To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Videokuva on sumea, pikselöitynyt, väriltään vääristynyt tai se heijastaa

Jos kameran tai ovikellon videon laatu on huono mutta Wi-Fi-yhteys on hyvä, tarkista nämä asiat.

• Sumea, epätarkka tai laikukas videokuva voi johtua seuraavista asioista:
    • Tarra ja linssi. Poista linssissä oleva tarra. Nest-kameroiden linsseissä on läpinäkyvä tarra, joka suojelee linssejä kuljetuksen ja asentamisen aikana.
    • Likainen objektiivi. Puhdista linssi pyyhkimällä pölyt ja liat pehmeällä nukkaamattomalla kankaalla. Kokeile vinkkejämme Nest-kameran puhdistamiseen.
  • Mustavalkokuva päiväsaikaan tarkoittaa yleensä sitä, että Night Vision ‑asetuksista on valittu Aina päällä. Kokeile muuttaa Night Vision ‑asetuksia ja valitse Automaattinen.
  • Heijastus johtuu yleensä siitä, kun aurinko paistaa kameran linssiin tai kun se heijastuu läheiseltä pinnalta. Kokeile seuraavia ratkaisuja ja tarkista sitten kamerasi videostriimistä, onko ongelma ratkennut.
  1. Vaihda kameran kulmaa tai asentoa, jotta aurinko ei koskaan paista suoraan linssiin. Voit esimerkiksi säätää kameran kulmaa hieman alaspäin tai laittaa sen lähelle jotain, joka antaa varjoa ja suojaa linssiä suoralta auringonvalolta.
  2. Jos mahdollista, siirrä lähellä sijaitsevat auringonvaloa heijastavat esineet pois.
  3. Jos ohjaat kameraasi Nest-sovelluksella, voit rajata zoomauksella tai parannuksella pois pintoja tai esineitä, jotka saattavat aiheuttaa heijastusta.
  • Rakeinen tai pikselöitynyt videokuva etänä katsoessasi voi tarkoittaa, että nykyisen sijaintisi internetyhteys on heikko.
  • Videossa on pinkki, violetti tai sininen sävy.
    Näin voi käydä, jos kamera kuumenee tai viilenee liikaa.
    • Älä käytä sisäkameroita ulkona. Niitä ei ole suunniteltu ulkona käytettäviksi ja niiden käyttölämpötila kestää vain sisäympäristöä.
    • Kiinnitä ulkokamera räystääseen tai varjoisaan paikkaan, jotta se ei ylikuumene kuumalla säällä.
    • Jos Night Visionissa on ongelmia, kameran video saattaa myös olla pinkin, violetin tai sinisen sävyinen.

Korjaa Night Visionin videolaatu

Jos olet kokeillut yllä olevia ohjeita eikä ongelma ole ratkennut, voit myös käynnistää kameran tai ovikellon uudelleen.