Googles enheder og tjenester til forbundne hjem

Senest opdateret den 15. oktober 2019

Googles enheder og tjenester til forbundne hjem består af de enheder og tjenester, som er angivet nedenfor, der anvender Google-konti og bærer et af følgende brands: Google Nest, Google Home, Nest, Google Wifi eller Chromecast.

Bemærk! Googles dedikation til beskyttelse af privatliv i hjemmet – som er beskrevet i denne vejledning – gælder kun for de af Googles enheder og tjenester til forbundne hjem, der er angivet nedenfor, når disse bruges sammen med Google-konti. Det betyder, at Googles dedikation til beskyttelse af privatliv også gælder for brugere, der migrerer fra Nest-konti til Google-konti. Få oplysninger om migrering fra en Nest-konto til en Google-konto.

Hjælp i hjemmet

• Google Nest Hub
  • Google Nest Hub Max
  • Google Nest Mini
  • Google Home Mini
  • Google Home
  • Google Home Max
  • Google Nest Wifi-punkt (med Google Assistent)

Sikkerhed

• Google Nest Protect
  • Google Nest Secure-alarmsystem (herunder Google Nest Guard, Google Nest Detect og Google Nest Tag)
  • Google Nest Cam Indoor
  • Google Nest Cam Outdoor
  • Google Nest Hello
  • Google Nest Cam IQ Indoor
  • Google Nest Cam IQ Outdoor
  • Nest × Yale Lock
  • Google Nest Connect

Underholdning

• Chromecast
  • Chromecast Ultra
  • Chromecast Audio

Energi

• Google Nest Learning Thermostat
  • Google Nest Thermostat E
  • Google Nest-temperatursensor
  • Google Nest Heat Link
  • Google Nest Heat Link E

Forbindelse

• Google Nest Wifi
  • Google Wifi

Apps

• Google Home
  • Google Wifi
  • Nest

Tjenester

Bemærk! Vores produkter er ved at få nye brands, men det tager lidt tid. Derfor vil du muligvis stadig kunne se Google- og Nest-brands adskilt i butikkerne.