Googles enheder og tjenester til forbundne hjem

Sidst opdateret: Den 15. oktober 2019

Googles enheder og tjenester til forbundne hjem består af de enheder og tjenester, som er angivet nedenfor, der anvender Google-konti og bærer et af følgende brands: Google Nest, Google Home, Nest, Google Wifi eller Chromecast.

Bemærk! Googles dedikation til beskyttelse af personlige oplysninger i hjemmet – som er beskrevet i denne vejledning – gælder kun for de af Googles enheder og tjenester til forbundne hjem, der er angivet nedenfor, når disse bruges sammen med Google-konti. Det betyder, at Googles dedikation til beskyttelse af personlige oplysninger også gælder for brugere, der migrerer fra Nest-konti til Google-konti. Få oplysninger om migrering fra en Nest-konto til en Google-konto.

Hjælp i hjemmet

• Google Nest Hub
  • Google Nest Hub Max
  • Google Nest Mini
  • Google Home Mini
  • Google Home
  • Google Home Max
  • Google Nest Wifi-punkt (med Google Assistent)

Sikkerhed

• Google Nest Protect
  • Google Nest Secure-alarmsystem (herunder Google Nest Guard, Google Nest Detect og Google Nest Tag)
  • Google Nest Cam Indoor
  • Google Nest Cam Outdoor
  • Google Nest Hello
  • Google Nest Cam IQ Indoor
  • Google Nest Cam IQ Outdoor
  • Nest × Yale Lock
  • Google Nest Connect

Underholdning

• Chromecast
  • Chromecast Ultra
  • Chromecast Audio

Energi

• Google Nest Learning Thermostat
  • Google Nest Thermostat E
  • Google Nest-temperatursensor
  • Google Nest Heat Link
  • Google Nest Heat Link E

Forbindelse

• Google Nest Wifi-router og -punkt
  • Google Wifi

Apps

• Google Home
  • Google Wifi
  • Nest

Tjenester

Bemærk! Vores produkter er ved at få nye brands, men det tager lidt tid. Derfor vil du muligvis stadig kunne se Google- og Nest-brands adskilt i butikkerne.