Yderligere servicevilkår for Nest

Senest opdateret: 28. februar 2022

Hvis du vil bruge Nest-enheder og -tjenester, skal du acceptere (1) Googles servicevilkår og (2) disse yderligere servicevilkår for Nest.

Læs begge dokumenter omhyggeligt. Disse dokumenter kaldes tilsammen "Vilkår". De fastlægger, hvad du kan forvente af os, når du bruger vores tjenester, og hvad vi forventer af dig.

Hvis disse Yderligere vilkår er i strid med Googles servicevilkår, er brugen af Nest-tjenester underlagt disse Yderligere vilkår.

"Nest-enheder og -tjenester" i disse Yderligere vilkår består af:

• De følgende hardwareenheder og -funktioner, der hører under Nest-brandet (samlet kaldet "Nest-enheder"): Nest-termostater, Nest Cams, alle smartskærme under Nest-brandet, der omfatter en "Nest Cam"-funktion, Nest-videodørklokker, Nest-sikkerhedsalarmsystemer, Nest-dørlåse samt Nest-røgalarmer og -kuliltealarmer.
  • Nest Aware (eller en lignende tjeneste til forbundne hjem, der tilbydes af Google Nest) og de tjenester, vi leverer i forbindelse med Nest-enhederne, såsom Nest-webapps, Nest-mobilapps, Google Home-appen (dog kun når den bruges til at administrere disse Nest-enheder og -tjenester) samt andre tjenester til forbundne hjem, som vi leverer, og som er udviklet specifikt til disse enheder (herunder alle abonnementstjenester såsom energiprogrammer). De omfatter ikke Google-tjenester (f.eks. Google Assistent, YouTube, Google Maps, Google Duo og lignende), der kan bruges sammen med Nest-enheder, men som også kan bruges sammen med andre Google-produkter eller -tjenester.

Alderskrav

Du skal være mindst 13 år gammel for at bruge Nest-enheder og -tjenester (eller ældre, hvis det er et lovkrav i dit land og dermed en forudsætning for, at du kan bruge Nest-enheder og -tjenester uden forældresamtykke). Sådanne aldersgrænser begrænser dog ikke din brug af Family Link-administrerede Google-konti, hvor andet er tilladt sammen med alle Nest-enheder og -tjenester.

Brug af Nest-tjenester

Nest-tjenester. Når du bruger en Google-konto til Nest-enheder og -tjenester, gælder følgende: (i) Google leverer Nest-enhederne og -tjenesterne til dig, men vi kan hyre Nest Labs, Inc. og andre virksomheder eller tilknyttede virksomheder som tjenesteudbydere, der leverer nogle eller alle Nest-enhederne og -tjenesterne til dig på vegne af Google og i henhold til Googles anvisninger, og (ii) i det omfang, du tilmelder dig programvilkår hos tredjepartspartnere for programmer, der er integreret i Nest-enhederne og -tjenesterne (f.eks. energiprogrammer), skal eventuelle referencer til servicevilkårene for Nest i de pågældende programvilkår forstås som Servicevilkårene, og eventuelle referencer til privatlivspolitikkerne for Nest skal forstås som Googles privatlivspolitik.

Lovpligtige garantier. Lovgivningen i nogle jurisdiktioner kan indebære garantier og betingelser eller pålægge forpligtelser, der giver dig visse forbrugerrettigheder i henhold til den gældende lovgivning. Sådanne bestemmelser kan i nogle jurisdiktioner ikke udelukkes, begrænses eller ændres, undtagen i begrænset omfang, og disse vilkår skal læses i overensstemmelse med sådanne lovbestemmelser.

Automatiske softwareopdateringer. Vi kan fra tid til anden udvikle programrettelser, fejlrettelser, opdateringer, opgraderinger og andre ændringer for at forbedre effektiviteten af Nest-enheder og -tjenester. Disse kan blive installeret automatisk uden yderligere varsel eller uden indhentning af yderligere tilladelser fra dig. Du accepterer, at du modtager disse automatiske opdateringer. Hvis du ikke ønsker sådanne opdateringer, skal du stoppe med at bruge Nest-enhederne og -tjenesterne.

