Lempeän nukahtamisen ja herätyksen käyttö Google Homella

Lempeä nukahtaminen ja herätys ‑ominaisuudella voit lisätä tai vähentää hitaasti Philips Hue ‑lamppujen kirkkautta. Lempeä nukahtaminen muuttaa lamppujen väriksi lämpimän valkoisen ja himmentää ne sitten hitaasti seuraavien 30 minuutin aikana. Lempeä herätys lisää lamppujen kirkkautta 30 minuutin ajan auringonnousua muistuttaen.

Huom. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä saatavilla vain Philips Hue ‑lampuissa.

Philips Hue ‑lamppujen yhdistäminen Google Home ‑sovelluksella

1. Määritä Philips Hue ‑lamput Philips Hue ‑määritysohjeiden mukaisesti, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  2. Määritä Google Home ‑laite, jos et ole vielä tehnyt niin.
  3. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  4. Valitse vasemmasta yläreunasta Lisää  ja sitten Määritä laite ja sitten Onko jokin laite jo määritetty? ja sitten Philips Hue.
  5. Kirjaudu sisään ja seuraa sovelluksen ohjeita.

Lempeän nukahtamisen ja herätyksen käynnistäminen äänikomennoilla

Tätä toimintoa varten… Sano "Hei Google" ja sitten…
Käynnistä lempeä nukahtaminen tai herätys kaikissa huoneen Philips Hue ‑lampuissa.

"Siirrä lamput nukahtamistilaan" tai "Siirrä lamput herätystilaan" (kun olet samassa huoneessa lamppujen kanssa)

"Siirrä lamput nukahtamistilaan: <huoneen nimi>" tai "Siirrä lamput herätystilaan: <huoneen nimi>" (kun et ole samassa huoneessa lamppujen kanssa)

Käynnistä lempeä nukahtaminen ja herätys yhdessä lampussa. "Siirrä <lampun nimi> nukahtamistilaan" tai "Siirrä <lampun nimi> herätystilaan"
Ajoita lempeä nukahtaminen ja herätys.

"Siirrä lamput herätystilaan klo 6.00" tai "Siirrä lamput nukahtamistilaan klo 22.00" (kun olet samassa huoneessa lamppujen kanssa)

"Siirrä lamput herätystilaan klo 7.00: <huoneen nimi>" tai "Siirrä lamput nukahtamistilaan klo 21.00: <huoneen nimi>" (kun et ole samassa huoneessa lamppujen kanssa)

Huom. Voit sanoa tämän komennon jopa 24 tuntia ennen kuin haluat lempeän nukahtamisen tai herätyksen käynnistyvän.

Synkronoi lempeä herätys Google Home ‑herätyksen kanssa.

"Ota lempeä herätys käyttöön" (kun olet samassa huoneessa lamppujen kanssa)

"Ota lempeä herätys käyttöön: <huoneen nimi>" (kun et ole samassa huoneessa kuin lamput)

Huom. Sinun tarvitsee sanoa tämä komento vain kerran. Kun otat lempeän herätyksen käyttöön, se synkronoi samassa huoneessa olevat valot samalla laitteella myöhemmin lisäämäsi aamuherätyksen kanssa.