To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ledlampje en camerastatussen van de Google Nest Hub Max

De Nest Hub Max is voorzien van een camera voor bijvoorbeeld videogesprekken en bewaking van je huis met de ingebouwde Nest Cam. Check het ledlampje voor informatie over de camera, bijvoorbeeld of de camera is uitgezet.

Opmerking: Hoewel Google Duo en Google Meet zijn gecombineerd tot een nieuwe Meet-app op mobiele apparaten, tablets en computers, wordt het Google Duo-icoon Duo app nog steeds getoond op Google Nest-schermen.

Camerastatussen

De Nest Hub Max heeft 3 camerastatussen:

1. Streaming: De Nest Hub Max streamt video als je videobelt of de ingebouwde Nest Cam gebruikt. Het ledlampje brandt groen als de camera deze status heeft.
  2. Detectie: Bij deze status legt de camera frames vast, analyseert ze en gooit ze weg om te bepalen of het apparaat iets nuttigs kan doen. Jij bepaalt tijdens het instellen van het apparaat welke detectiefuncties, zoals Face Match en Snelle gebaren, je voor de camera wilt aanzetten.
  3. Uit: De camera kan op 2 manieren worden uitgezet: in de software die toegankelijk is via de snelle instellingen van het apparaat, of met de fysieke schakelaar voor de microfoon en camera aan de achterkant van het apparaat. Als de hardwareschakelaar is uitgezet, zie je een oranje indicator naast de camera.

De camera en microfoon uitzetten op de Nest Hub Max

Gebruikers kunnen de camera of de camera en de microfoon rechtstreeks uitzetten op de Nest Hub Max. Andere leden van je huishouden kunnen de camera of microfoon dan niet op afstand aanzetten.

• Als je de camera van je Nest Hub Max-apparaat wilt uitzetten, swipe je vanaf de onderkant van het scherm omhoog en tik je op Camera camera icon.
  • Als je zowel de camera als de microfoon wilt uitzetten, zet je de schakelaar op het apparaat op Uit.

Opmerking: Als de microfoon uitstaat, kun je geen spraakopdrachten gebruiken. Als de camera uitstaat, kun je de ingebouwde Nest Cam of cameradetectiefuncties, waaronder Snelle gebaren en Face Match, niet gebruiken.

Ledstatussen van de Nest Hub Max

Brandt groen Solid green light

De ingebouwde Nest Cam staat aan.

Of

Je neemt deel aan een videogesprek.

Knippert groen Blinking green light Een lid van je huishouden kijkt op dit moment naar de live weergave van de Nest Cam.
Oranje Orange LED Zowel de camera als de microfoon zijn uitgezet met de schakelaar op de achterkant van het apparaat.
Geen ledlampje LED off

De ingebouwde Nest Cam is uitgezet via de app en legt op dit moment geen beelden vast. Andere functies, zoals Snelle gebaren en Face Match, werken nog wel als cameradetectie aanstaat.

Of

De camera is helemaal uitgezet via de instellingen van de Nest Hub Max. In dat geval staan alle camerafuncties, zoals Face Match, en de ingebouwde Nest Cam ook uit. Je ziet een doorgestreepte camera Camera off icon op het startscherm van de Hub Max als de camera uitstaat.