I nogle områder (f.eks. i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde), hvor dette er påkrævet ved lov, kan du muligvis tilgå en indstilling, der forhindrer din enhed i at modtage visse opdateringer. Vi anbefaler dog på det kraftigste, at du lader din enhed modtage alle opdateringer for at sikre, at dit Nest-produkt eller din Nest-tjeneste fungerer optimalt. Hvis det vurderes, at en opdatering kan løse et kritisk juridisk eller sikkerhedsmæssigt problem eller en sikkerhedsbrist, kan opdateringen blive gennemført, uanset hvilke opdateringsindstillinger du har valgt.

Tredjepartstjenester. Nest-enhederne og -tjenesterne kan give dig mulighed for at finde, bruge eller interagere direkte med websites, apps, indhold, produkter og andre tjenester fra tredjeparter, herunder pro overvågning (som defineret nedenfor). Bemærk! Når du bruger tredjepartstjenester, er din brug af disse tjenester underlagt tjenesternes vilkår og privatlivspolitikker samt Vilkårene, hvis det er relevant.

Visse begrænsninger i forbindelse med brugen af Nest-enheder og -tjenester. Nest-enhederne og -tjenesterne er ikke certificeret til tilkaldelse af beredskab, medmindre de udtrykkeligt er godkendt og certificeret til at understøtte centralovervågning via et professionelt overvågningscenter (sådanne udtrykkeligt godkendte og certificerede Nest-enheder og -tjenester kaldes "Nest-enheder, der er kompatibel med pro overvågning"). GOOGLE TILKALDER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER NØDTJENESTER TIL DIT HJEM I NØDSITUATIONER. I det fulde omfang i henhold til gældende lovgivning (men underlagt bestemmelserne vedrørende "Lovpligtige garantier" ovenfor) garanterer Google ikke, at brugen af Nest-enheder og -tjenester (herunder Nest-enheder, der er kompatibel med pro overvågning, eller overvågningstjenester fra tredjeparter, som bruges i forbindelse med Nest-enhederne og -tjenesterne) øger sikkerheden.

Centralovervågning til Nest-enheder, der er kompatibel med pro overvågning. Tredjepartsudbydere af professionel centralovervågning ("Overvågningsudbydere") kan tilbyde tjenester, der leverer professionel overvågning, sender underretninger til beredskabstjenester og tilkalder disse ("pro overvågning") i forbindelse med Nest-enheder, der er kompatibel med pro overvågning. Hvis du tegner abonnement på pro overvågning, indgår du en aftale direkte med Overvågningsudbyderen (og ikke med Google) om dennes levering af pro overvågning. Overvågningsudbyderen og Google er særskilte virksomheder, og der eksisterer ikke noget partnerskab eller nogen agent- eller underleverandørrelation mellem dem. PRO OVERVÅGNING ER KUN BEREGNET TIL AT FUNGERE SAMMEN MED NEST-ENHEDER, DER ER KOMPATIBLE MED PRO OVERVÅGNING. FORSØG IKKE AT BRUGE PRO OVERVÅGNING TIL ANDRE NEST-ENHEDER OG -TJENESTER END NEST-ENHEDER, DER ER KOMPATIBLE MED PRO OVERVÅGNING.

Tilladelser og registrering i forbindelse med pro overvågning. Nogle lokale myndigheder stiller krav om tilladelse eller registrering i forbindelse med brugen af Nest-enheder og -tjenester med pro overvågning. Uden den påkrævede tilladelse eller registrering vil beredskabstjenesterne muligvis ikke besvare anmodninger fra en Overvågningsudbyder, og du kan blive pålagt bøder eller andre sanktioner. Du er alene ansvarlig for at sørge for alle påkrævede tilladelser eller registreringer ved brug af pro overvågning til Nest-enheder og -tjenester samt eventuelle tilknyttede bøder eller sanktioner, du kan blive pålagt.

Tjenesteafbrydelser – ingen refusion. Nest-enhederne og -tjenesterne kan blive suspenderet midlertidigt uden varsel af sikkerhedsmæssige årsager eller på grund af systemfejl, vedligeholdelse og reparation eller andre forhold. I det fulde omfang i henhold til gældende lovgivning (men underlagt bestemmelserne vedrørende "Lovpligtige garantier" ovenfor) er du ikke berettiget til nogen refusion for disse midlertidige suspenderinger.

