To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Styr Google Nest-produkter med Amazon Alexa

Google tilbyder en smarthjemsfunktion, så du kan knytte dine Nest-enheder til Amazons Alexa-hjemmestyring.

Google Nest-funktionen til Amazon Alexa fungerer med følgende Nest-enheder:

• Nest-kameraer og -dørklokker
  • Nest-termostater

Med Google Nest-funktionen til Amazon Alexa kan du bl.a. gøre følgende:

Vigtigt! Visse Google Nest-funktioner kan ikke styres af Alexa. Selvom Google Nest-funktionen er tilgængelig i hele verden, er visse indstillinger og funktioner muligvis ikke tilgængelige overalt. Du kan få flere oplysninger om, hvilke funktioner og stemmekommandoer du kan bruge til Alexa, i sektionen Help & Feedback [Hjælp og feedback] i Alexa-appen .

Aktivér Google Nest-funktionen til Amazon Alexa

Før du går i gang

Aktivér Google Nest-funktionen i Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto.
  3. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  4. Tryk på Indstillinger
  5. Tryk på Tjenester og derefter Amazon Alexa-funktion .
  6. Følg vejledningen på skærmen for at aktivere funktionen i Alexa-appen.

Tilføj eller fjern en Nest-enhed fra Alexa

Hvis du installerer en anden Nest-enhed i Google Home-appen, og du også vil styre den med Alexa, skal du give adgangstilladelse på følgende måde:

1. Føj din Nest-enhed til Google Home-appen .
  2. Tryk på Indstillinger
  3. Tryk på Tjenester og derefter Partneradgang .
  4. Tryk på Amazon Alexa.
  5. Aktivér tilladelser for din nye enhed.
  6. Sig "Alexa, find mine enheder".

Fjern en Nest-enhed:

1. Udfør et af følgende trin.
    • Deaktiver tilladelserne for Alexa-partneradgang for den pågældende enhed.
    • Fjern din Nest-enhed fra Google Home- eller Nest-appen.
  2. Vent et par minutter, og opdater derefter Alexa-appen.
Stemmekommandoer til Nest-termostater

Du kan styre visse funktioner på din Nest-termostat ved at tale til en Alexa-kompatibel enhed, f.eks. en Amazon Echo Show eller Dot.

Her er nogle ting, du kan sige:

Sådan siger du navnet på din termostat

Der, hvor der står [termostatens navn] i eksemplerne nedenfor, skal du sige termostatens navn, som det vises i Alexa-appen.

Spørg til rummets temperatur eller termostatens måltemperatur

• "Alexa, hvad er temperaturen på [termostatens navn]?"
  • "Alexa, hvad er temperaturen i huset?"
  • "Alexa, hvilken temperatur er [termostatens navn] indstillet til?"

Angiv en bestemt måltemperatur

• "Alexa, indstil temperaturen på [termostatens navn] til ___ grader."
  • "Alexa, juster temperaturen på [termostatens navn] til ___ grader."
  • "Alexa, sæt [termostats navn] til ___ grader."

Skru op eller ned for måltemperaturen

• "Alexa, skru ned for temperaturen på [termostatens navn]."
  • "Alexa, skru ___ grader op for temperaturen på [termostatens navn]."
  • "Alexa, hæv temperaturen ___ grader på [termostatens navn]."

Hvis du beder Alexa om at ændre temperaturen uden at angive hvor meget, ændrer den temperaturen med 1 °C.

Alexa styrer din Nest-termostat en smule anderledes, når den er i Varme • Køling-tilstanden, som automatisk kan skifte mellem opvarmning og køling efter behov. Hvis du f.eks. beder Alexa om at indstille temperaturen til 22 grader, skal både den nedre og den øvre grænse for termostatens temperaturområde indstilles til 20-24 grader.

Bemærk! Alexa kan ikke styre din Nest-termostat, hvis den er indstillet til en Eco Temperature, er i tilstanden Fra, anvender Emergency Heat, eller hvis der er en Emergency Shutoff.

Skift tilstand på din termostat

Det kan være en god idé at ændre termostatens tilstand, når årstiderne skifter, eller hvis du vil skifte til en Eco Temperature, før alle forlader hjemmet.

"Alexa, aktivér tilstanden ___ på [termostatens navn]."

De tilgængelige tilstande afhænger af det udstyr, du installerer. Disse tilstande kan omfatte Varme, Køling, VarmeKøling eller Eco.

Stemmekommandoer til Nest-kameraer og -dørklokker

Med Google Nest-funktionen til Amazon Alexa kan du se kameraets livevisning på en Alexa-enhed, der har en skærm (f.eks. Amazon Fire TV eller Echo Show).

Vær opmærksom på følgende:

• Denne funktion fungerer kun på Alexa-enheder, der har en skærm. Funktionen fungerer ikke på Alexa-enheder, der ikke har en skærm (f.eks. Amazon Echo, Dot, Echo Dot osv.).
  • Hvis du bruger en stemmestyret Alexa-fjernbetjening til at styre et Amazon Fire TV, skal du sørge for at holde mikrofonknappen på fjernbetjeningen nede, mens du taler.
  • Hvis dit Nest-kamera er slukket, kan Alexa ikke afspille livevisningen fra kameraet. Du skal åbne Google Home-appen eller Nest-appen på din telefon og tænde dit kamera, før du giver en stemmekommando via Alexa.
  • Livevisningen fra et batteridrevet Nest-kamera eller en batteridreven Nest-dørklokke stopper efter 5 minutter. Livevisningen fra et Nest-kamera eller en Nest-dørklokke med ledning stopper efter 12 timer. Gentag stemmekommandoen for at fortsætte med at streame.

