Brug Blid søvn og vækning med Google Home

Funktionen Blid søvn og vækning giver dig mulighed for langsomt at skrue op eller ned for lysstyrken på Philips Hue-lamper. Blid søvn indstiller dine lamper til at lyse med et varmt hvidt lys, der langsomt dæmpes over de efterfølgende 30 minutter. Blid vækning efterligner en solopgang ved at skrue op for lysstyrken på dine lamper i 30 minutter.

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig til Philips Hue-lamper.

Tilknyt dine Philips Hue-lamper i Google Home-appen

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du konfigurere dine Philips Hue-lamper ved at følge konfigurationsvejledningen for Philips Hue.
  2. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du konfigurere din Google Home-enhed.
  3. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  4. Øverst til venstre skal du trykke på Tilføj  og så Konfigurer enhed og så Har du konfigurerede enheder? og så Philips Hue.
  5. Log ind, og følg vejledningen i appen.

Brug din stemme til at starte Blid søvn og vækning

Hvis du vil gøre følgende... Skal du sige "Hey Google" efterfulgt af...
Start Blid søvn eller vækning på alle Philips Hue-lamper i et rum.

"Sluk blidt mine lamper" eller "Væk mine lamper" (når du er i samme rum som lamperne)

"Sluk blidt lamperne i <navn på rum>" eller "Væk lamperne i <navn på rum>" (når du er i samme rum som lamperne)

Start Blid søvn eller vækning på én lampe. "Sluk blidt <navn på lampe> " eller "Væk <navn på lampe>"
Planlæg Blid søvn eller vækning.

"Væk mine lamper klokken 6" eller "Sluk blidt mine lamper klokken 22" (når du er i samme rum som lamperne)

"Væk mine lamper i <navn på rum> klokken 7" eller "Sluk blidt lamperne i <navn på rum> klokken 21" (når du ikke er i samme rum som lamperne)

Bemærk! Du kan sige denne kommando i op til 24 timer, før Blid søvn eller vækning skal starte.

Synkroniser Blid vækning med en Google Home-alarm.

"Aktivér Blid vækning" (når du er i samme rum som lamperne)

"Aktivér Blid vækning i <navn på rum>" (når du ikke er i samme rum som lamperne)

Bemærk! Du behøver kun at sige denne kommando én gang. Når du aktiverer Blid vækning, synkroniseres lamperne i rummet efterfølgende med eventuelle morgenalarmer, du har konfigurere på den samme enhed.