Systemkrav. Nest-enhederne og -tjenesterne fungerer muligvis ikke uden en Google-konto og et fungerende Wi-Fi-netværk i dit hjem, som har pålidelig internetadgang med tilstrækkelig båndbredde. Andre systemelementer kan også være nødvendige for at bruge nogle eller alle Nest-enhederne og -tjenesterne, f.eks. en mobilenhed med Nest- og/eller Google Home-appen. Det er dit ansvar at sikre, at du har alle de nødvendige systemelementer, og at de er kompatible og konfigureret korrekt. Google kan aktivere Bluetooth på din mobilenhed uden forudgående notifikation, men underlagt dine enhedsindstillinger, for at sikre korrekt drift af Nest-enhederne og -tjenesterne og aktivere visse funktioner (f.eks. slå lyden fra for røg- eller kuliltealarmen på Nest Protect via fjernadgang).

Sikkerhedskopiering af mobilenhed i tilfælde af Wi-Fi-tjenesteudfald. Hvis der opstår tjenesteafbrydelser af Wi-Fi-netværket eller internetforbindelsen i dit hjem, kan Nest-enhederne og -tjenesterne, herunder fjernstyrede appnotifikationer og kameraunderretninger, blive upålidelige eller utilgængelige. For pro overvågning betyder det specifikt, at Overvågningsudbyderen muligvis ikke modtager alarmsignaler, og de kan muligvis ikke tilkalde beredskabstjenester. Du kan muligvis vælge et abonnement til sikkerhedskopiering af mobilenheder ("Sikkerhedskopiering af mobilenheder") for at forbedre forbindelsen, i tilfælde af at der opstår tjenesteafbrydelser af internetforbindelsen i dit hjem, og for at mindske sandsynligheden for afbrydelser på Nest-enheder og -tjenester.

Energibesparelser og andre fordele. Google hverken lover eller garanterer noget specifikt niveau af energibesparelser eller andre fordele ved brugen af Nest-enheder og -tjenester, medmindre Google udtrykkeligt giver en "garanti". De faktiske energibesparelser og andre fordele kan variere afhængigt af faktorer, som Google ikke har indflydelse på eller viden om. Du accepterer, at eventuelle anbefalinger eller promoveringer fra Google, der er relateret til Nest-enheder og -tjenester (herunder dem, der gælder specifikt for dit hjem baseret på oplysninger, der er tilgængelige for os), ikke er garantier for faktiske besparelser.

Installation, test og brug. Det er dit ansvar at installere og bruge Nest-enheder og -tjenester i henhold til den gældende manual og vejledning. Hvis en enhed ikke er installeret korrekt, eller hvis en enhed eller nogen af dens sensorer ligger uden for rækkevidden for registrering eller er blokeret af vægge, møbler, personlige ejendele eller andre ting, kan det medføre falske alarmer eller problemer med registrering. Det er dit ansvar at teste Nest-enhederne og -tjenesterne, når de er installeret, for at sikre, at Nest-enhederne og -tjenesterne (og eventuelle relaterede sensorer, komponenter og eksterne enheder) fungerer og kommunikerer efter hensigten, og det er dit ansvar løbende at teste og vedligeholde Nest-enhederne og -tjenesterne efter installationen.

Tjek batterierne regelmæssigt. Det er dit ansvar at udskifte batterier til Nest-enheder og -tjenester, når det er nødvendigt. NEST-ENHEDERNE OG -TJENESTERNE FUNGERER MULIGVIS IKKE KORREKT, HVIS DE ER LØBET TØR FOR BATTERI. SØRG FOR AT TJEKKE DEM REGELMÆSSIGT.

Røg- og kuliltealarmer. GOOGLE GARANTERER IKKE, AT NOGEN RØG- ELLER KULILTEALARMER, DER ER PRODUCERET ELLER SOLGT AF GOOGLE, UDGØR ET BRANDALARMSYSTEM ELLER OPFYLDER KRAVENE FRA NOGEN BESTEMMELSE, NATIONAL, PROVINSIEL ELLER LOKAL LOVGIVNING, REGEL, FORORDNING, MYNDIGHED MED JURISDIKTION ELLER BRANCHESTANDARD, F.EKS. NFPA 72. DU ER ALENE ANSVARLIG FOR AT OVERHOLDE KRAVENE I ENHVER LOV ELLER BRANCHESTANDARD, SOM KAN VÆRE GÆLDENDE FOR INSTALLATIONEN, BRUGEN OG BETJENINGEN AF ALLE RØG- OG KULILTEALARMER.

