Knipperend geel lampje op de Nest Doorbell (netvoeding)

Een knipperend geel lampje betekent dat je Google Nest Doorbell (netvoeding) niet genoeg stroom krijgt. De Nest Doorbell zet misschien de videostream uit om batterijstroom te besparen, maar zou nog wel moeten werken als een gewone deurbel.

• Je hebt waarschijnlijk een andere transformator nodig waarop de bedrading van de bel wordt aangesloten.
  • Neem contact op met een lokale Pro om de spanning te laten checken en een nieuwe transformator te laten installeren.

Lampjes en geluiden van de Nest Doorbell

blinking yellow light