Googles enheter och tjänster för det uppkopplade hemmet

Senast uppdaterat den 15 oktober 2019

Googles enheter och tjänster för det uppkopplade hemmet omfattas av de enheter och tjänster som anges nedan där Google-konton används och som är varumärkta Google Nest, Google Home, Nest, Google Wifi eller Chromecast.

Obs! Googles åtagande gällande integritet i hemmet (vilket beskrivs i denna handbok) gäller för Googles enheter och tjänster för det uppkopplade hemmet som anges nedan, men endast när de används med Google-konton. Det innebär att Googles åtaganden gällande integritet i hemmet även gäller de användare som migrerar från Nest-konton till Google-konton. Läs mer om att migrera från ett Nest-konto till ett Google-konto.

Hjälp hemma

• Google Nest Hub
  • Google Nest Hub Max
  • Google Nest Mini
  • Google Home Mini
  • Google Home
  • Google Home Max
  • Google Nest Wifi-åtkomstpunkt (med Google Assistent)

Säkerhet

• Google Nest Protect
  • Google Nest Secure larmsystem (inklusive Google Nest Guard, Google Nest Detect och Google Nest Tag)
  • Google Nest Cam Indoor
  • Google Nest Cam Outdoor
  • Google Nest Hello
  • Google Nest Cam IQ för inomhusbruk
  • Google Nest Cam IQ för utomhusbruk
  • Nest × Yale lås
  • Google Nest Connect

Nöje

• Chromecast
  • Chromecast Ultra
  • Chromecast Audio

Energi

• Google Nest Learning Thermostat
  • Google Nest Thermostat E
  • Google Nest temperatursensor
  • Google Nest HeatLink
  • Google Nest Heat Link E

Anslutning

• Google Nest Wifi
  • Google Wifi

Appar

• Google Home
  • Google Wifi
  • Nest

Tjänster

Obs! Produkterna genomgår en varumärkesändring som tar tid. Därför kan du fortfarande se de separata varumärkena Google och Nest i butiker under en viss tid.