De bel van de Nest Hello klinkt wanneer er niemand voor de deur staat

De bel kan op onverwachte momenten vanzelf gaan klinken, vaak als gevolg van spanningsschommelingen. Een kleine piekstroom is geen probleem, maar grotere kunnen je bel wel degelijk laten afgaan. Dit kan gebeuren wanneer de Nest Hello overschakelt naar Nachtzicht.

• Schakel Nachtzicht uit in de instellingen van de Nest Hello om tijdelijk te voorkomen dat de bel vanzelf afgaat.
  • Je hebt waarschijnlijk een andere transformator nodig waarop de bedrading van de bel wordt aangesloten.
  • Neem contact op met een Nest Pro om de spanning te laten controleren en een nieuwe transformator te laten installeren.