Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

LED-indikator og kameratilstande på Google Nest Hub Max

Nest Hub Max har et kamera, der giver dig mulighed for at foretage videoopkald, overvåge dit hjem med det indbyggede Nest Cam og meget mere. Tjek LED-indikatoren for at få oplysninger om kameraet, f.eks. om det har været slukket.

Bemærk! Selvom Google Duo og Google Meet er blevet slået sammen i en ny Meet-app på mobilenheder, tablets og computere, viser Google Nest-skærme fortsat Google Duo-ikonet Duo app.

Kameratilstande

Nest Hub Max har 3 kameratilstande:

1. Streaming: Din Nest Hub Max streamer video, når du er i et videoopkald eller bruger det indbyggede Nest Cam. LED-indikatoren lyser grønt, når kameraet er i denne tilstand.
  2. Registrering: I denne tilstand optager kameraet billeder, analyserer dem og sorterer dem for at fastlægge, om der er noget nyttigt, som enheden kan gøre. Når du konfigurerer enheden, kan du beslutte, om kameraets registreringsfunktioner såsom Face Match og Håndtegn skal aktiveres.
  3. Fra: Kameraet kan slås fra på to måder: Den første er via et softwarestyringselement, der kan tilgås i kvikmenuen på enheden, og den anden er via den fysiske mikrofon og kamerakontakten på bagsiden af enheden. Når hardwarekontakten er slået fra, lyser indikatorlampen ud for kameraet orange.

Slå kameraet og mikrofonen fra på din Nest Hub Max

Brugerne kan slå kameraet fra eller deaktivere både kameraet og mikrofonen direkte på deres Nest Hub Max. Når det er gjort, kan de øvrige medlemmer af husstanden ikke slå kameraet eller mikrofonen til via fjernadgang.

• Du kan slå kameraet fra ved at stryge opad fra bunden af skærmen på Nest Hub Max og trykke på Kamera camera icon.
  • Hvis du vil deaktivere både kameraet og mikrofonen, skal du slå kontakten på enheden fra.

Bemærk! Når mikrofonen er slået fra, kan du ikke bruge stemmekommandoer. Når kameraet er slået fra, kan du ikke bruge det indbyggede Nest Cam eller andre kamerasensorfunktioner, herunder Håndtegn og Face Match.

LED-statusangivelser for Nest Hub Max

Lyser grønt Solid green light

Det indbyggede Nest Cam er slået til.

Eller

Du deltager i et videoopkald.

Blinker grønt Blinking green light Et medlem af din husstand ser i øjeblikket Nest Cams livevisning.
Orange Orange LED Både kameraet og mikrofonen er slået fra via kontakten på bagsiden af enheden.
Ingen LED-status LED off

Det indbyggede Nest Cam er slået fra i appen og overvåger ikke noget i øjeblikket. Andre funktioner som f.eks. Håndtegn og Face Match fungerer stadig, hvis kamerasensoren er slået til.

Eller

Kameraet er slået helt fra i kvikmenuen på Nest Hub Max. I dette tilfælde deaktiveres alle kamerafunktioner såsom Face Match og det indbyggede Nest Cam også. Der vises et overstreget kameraikon Camera off icon på din Hub Max-startskærm, hvis kameraet er slået fra.