To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tal til Google Assistent via dine Nest-produkter

Fra og med 29. september 2023 fungerer Works with Nest-forbindelser (WWN) ikke længere, og der er ikke adgang til dem. Du kan få flere oplysninger i dette indlæg i hjælpeforummet.

Google Assistent er en stemmeaktiveret personlig digital assistent, som du kan bruge på enheder som f.eks. din telefon, dit smart-ur eller din Google-højttaler eller -skærm. Du kan også tale til Google Assistent via visse Nest-produkter: Nest Cam IQ Indoor.

Bemærk! Google Assistent kan ikke benyttes med vores produkter til udendørs brug såsom Nest Cam IQ Outdoor.

Aktivér Google Assistent

Du skal have en Google-konto for at kunne bruge Google Assistent sammen med dine Nest-produkter. Hvis du begyndte at bruge Nest-appen før den 19. august 2019, skal du migrere din Nest-konto til en Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det. Migreringen kan ikke fortrydes.

Nest Cam IQ Indoor

1. Vælg dit kamera på startskærmen i Nest-appen.

2. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger og derefter dit Nest Cam IQ Indoor.

3. Vælg Add Google Assistant [Tilføj Google Assistent]. Følg konfigurationsvejledningen på skærmen for at aktivere Google Assistent på dit Nest-produkt.

Deaktiver Google Assistent

Du kan til enhver tid deaktivere Google Assistent på dit Nest-produkt.

Stop midlertidigt med at bruge Google Assistent

Nest Cam IQ Indoor

1. Vælg dit kamera på startskærmen i Nest-appen.

2. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.

3. Vælg Google Assistant [Google Assistent]. Der vises en kontakt, som du kan bruge til at aktivere eller deaktivere Google Assistent.

Deaktiver Google Assistent, og fjern Assistent fra dit Nest-produkt

1. Åbn Google Assistent-appen, og tryk derefter på Personlige opdateringer.

2. Tryk på profilikonet.

3. Vælg fanen "Assistent".

4. Vælg dit Nest-produkt under "Assistent-enheder".

5. Vælg Fjern tilknytning af [Nest-produktnavn] for at deaktivere Google Assistent på dit Nest-produkt.

Ting, du kan sige

Når du har aktiveret Google Assistent, fungerer funktionen på samme måde som på andre enheder.

Du kan f.eks. stille Google Assistent et spørgsmål, få den seneste vejrudsigt og caste musik eller video til andre forbundne enheder i dit hjem.

Du kan endda styre din Nest-termostat og se dit Nest-kameras livevideo på et fjernsyn.

Ting, du ikke kan gøre

Der er et par ting, du ikke kan gøre med Google Assistent, når du taler til den via dit Nest-produkt. Du kan muligvis stadig gøre disse ting på andre enheder, f.eks. en Android-telefon eller en Google Home-højttaler.

• Foretag eller modtag telefonopkald via dit Nest-produkt

• Juster lydstyrken for dit Nest-produkts højttaler

• Afspil musik, podcasts eller anden lyd via dit Nest-produkts højttaler

• Bemærk! Selvom du ikke kan afspille lyd via Nest-produktets højttaler, kan du bede Google Assistent om at caste medier til en anden forbundet enhed som f.eks. et stereosystem. Du kan f.eks. sige følgende til dit Nest-produkt: "Hey Google, afspil den nyeste uafspillede podcast på højttaleren i køkkenet".

• Brug Voice Match til Google Assistent på dit Nest-produkt

• Bemærk! Hvis du aktiverer personlige resultater, får alle brugere svar og kan tilgå indhold som f.eks. kalendere og indkøbslister baseret på den konto, der er konfigureret med Google Assistent.

Fejlfinding af Google Assistent

Tjek krav og konfiguration

Se, hvilket Nest-produkt du har

Google Assistent fås til:

• Nest Cam IQ Indoor

Hvis du har en anden model af Nest-kameraet (bl.a. Nest Cam IQ Outdoor) eller et andet Nest-produkt, kan du ikke bruge Google Assistent på det.

Tjek, at Google Assistent er aktiveret

Sørg for, at du har fulgt vejledningen til aktivering af Google Assistent på dit Nest-produkt. Hvis du ikke har gjort det, reagerer Assistent ikke på de stemmekommandoer, du giver den.

Hvis du allerede har aktiveret Google Assistent, kan Assistent være slået fra. Følg vejledningen nedenfor for at tjekke, om Google Assistent er slået til.

