De bel van de Nest Hello stopt niet met overgaan

De meest voorkomende oorzaak van het constante bellen is een onjuiste aansluiting van de bedrading tijdens de installatie. Dit gebeurt vaak bij complexe deurbellen die drie of meer draden hebben. Soms is een dergelijke bel ook aangesloten op een intercom, een hek dat kan worden geopend en gesloten, of andere apparaten. Neem contact op met een Nest Pro in jouw regio voor hulp bij een meer ingewikkelde installatie.