Sådan siger du navnet på dit kamera eller din dørklokke

Der, hvor der står [kameraets navn] i eksemplerne nedenfor, skal du sige kameraets navn, som det vises i Alexa-appen.

Vis livevideo fra et kamera eller en dørklokke

• "Alexa, vis [kameraets navn]."
  • "Alexa, vis feedet fra [kameraets navn]."
  • "Alexa, afspil feedet fra [kameraets navn]."

Tal med en person, der står ved din dørklokke

Disse stemmekommandoer understøttes kun på Nest Doorbell (med batteri) og Nest Doorbell (med ledning, 2. generation).

• "Alexa, reager på hoveddøren."
  • "Alexa, tal med hoveddøren."

Stop med at vise livevideo

• "Alexa, skjul [kameraets navn]."
  • "Alexa, skjul feedet fra [kameraets navn]."
  • "Alexa, skjul [kameraets navn]-feedet."
  • "Alexa, stop."
  • "Alexa, afslut."
Alexa-meddelelser fra dørklokken og kameraet

Alexa kan annoncere følgende hændelser fra Nest-kameraet og -dørklokken:

• Tryk på dørklokken: Alexa giver besked, når nogen trykker på en Nest Doorbell (med batteri) eller en Nest Doorbell (med ledning, 2. generation). Nogle Alexa-enheder med en skærm streamer også automatisk livevisningen fra dørklokken.
  • Bevægelsesregistrering: Alexa giver besked, når et Nest-kamera eller en Nest-dørklokke registrerer bevægelse.
  • Personregistrering: Alexa giver besked, når et Nest-kamera eller en Nest-dørklokke registrerer en person (kun i USA).

Aktivér meddelelser om tryk på dørklokken

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på enhedens felt  Mere More menu  Indstillinger .
  4. Tryk på Dørklokke og derefter aktivér Meddelelser om besøg .
  5. Du kan nu aktivere og deaktivere meddelelser om tryk på dørklokken i Alexa-appen.

Alexa-meddelelser om dørklokken understøttes kun på Nest Doorbell (med batteri) og Nest Doorbell (med ledning, 2. generation).

Aktivér meddelelser om registrering af bevægelse eller personer

1. Gå til administration af partneradgang og derefter tjek, at du er logget ind på den Google-konto, du brugte til at konfigurere dit kamera eller din dørklokke i Google Home-appen.
  2. Vælg Amazon Alexa og derefter, og aktivér Hændelser for hvert kamera eller hver dørklokke, du vil bruge til meddelelser om registrering af bevægelse og personer.
    • Du kan tilføje nye enheder ved at sige "Alexa, find mine enheder".
  3. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  4. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  5. Hold fingeren på enhedens felt  Mere More menu  Indstillinger .
  6. Tryk på Hændelser og derefter Sete hændelser .
  7. Aktivér registrering af og notifikationer om bevægelse eller personer.
  8. Du kan nu aktivere og deaktivere meddelelser om registrering af bevægelse eller personer i Alexa-appen under Device Settings [Enhedsindstillinger].

Alexa-meddelelser om bevægelse og personer er kun tilgængelige på:

• Nest Cam (med batteri)
  • Nest Cam (indendørs, med ledning)
  • Nest Cam med spotlys
  • Nest Doorbell (med batteri)
  • Nest Doorbell (med ledning, 2. generation)

Meddelelser om personer er kun tilgængelige i USA.

Administration af partneradgang

Du kan administrere, hvilke Nest-enhedsdata du vil dele med Amazon, i værktøjet til administration af partneradgang.

Fejlfinding

Gå til Amazons website for at få hjælp til Alexa og dens forbindelse til Nest-produkter. Det kan f.eks. være nødvendigt at slå tilladelser til eller fra for Nest-funktionen, eller du kan prøve at deaktivere funktionen og derefter aktivere den igen. Du kan finde en trinvis vejledning og yderligere forslag til fejlfinding på Amazons website:

Amazon.com: Hjælp til Alexa-enheder
Amazon.com: Hjælp til Alexa-funktioner

Livekameravisningen viser en sort skærm

Hvis du ser en sort skærm på din Amazon-enhed eller i Alexa-appen, når du tjekker dit kameras livevisning, er dit kamera sandsynligvis slukket eller offline.

1. Tjek, at dit kamera er tændt, på startskærmen i Google Home-appen .
  2. Hvis du bruger rutinerne Hjemme og Ikke hjemme, skal du tjekke, om dit kamera er indstillet til at slukke, når nogen er hjemme.

Find og løs problemer med et kamera eller en dørklokke, som er offline

Enheden vises ikke i Alexa-appen

Hvis du har konfigureret en ny Nest-enhed, efter du har aktiveret Google Nest-funktionen for andre enheder, skal du aktivere tilladelser for den nye enhed i Google Home-appen.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger
  3. Tryk på Tjenester og derefter Partneradgang .
  4. Tryk på Amazon Alexa.
  5. Aktivér tilladelser for din nye enhed.