Standarder for smartenheder. Nest-enhederne og -tjenesterne kan anvende flere forskellige åbne eller almindeligt tilgængelige standarder eller kommunikationsmidler og fungere sammen med tilsluttede enheder, der også anvendes på samme måde af andre systemer eller tjenester, som ikke er produceret af Google, herunder Wi-Fi, Bluetooth og IP-enheder. Tredjepartstjenester, som Google ikke har angivet som kompatible med Nest-enheder og -tjenester, fungerer muligvis ikke korrekt sammen med Nest-enhederne og -tjenesterne. Du accepterer kun at bruge tredjepartstjenester, som Google har angivet som kompatible, sammen med Nest-enhederne og -tjenesterne.

Nødopkald (kun i USA).

• Beskrivelse af nødopkaldstjenesten. Afhængigt af geografisk placering og købt abonnement kan amerikanske Nest Aware-abonnenter muligvis foretage opkald til nødtjenester via Google Home-appen ("Brugere af nødopkald"). Nødtjenesterne varierer afhængigt af din placering. Når en Bruger af nødopkald ringer op til en nødtjeneste, giver Google operatørerne på alarmcentralen det telefonnummer og den adresse, som Brugeren af nødopkald har givet Google i forbindelse med konfigurationen af nødopkaldsfunktionen.
  • Begrænsninger af nødopkaldstjenesten. Følgende begrænsninger gælder for tilgængeligheden af nødopkaldstjenesten: (i) Tjenesten er muligvis ikke tilgængelig i tilfælde af manglende mobildækning, (ii) nødopkald ringer muligvis ikke op til den relevante alarmcentral eller kan fejlagtigt ringe op til den relevante alarmcentrals administrationsnummer, som muligvis ikke er bemandet uden for kontortiden eller ikke er bemandet af beredskabsfagligt uddannet personale, (iii) nødopkald kan oprette korrekt forbindelse til den relevante alarmcentral, men telefonnummeret til Brugeren af nødopkald eller dennes placering sendes muligvis ikke automatisk, (iv) nødopkald, der foretages under en rejse, kan blive sendt til den alarmcentral, der er knyttet til det registrerede nummer for Brugeren af nødopkald, i stedet for den lokale alarmcentral, (v) i nogle tilfælde kan alarmcentralens operatører muligvis ikke se telefonnummeret til Brugeren af nødopkald og kan ikke ringe tilbage, (vi) døve og høre- eller talehæmmede Brugere af nødopkald bør ringe direkte til lokale nødtjenester ved hjælp af TTY eller en tjeneste til formidling af telekommunikation i stedet for at ringe 711 eller et tilsvarende lokalt nummer, (vii) hvis Brugere af nødopkald har flere enheder tilknyttet deres konto, (A) ringer alle tilknyttede enheder muligvis ikke ved opkald fra den relevante alarmcentral, (B) kan alarmcentralen muligvis ikke ringe tilbage, hvis Brugeren af nødopkald har deaktiveret indgående opkald, og (C) kan Brugere af nødopkald få en fejlmeddelelse og skal muligvis bruge en anden metode for at ringe til nødtjenester, hvis det ikke er muligt at foretage et opkald via Google Home-appen.
  • Kundens forpligtelser. Hvad angår nødopkaldstjenester er Brugeren af nødopkald ansvarlig for at sikre, at den adresse, der er registreret i Google Home-appen, er den nuværende fysiske adresse, hvor Brugeren af nødopkald benytter nødopkaldsfunktionen. Hvis den nuværende adresse ikke er angivet, kan det medføre, at den forkerte alarmcentral bliver kontaktet, og at hjælpen er længere om at nå frem til Brugeren af nødopkald.
  • Ansvarsfraskrivelse for nødtjenester. I det fulde omfang i henhold til loven har hverken Google eller dennes tilknyttede virksomheder noget ansvar ifølge disse Yderligere vilkår (hvad enten det er i henhold til kontrakt, erstatningsret (herunder uagtsomhed) eller på anden måde) for skader af nogen art (herunder direkte og indirekte skader) som følge af eller i forbindelse med brugen eller forsøg på brug af nødopkaldsfunktionen for at få adgang til nødtjenester, herunder, men ikke begrænset til manglende mulighed for at få adgang til sådanne tjenester, forsinkelser i nødtjenestens beredskab, alarmcentralens eller operatørernes adfærd eller unøjagtige oplysninger, der gives til nødtjenester af tredjeparter, som er engageret af Google eller dennes tilknyttede virksomheder for at give adgang til nødtjenesterne.
  • Politik for acceptabel brug. Denne politik for acceptabel brug gælder for brugen af nødopkaldsfunktionen i Nest Aware. Følg disse politikker ved brug af nødopkaldsfunktionen. Når vi identificerer en mulig politikovertrædelse, kan vi gennemgå den og træffe visse foranstaltninger. Dette kan blandt andet betyde, at vi begrænser eller opsiger Nest Aware for et bestemt hjem.