Nest Cam IQ Indoor

1. Vælg dit kamera på startskærmen i Nest-appen.

2. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.

3. Tryk på Google Assistant [Google Assistent]. Du kan se en kontakt, du kan bruge til at slå Google Assistent til.

Sørg for, at din telefon og dit Nest-produkt har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk

Når du bruger Nest-appen til at slå Google Assistent til, skal du sørge for, at din telefon og dit Nest-produkt begge har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.

Nest-appen beder dig om at gøre dette, og det er vigtigt, at du ikke springer dette trin over. Hvis du springer trinnet over, kan du ikke gennemføre konfigurationen.

Hvis valgmuligheden for Google Assistent ikke vises i Nest-appen

Hvis du har forsøgt at følge vejledningen ovenfor for at aktivere Google Assistent på dit Nest-produkt, men du ikke kan finde muligheden til at slå Assistent til, kan det skyldes følgende:

• Du har ikke et kompatibelt Nest-produkt på din konto i Nest-appen. Google Assistent er kun tilgængelig til Nest Cam IQ Indoor.

• Du er ikke i et land, hvor Google Assistent kan aktiveres på dit Nest-produkt.

Slå mikrofonen til på dit Nest-produkt

Slå mikrofonen til på dit Nest-produkt, så du kan bruge stemmekommandoer.

Nest Cam IQ Indoor

1. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger på startskærmen i Nest-appen.

2. Vælg dit kamera.

3. Tryk på Microphone [Mikrofon]. Du kan se en kontakt, du kan bruge til at slå mikrofonen til.

• Sørg for, at kontakten for Microphone [Mikrofon] er slået til.

• Kontakten for Audio recording [Lydoptagelse] kan enten være slået til eller fra.

Du kan få flere oplysninger om kameraets mikrofon i artiklen om Nest-kameraets lydindstillinger.

Løs specifikke problemer og fejl

Fejlmeddelelse: "Der er muligvis et problem"

Denne meddelelse kan blive vist, hvis du forsøger at aktivere Google Assistent på dit Nest-produkt. Det kan skyldes en række ting, men du kan som regel løse problemet ved at opdatere dine tilladelser for Google Assistent.

Anmodninger og aktiviteter vises ikke på din Google-konto

Hvis dine anmodninger og aktiviteter for Google Assistent ikke vises på din Google-konto, skyldes det sandsynligvis et problem med tilknytningen af kontoen.

Dine påmindelser kan f.eks. blive vist på en anden persons telefon, eller en anden persons indkøbsliste bliver muligvis opdateret med de varer, du har tilføjet.

Derfor sker det

Det er kun ejeren af Nest-hjemmet, som kan aktivere Google Assistent i Nest-appen og knytte Assistent til sin Google-konto. Google Assistent understøtter ikke flere brugere eller konti, når du taler til Assistent via dit Nest-produkt.

Andre personer kan stadig tale til Google Assistent og få Assistent til at gøre ting for dem, men alt knyttes til ejeren af Nest-hjemmet.

Funktionen til udsendelse af fællesbesked fungerer ikke

Takket være udsendelse af fællesbeskeder kan du sende en besked til alle de enheder i dit hjem, som har aktiveret Google Assistent.

Første gang du aktiverer Google Assistent på dit Nest-produkt, beder Google Assistent-appen dig om at oplyse din adresse. Det er vigtigt at angive den samme adresse som på de andre enheder, du vil udsende fællesbeskeder til. Hvis du angiver en anden adresse, fungerer funktionen til udsendelse af fællesbeskeder ikke som forventet.

1. Du kan tjekke den adresse, som Google Assistent bruger til din Nest-enhed, ved at gå til startskærmen i Nest-appen And then [dit produkt] And then Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger And then Google Assistant [Google Assistent] And then Google Assistant App [Google Assistent-appen] And then [dit Nest-produkt] And then Address [Adresse].

2. Du kan tjekke, hvilken adresse din højttaler eller skærm bruger, ved at gå til Nest-appen And then vælg dit produkt And then Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger And then Google Assistant [Google Assistent] And then Google Assistant App [Google Assistent-appen] And then [dit Google Home] And then Address [Adresse].

3. Sørg for, at adresserne er ens. Du kan om nødvendigt ændre en af dem, så de matcher.

Mere fejlfinding af Google Assistent

Gå til Hjælp til Google Assistent for at få yderligere hjælp til at bruge Google Assistent på forskellige enheder.