To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Videoen er uskarp, pikselert, misfarget eller har gjenskinn

Hvis videoen fra kameraet eller ringeklokken ser dårlig ut, men den har god Wi-Fi-tilkobling, kan du gå gjennom punktene nedenfor.

• Uklare, uskarpe eller flekkete videoer kan skyldes flere ting:
    • Klistremerke på linsen. Fjern klistremerket fra linsen. Nest-kameraene har et gjennomsiktig klistremerke som dekker linsen, for å beskytte det under frakt og montering.
    • Skitten linse. Rengjør linsen med en myk, lofri klut for å fjerne støv og skitt. Prøv forslagene våre til hvordan du kan rengjøre Nest-kameraet.
  • Et svart-hvitt-bilde på dagtid skyldes vanligvis at Night Vision er satt til Alltid på. Prøv å endre Night Vision-innstillingen til Auto.
  • Gjenskinn forekommer vanligvis når solen skinner inn i kameralinsen, eller når sollyset reflekteres fra en overflate i nærheten. Prøv én eller flere av disse løsningene, og se på videostrømmen fra kameraet for å sjekke om problemet er løst.
  1. Endre vinkelen eller posisjonen til kameraet, slik at solen aldri skinner direkte på linsen. Du kan for eksempel vinkle kameraet litt nedover eller gi det litt skygge som beskytter linsen mot direkte sollys.
  2. Flytt gjenstander i nærheten som kan reflektere sollyset, hvis det er mulig.
  3. Hvis kameraet styres av Nest-appen, kan du zoome og forbedre for å beskjære overflater og gjenstander som kan forårsake gjenskinn.
  • Kornete eller pikselerte videoer mens du ser på videoen fra et annet sted, kan tyde på treg internettilkobling der du befinner deg.
  • Videoen har et rosa, lilla eller blått skjær.
    Dette kan skje hvis kameraet blir for varmt eller for kaldt.
    • Ikke bruk innendørskameraer utendørs. De er ikke laget for utendørs bruk og har et driftstemperaturområde for innendørsmiljøer.
    • Plassér utendørskameraer under takskjegg eller i skyggeområder, slik at de ikke overopphetes når det er veldig varmt.
    • Videoen fra kameraet kan også ha et rosa, blått eller lilla skjær hvis det er et problem med Night Vision-funksjonen.

Løs problemer med videokvaliteten ved bruk av Night Vision

Hvis du har prøvd trinnene ovenfor og problemet ikke er løst, kan du også starte kameraet eller ringeklokken på nytt.