Registrering af lyd (kun i USA).
Funktionen Registrering af lyd i Nest Aware kan kun registrere lyden af alarmer (f.eks. en røg- eller kuliltealarm) eller andre angivne lyde (f.eks. glas, der knuses). Google Nest- og Google Home-højttalere og -skærme kan ikke registrere tilstedeværelse af farer (f.eks. røg) i dit hjem.

Abonnementer, der er købt gennem en tredjepart

Du kan købe et abonnement på Nest Aware via en tredjepart, som ikke har tilknytning til Google ("Partner"). Hvis du gør det, bestemmes prisen på Nest Aware-abonnementet af Partneren, og du bør læse dennes vilkår for at få oplysninger om priser, tilgængelige Nest Aware-funktioner, hvordan du opsiger abonnementet, samt eventuelle yderligere oplysninger i forbindelse med abonnement.

Bemærk, at de Nest Aware-funktioner, der er tilgængelige for dig, varierer afhængigt af den Partner, du køber abonnementet hos. Nogle abonnementer kan også have andre betingelser og begrænsninger, der er defineret af Partneren. Din kvalificering og fortsatte adgang til Nest Aware kan fastlægges af den Partner, du køber abonnementet hos, og dit abonnement kan til enhver tid suspenderes eller opsiges af Partneren.

Kommunikation

Vi er ikke ansvarlige for automatisk filtrering, som du eller din netværksudbyder anvender på de underretninger via mail om Nest-enheder og -tjenester, du anmoder om at modtage.

Oplysninger til brugere, der er bosiddende i Californien

Hvis du er bosiddende i Californien, kan du indsende klager til Complaint Assistance Unit of the Division of Consumer Services of the California Department of Consumer Affairs ved at kontakte dem skriftligt på 400 R Street, Sacramento, CA 95814, USA eller pr. telefon på (800) 952-5210.

Kundeservice

Hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer vedrørende Nest-enheder og -tjenester, er du velkommen til at kontakte os. Kundeservice og eventuel kundepleje og -support, der tilbydes og leveres til dig, er ikke en 112-tjeneste eller alarmcentral, en nødtjenesteudbyder eller beredskabstjeneste eller en livreddende løsning til personer, som er i fare i deres hjem eller på anden måde udsættes for fare. UNDLAD AT KONTAKTE KUNDESERVICE ELLER KUNDEPLEJE OG -SUPPORT, DER TILBYDES AF GOOGLE, VEDRØRENDE LIVSTRUENDE SITUATIONER, MEDICINSKE NØDSITUATIONER ELLER ANDRE NØDSITUATIONER. HVIS DU OPLEVER SÅDANNE NØDSITUATIONER, SKAL DU OMGÅENDE RINGE EFTER POLITIET, BRANDVÆSENET ELLER EN AMBULANCE PÅ TELEFON 112 ELLER TILKALDE EN RELEVANT BEREDSKABSTJENESTE.

Lyd-/videodata fra Nest Cam

Dette afsnit gælder for videoindhold, lydindhold og eventuelle ansigtsgenkendelsesdata, der er afledt af billeder i en video fra et Nest Cam, Nest Cam IQ, en videodørklokke under Nest-brandet eller fra brugen af en "Nest Cam"-funktion på en smartskærm under Nest-brandet (samlet kaldet "Nest Cam"-funktioner, og disse data kaldes "Lyd-/videodata fra Nest Cam"). Generelt gælder følgende: I henhold til gældende lovgivning (f.eks. GDPR) forbliver du dataansvarlig for Lyd-/videodata fra Nest Cam, Google er din databehandler, og Nest Labs, Inc. er Googles underdatabehandler. Hvis du migrerer din Nest-konto til en Google-konto, giver du Nest Labs, Inc. besked på at offentliggøre Lyd-/videodata fra Nest Cam, som Nest Labs, Inc. opbevarer som din databehandler, til Google, der fungerer som din databehandler på vegne af Nest Labs, Inc.

