To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Styr Nest-produkter med Amazon Alexa

Google tilbyder en smarthjemsfunktion, så du kan integrere dine Nest-enheder med Amazon-funktionen til styring af smartenheder via Alexa.

Med Google Nest-funktionen til Amazon Alexa kan du bl.a. gøre følgende:

Google Nest-funktionen til Amazon Alexa understøtter følgende Nest-enheder:

• Nest-kameraer og -dørklokker
  • Nest-termostater

Vigtigt! Google Nest-funktionen er tilgængelig i hele verden, men visse indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder. Du kan få flere oplysninger om tilgængeligheden i dit område ved at gå til sektionen Hjælp og feedback i Alexa-appen.

Aktivér Google Nest-funktionen til Amazon Alexa

1. Bekræft, at din Nest-konto er blevet migreret til en Google-konto.
  2. Følg om nødvendigt vejledningen i, hvordan du migrerer din Nest-konto til en Google-konto.
    Bemærk! Visse Google-konti kan ikke bruges til migrering, bl.a. Google Workspace-konti.
  3. Brug Alexa-appen eller Amazons website til at finde og aktivere Google Nest-funktionen til Amazon Alexa.

Du kan få en mere detaljeret vejledning ved at gå til Amazon-websitet.

Google Nest-funktionen hedder "Google Nest" og har det samme flerfarvede "G", som du kan se på knappen "Log ind med Google" i Nest-appen. Hvis du ikke kan finde Google Nest-funktionen til Amazon Alexa i Alexa-appen eller på Amazons website, er den ikke tilgængelig i dit område.

Bemærk! Du skal være medlem af Nest-hjemmet for at aktivere Google Nest-funktionen til Amazon Alexa.

Føj en Nest-enhed til Alexa-funktionen, eller fjern enheden

Tilføj en ny Nest-termostat, et nyt Nest-kamera eller en ny Nest-dørklokke:

1. Føj din Nest-enhed til Google Home-appen .
  2. Øverst til højre på appens startskærm skal du trykke på din kontoprofil og derefter Indstillinger for Home-appen.
  3. Tryk på Partnerforbindelser og derefter Amazon Alexa.
  4. Aktivér tilladelser for din nye enhed.
  5. Sig "Alexa, find mine enheder".

Fjern en Nest-enhed:

1. Udfør et af følgende trin.
    • Deaktiver tilladelserne for Alexa-partnerforbindelser for den pågældende enhed.
    • Fjern din enhed fra Home- eller Nest-appen.
  2. Vent et par minutter, og opdater derefter Alexa-appen.
Stemmekommandoer til Nest-termostater

Du kan styre din Nest-termostat, når du taler til en Alexa-kompatibel enhed, f.eks. en Amazon Echo Show eller Dot. Her er nogle ting, du kan sige:

Sådan siger du navnet på din termostat

Der, hvor du ser "termostatens navn" i eksemplerne nedenfor, skal du sige termostatens navn, som det vises i Alexa-appen.

Spørg til rummets temperatur eller termostatens måltemperatur

"Alexa, hvad er temperaturen på [termostatens navn]?"
"Alexa, hvad er temperaturen i huset?"
"Alexa, hvilken temperatur er min [termostatens navn] indstillet til?"

Angiv en bestemt måltemperatur

"Alexa, indstil temperaturen på [termostatens navn] til ___ grader".
"Alexa, skift temperaturen på [termostatens navn] til ___ grader."
"Alexa, sæt [termostats navn] til ___ grader".

Skru op eller ned for måltemperaturen

"Alexa, skru ned for temperaturen på [termostatens navn]".
"Alexa, skru ___ grader op for temperaturen på [termostatens navn]."
"Alexa, hæv temperaturen ___ grader på [termostatens navn]."

Hvis du beder Alexa om at ændre temperaturen uden at angive hvor meget, vil den ændre temperaturen med 1 °C.

Alexa styrer din Nest-termostat en smule anderledes, når den er i Varme • Køling-tilstanden, som automatisk kan skifte mellem opvarmning og afkøling efter behov. Hvis du f.eks. beder Alexa om at indstille temperaturen til 22 grader, skal både den nedre og den øvre grænse for termostatens temperaturområde indstilles til 20-24 grader.

Bemærk! Alexa kan ikke styre din Nest-termostat, hvis den er indstillet til en Eco Temperature, er i tilstanden Fra, anvender Emergency Heat, eller hvis der er en Emergency Shutoff.

Skift tilstand på din termostat

Det kan være en god idé at ændre termostatens tilstand, når årstiderne skifter, eller hvis du vil skifte til en Eco Temperature, før alle forlader hjemmet.

"Alexa, aktivér tilstanden ___ på [termostatens navn]."

Afhængigt af hvilket udstyr du har installeret, kan de tilgængelige tilstande omfatte Varme, Køling, Varme • Køling eller Eco.

Stemmekommandoer til Nest-kamera og Nest Doorbell

Med Google Nest-funktionen til Amazon Alexa kan du se kameraets livevisning på en Alexa-enhed, der har en skærm (f.eks. Amazon Fire TV, Echo Show eller Amazon Fire Tablet).

Husk!

