To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

De bel van de Nest-deurbel houdt niet op met bellen

De meest voorkomende oorzaak van het constante bellen is een onjuiste aansluiting van de bedrading tijdens de installatie. Dit gebeurt vaak bij complexe deurbellen die 3 of meer draden hebben. Soms is zo'n bel ook aangesloten op een intercom, een hek dat kan worden geopend en gesloten, of andere apparaten. Neem contact op met een lokale Pro voor hulp bij een geavanceerde installatie.