Du (og ikke Google) er ansvarlig for at sikre, at du overholder al gældende lovgivning, når du bruger Nest-enheder og -tjenester, herunder lovgivning om videooptagelser, biometriske data eller lydoptagelser, der kræver, at du giver besked til eller indhenter samtykke fra tredjeparter vedrørende Lyd-/videodata fra Nest Cam. Lyd-/videodata fra Nest Cam indeholder ikke andre brugsdata eller metadata, der ikke indgår i selve videoen, f.eks. videoens tidspunkt/dato, kamerakonfigurationer og andre relaterede metadata.

Hvor GDPR eller den japanske lov om beskyttelse af personlige oplysninger ("Den japanske lov") er gældende for behandlingen af Lyd-/videodata fra Nest Cam, vil Google:

• Kun behandle Lyd-/videodata fra Nest Cam i overensstemmelse med dine anvisninger, som omfatter levering af de Nest Cam-funktioner og -tjenester, du har anmodet om – medmindre gældende lovgivning i EU, et EU-land eller Den japanske lov kræver andet. Hvis det er tilfældet, sørger vi for at informere dig om dette krav (medmindre den pågældende lovgivning forbyder det af hensyn til den offentlige interesse).
  • Sikre, at Google-medarbejdere med tilladelse til at behandle Lyd-/videodata fra Nest Cam, er forpligtet til fortrolighed.
  • Hjælpe dig med eventuelle anmodninger om enkeltpersoners rettigheder, du skal opfylde (og ikke selv kan opfylde), eller hjælpe dig med andre overholdelsesforpligtelser, der er anført i artikel 32 til 36 i GDPR eller Den japanske lov, i det omfang, det er muligt og lovligt. I hvert tilfælde tager vi højde for behandlingens karakter og de oplysninger, vi har til rådighed.
  • Slette eller returnere Lyd-/videodata fra Nest Cam efter dit eget valg, hvis du anmoder om det, eller hvis du opsiger din konto (og slette eksisterende kopier, medmindre Google i henhold til gældende lovgivning i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, Storbritannien, Schweiz eller Japan er forpligtet til at opbevare dem).
  • Give dig kopier af relevante revisionsrapporter, såfremt du underskriver en fortrolighedsaftale med Google og anmoder om det på skrift og højst op til én gang om året.
  • Implementere de relevante sikkerhedsforanstaltninger i henhold til artikel 32 i GDPR eller Den japanske lov.

Du giver Google tilladelse til at hyre underdatabehandlere til behandling af Lyd-/videodata fra Nest Cam, der accepterer de samme eller tilsvarende forpligtelser som dem, der er angivet i dette afsnit. Denne liste over underdatabehandlere består i øjeblikket af Nest Labs, Inc., som har hovedsæde i USA (forudsat at Nest Labs, Inc. anvender Google Cloud Platform-tjenester (underlagt vilkårene her)). Vi giver 10 dages forudgående varsel om alle nye underdatabehandlere ved at opslå ændringer af disse Yderligere vilkår. I løbet af denne varselsperiode kan du indsende en skriftlig indsigelse mod ændringen. Hvis vi ikke har afklaret din bekymring inden udløbet af denne varselsperiode, kan du opsige din brug af Nest-enheder og -tjenester uden sanktioner. Det er dit ansvar løbende at tjekke, om der er opdateringer til disse Yderligere vilkår.

Google behandler Lyd-/videodata fra Nest Cam med henblik på at levere de Nest Cam-funktioner og -tjenester, du har anmodet om, underlagt dine indstillinger og konfigurationer. Behandlingen fortsætter, så længe du har adgang til og bruger Nest Cam-funktioner og -tjenester. Google behandler Lyd-/videodata fra Nest Cam med det formål at levere Nest Cam-funktioner og -tjenester, herunder funktionen Familiar Face Alerts. Personoplysningerne er billeder af identificerbare personer i videoerne, lyd fra identificerbare personer, der kan høres i videoerne, og ansigtsgenkendelsesdata for personer, der optræder i videoerne. Kategorierne af registrerede personer er enkeltpersoner, som befinder sig på og omkring det sted, hvor en bruger placerer et Nest Cam. Hvor GDPR er gældende, er Nest Cam udelukkende beregnet til personlig brug og husholdningsbrug. Lovgivningen om databeskyttelse og privatliv, hvor du bor, kan indebære, at du har visse yderligere forpligtelser vedrørende brugen af Nest-enheder og -tjenester.