• Denen funktion fungerer kun på Alexa-enheder, der har en skærm. Funktionen fungerer ikke på Alexa-enheder, der ikke har en skærm (f.eks. Amazon Echo).
  • Hvis du bruger en stemmestyret Alexa-fjernbetjening til at styre et Amazon Fire TV, skal du sørge for at holde mikrofonknappen på fjernbetjeningen nede, mens du taler.
  • Hvis dit Nest-kamera er slukket, kan Alexa ikke afspille livevisningen fra kameraet. Du skal åbne Google Home-appen eller Nest-appen på din telefon og tænde dit kamera, før du giver en stemmekommando via Alexa.
  • Livevisningen stopper efter 5 minutter med Nest Cam (med batteri), Nest Doorbell (med batteri), Nest Cam (indendørs, med ledning) og Nest Cam med spotlys. Gentag stemmekommandoen for at fortsætte med at streame.

Sådan siger du navnet på dit kamera eller din dørklokke

Der, hvor der står "kameraets navn" i eksemplerne nedenfor, skal du sige kameraets navn, som det vises i Alexa-appen.

Se livevisning fra et kamera eller en dørklokke

"Alexa, vis [kameraets navn]"
"Alexa, vis feedet fra [kameraets navn]"
"Alexa, afspil feedet fra [kameraets navn]"

Bemærk! Livevisning stopper efter 5 minutter med Nest Cam (med batteri), Nest Doorbell (med batteri), Nest Cam (indendørs, med ledning) og Nest Cam med spotlys. Livevisning med andre Nest-kameraer og -dørklokker stopper efter 12 timer. Gentag stemmekommandoen for at fortsætte med at streame.

Tal med en person, der står ved din dørklokke

Disse stemmekommandoer er kun understøttet på Nest Doorbell (med batteri).

"Alexa, reager på hoveddøren".
"Alexa, tal med hoveddøren".

Stop afspilning af en livevisning

"Alexa, skjul [kameraets navn]"
"Alexa, skjul feedet fra [kameraets navn]"
"Alexa, afbryd visning af feedet fra [kameraets navn]"
"Alexa, afbryd"
"Alexa, afslut"

Alexa-meddelelser fra dørklokken og kameraet

Alexa kan annoncere følgende hændelser fra Nest-kameraet og -dørklokken:

• Tryk på dørklokken: Alexa giver besked, når nogen trykker på en Nest Doorbell (med batteri). Nogle Alexa-enheder med en skærm streamer også automatisk livevisning fra dørklokken.
  • Bevægelsesregistrering: Alexa giver besked, når et Nest-kamera eller en Nest-dørklokke registrerer bevægelse.

Aktivér meddelelser om tryk på dørklokken

1. Åbn Google Home-appen og derefter hold dørklokkens felt nede.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Dørklokke.
  3. Aktivér meddelelser om besøg.
  4. Du kan nu aktivere og deaktivere meddelelser om tryk på dørklokken i Alexa-appen.

Alexa-meddelelser vedrørende dørklokken understøttes kun på Nest Doorbell (med batteri).

Aktivér meddelelser om bevægelsesregistrering

1. Åbn administration af partneradgang og derefter tjek, at du er logget ind på den Google-konto, du brugte til at konfigurere dit kamera eller din dørklokke i Google Home-appen.
  2. Vælg Amazon Alexa og derefter, og aktivér "Hændelser" for hvert kamera eller hver dørklokke, du vil bruge til meddelelser om bevægelsesregistrering.
    • Du kan tilføje nye enheder ved at sige "Alexa find mine enheder".
  3. Åbn Google Home-appen og derefter tryk på dit kamera eller din dørklokke.
  4. Tryk på Indstillinger og derefter Hændelser og derefter Sete hændelser.
  5. Aktivér bevægelseshændelser og notifikationer om hændelser.
  6. Du kan nu aktivere og deaktivere meddelelser om bevægelsesregistrering i Alexa-appen under "Enhedsindstillinger".

Alexa-meddelelser om bevægelse understøttes kun på Nest Cam (med batteri), Nest Doorbell (med batteri), Nest Cam (indendørs, med ledning) og Nest Cam med spotlys.

Administration af partneradgang

Du kan administrere, hvilke Nest-enhedsdata du vil dele med Amazon, i værktøjet til administration af partneradgang.

Fejlfinding

Gå til Amazons website for at få hjælp til Alexa, bl.a. forbindelsen til Nest-produkter. Det kan f.eks. være nødvendigt at aktivere eller deaktivere tilladelser for funktionen til Nest, eller du kan prøve at deaktivere funktionen og derefter aktivere den igen. Du kan finde en detaljeret vejledning og yderligere forslag til fejlfinding på Amazons website:

Amazon.com: Hjælp til Alexa-enheder
Amazon.com: Hjælp til Alexa-funktioner

Livekameravisningen viser sort skærm

Hvis du ser en sort skærm på din Amazon-enhed eller i Alexa-appen, når du tjekker dit kameras livevisning, er dit kamera sandsynligvis slukket eller offline.

1. Tjek, at dit kamera er tændt, på startskærmen i Google Home-appen .
  2. Hvis du bruger rutinerne Hjemme og Ikke hjemme, skal du tjekke, om dit kamera er indstillet til at slukke, når nogen er hjemme.

Fejlfinding af et kamera eller en dørklokke, som er offline

Enheden vises ikke i Alexa-appen

Hvis du har konfigureret en ny Nest-enhed, efter du har aktiveret Google Nest-funktionen for andre enheder, skal du aktivere tilladelser for den nye enhed i Google Home-appen.

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Øverst til højre skal du trykke på din kontoprofil og derefter Indstillinger for Home-appen.
  3. Tryk på Partnerforbindelser og derefter Amazon Alexa.
  4. Aktivér tilladelser for din nye enhed.