Googlen älykkäiden kotien laitteet ja palvelut

Päivitetty viimeksi: 7.5.2019

Googlen älykkäiden kotien laitteisiin ja palveluihin kuuluvat alla luetellut laitteet ja palvelut, jotka käyttävät Google-tilejä ja joiden brändi on Google Nest, Google Home, Nest, Google Wifi tai Chromecast.

Huom. Tässä oppaassa kuvattu Googlen sitoumus käyttäjien kotien tietosuojaan koskee alla lueteltuja älykkäiden kotien laitteita ja palveluita, mutta vain, jos ne käyttävät Google-tilejä. Googlen sitoumus käyttäjien kotien tietosuojaan koskee siis vain henkilöitä, jotka siirtyvät Nest-tilien käytöstä Google-tilien käyttöön, kun tämä vaihtoehto on tullut heidän saatavilleen ja kun he ovat siirtäneet tilin.

Kodin apuvälineet

• Google Nest Hub
  • Google Nest Hub Max
  • Google Home Mini
  • Google Home
  • Google Home Max

Turvallisuus

• Google Nest Protect
  • Google Nest Secure ‑hälytysjärjestelmä (mukaan lukien Google Nest Guard, Google Nest Detect ja Google Nest Tag)
  • Google Nest Cam Indoor
  • Google Nest Cam Outdoor
  • Google Nest Hello
  • Google Nest Cam IQ ‑sisäkamera
  • Google Nest Cam IQ ‑ulkokamera
  • Nest × Yale ‑lukko
  • Google Nest Connect

Viihde

• Chromecast
  • Chromecast Ultra
  • Chromecast Audio

Energia

• Google Nest Learning Thermostat
  • Google Nest Thermostat E
  • Google Nest ‑lämpöanturi
  • Google Nest Heat Link
  • Google Nest Heat Link E

Yhteydet

• Google Wifi

Sovellukset

• Google Home
  • Google Wifi
  • Nest

Palvelut

Huom. Tuotteiden brändäykseen tehdään muutoksia, jotka vievät aikaa. Kaupoissa saattaa siis edelleen näkyä erilliset Google- ja Nest-brändit tietyn ajan.