Googles smarthjemenheter og -tjenester

Sist oppdatert: 7. mai 2019

Googles smarthjemenheter og -tjenester omfatter enhetene og tjenestene som er oppført nedenfor, og som bruker Google-kontoer og er merket med Google Nest, Google Home, Nest, Google Wifi eller Chromecast.

Merk: Googles garantier om personvern i hjemmet – som er beskrevet i denne veiledningen – gjelder for Googles smarthjemenheter og -tjenester som er oppført nedenfor, men bare når de brukes med Google-kontoer. Det betyr at Googles garantier om personvern i hjemmet bare gjelder for folk som migrerer fra Nest-kontoer til Google-kontoer når dette alternativet blir gjort tilgjengelig for dem, og etter at kontomigreringen er fullført.

Hjelp hjemme

• Google Nest Hub
  • Google Nest Hub Max
  • Google Home Mini
  • Google Home
  • Google Home Max

Sikkerhet og beskyttelse

• Google Nest Protect
  • Google Nest Secure alarmsystem (inkludert Google Nest Guard, Google Nest Detect og Google Nest Tag)
  • Google Nest Cam Indoor
  • Google Nest Cam Outdoor
  • Google Nest Hello
  • Google Nest Cam IQ innendørs
  • Google Nest Cam IQ utendørs
  • Nest × Yale Lock
  • Google Nest Connect

Underholdning

• Chromecast
  • Chromecast Ultra
  • Chromecast Audio

Strøm

• Google Nest Learning Thermostat
  • Google Nest Thermostat E
  • Google Nest temperatursensor
  • Google Nest Heat Link
  • Google Nest Heat Link E

Tilkobling

• Google Wifi

Apper

• Google Home
  • Google Wifi
  • Nest

Tjenester

Merk: Products will undergo a branding change that will take time, so you may still see separate Google and Nest brands in stores for a period of time.