest-enheter.

5. Følg veiledningen på skjermen, og bruk kameraet på mobilenheten din til å skanne QR-koden som vises på Nest Hub Max.

Merk: I Home-appen har du tilgang til direktevisningen og Talk & Listen-funksjonaliteten. Hvis du vil ha tilgang til alle Nest Cam-funksjonene, for eksempel aktivitetsvarsler, Nest Aware-funksjoner og så videre, kan du laste ned Nest-appen og logge på med Google-kontoen din.

Bruk av det innebygde Nest Cam-kameraet

I likhet med andre Nest Cam-enheter kan du og medlemmene av hjemmet ditt bruke Nest Cam-kameraet som er innebygd i Nest Hub Max, til å se en direktevisning av hva som skjer i hjemmet. Du får også varsler og kontinuerlige videoopptak, hvis du har slått på dette i Nest-appen. Hvis du vil slå Nest Cam-funksjonaliteten av eller på, kan du gjøre det via menyen for enhetsinnstillinger eller på siden for direktevisningen.

Slå hjemmeovervåkning av eller på

Slå kameraet av eller på via enhetsinnstillingene

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest-skjermen din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  4. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  5. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger etterfulgt av Nest Cam.
  6. Slå Funksjoner for overvåking av hjemmet av eller på.
  7. Valgfritt: For å spille lyd i direktestrømmen og videoopptak, slå Lydovervåking i hjemmet av eller på. Merk: Denne innstillingen har ikke innvirkning på andre mikrofonfunksjoner. Du kan bruke talekommandoer med Nest Hub Max selv om dette alternativet er slått av.

Slå av kameraet fra direktevisningen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Favoritter etterfulgt av Kameraer.
  3. Trykk på enhetsbrikken etterfulgt av Slå av .

Slå på kameraet fra direktevisningen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Favoritter etterfulgt av Kameraer.
  3. Trykk på enhetsbrikken etterfulgt av Slå på .

Koble Nest Cam til Nest-appen for å endre flere innstillinger

Når du har konfigurert Nest Cam, kan du få tilgang til følgende Nest Cam-funksjoner og -innstillinger i Nest-appen:

1. Sørg for at Nest-appen er installert på mobilenheten din. Du kan laste den ned fra Google Play-butikken (Android) eller Apple App Store (iOS).
  2. På mobilenheten din åpner du Nest-appen og velger miniatyrbildet av Nest Hub Max i enhetslisten.
  3. Når Nest-appen åpnes, logger du på med Google-kontoen din hvis du ikke har gjort det allerede. Trykk på Logg på med Google etterfulgt av Google-kontoen din etterfulgt av Tillat etterfulgt av miniatyrbildet av Nest Cam etterfulgt av Innstillinger Settings icon etterfulgt av Ja.
  4. Slå Mikrofon enten på On eller av Off. Deretter trykker du på Neste.
  5. Trykk på Kjente ansikter etterfulgt av slå Registrering av kjente ansikter enten på On eller av Off. Deretter trykker du på Ferdig.

Nå er Nest Cam-kameraet som er innebygd i Nest Hub Max, også konfigurert i Nest-appen. Følg fremgangsmåten nedenfor for å bruke Nest Cam-funksjonene eller endre innstillingene for kameraet:

1. Åpne Nest-appen .
  2. Trykk på miniatyrbildet for Nest Cam-forhåndsvisningen etterfulgt av Settings (Innstillinger) Settings icon.

Funksjonalitet for Nest Cam-opptak

Lysene på Nest Hub Max forteller deg hva Nest Cam holder på med. Når Nest Cam er slått på, vises et grønt lys på enheten. Dette betyr at Nest Hub Max er klar til å strømme bilder eller video og hjelpe deg med å holde øye med hjemmet ditt via Nest-appen. Når du eller andre familiemedlemmer ser på direktevisningen, blinker lyset grønt.

Grønt lys Solid green light Nest Cam er slått på og overvåker nå.
Blinker grønt Blinking green light Et medlem av husstanden ser på Nest Cam-strømmen.

Merk:

• Hvis du abonnerer på Nest Aware og har konfigurert den innebygde Nest Cam-enheten i Nest-appen, tar enheten din kontinuerlig opp video, slik at du kan gjennomgå den i Nest-appen.
  • Hvis du ikke har Nest Aware, men har konfigurert det innebygde Nest Cam-kameraet i Nest-appen, sender Nest Hub Max øyeblikksbilder av de siste 3 timene med aktivitet, som du kan gå gjennom i Nest-appen når aktivitet registreres foran kameraet.

Du kan når som helst slå av Nest Cam-funksjonaliteten i enten Nest- eller Home-appen.

Finn ut mer om kamera- og mikrofonkontrollene og indikatorene på Nest Hub Max.

For å finne ut hvordan dataene dine håndteres når du bruker det innebygde Nest Cam-kameraet på Nest Hub Max, gå til siden for vanlige spørsmål om personvern i brukerstøtten for Googles smarthjemenheter og -tjenester.