Ofte stillede spørgsmål om konti til Nest-appen

Her kan du finde svar til en række almindelige spørgsmål om konti til Nest-appen. Med en konto får du adgang til alle funktioner på dine Nest-enheder og i Nest-tjenester. Du kan se oplysninger om, hvordan du opretter, bruger eller opdaterer din konto, og få nyttige tips til at løse problemer.

Vigtigt! Kunder, der har brugt Nest-appen før den 19. august 2019, har muligvis en eksisterede Nest-konto (der ikke er migrereret til Google), som de stadig kan bruge til at logge ind med i Nest-appen.

Opret en ny konto for at bruge Nest-appen

Udvid alle  Skjul alle

Hvordan opretter jeg en konto?

Hvis du aldrig har brugt Nest-appen før, skal du logge ind med en Google-konto. Hvis du ikke har en Google-konto, kan du følge denne vejledning for at oprette en. Følg derefter vejledningen nedenfor for at logge ind med Google.

Bemærk! Hvis du tidligere har logget ind i et Google-produkt (f.eks. Gmail, Maps eller YouTube), har du muligvis allerede en Google-konto. Du kan bruge det samme brugernavn og den samme adgangkode, som du oprettede til det pågældende produkt, til at logge ind i alle andre Google-produkter og -tjenester, bl.a. Nest.

Hvis du ikke kan huske, om du har logget ind på en Google-konto, kan du tjekke, om du har en eksisterende konto. Du får meddelelsen "Der blev ikke fundet nogen konto", hvis der ikke er knyttet en Google-konto til din mailadresse.

Sådan opretter du en konto

1. Download Nest-appen på din telefon eller tablet via Apple App Store eller Google Play.

2. Vælg Log ind med Google på startskærmen i Nest-appen.

3. Hvis du har en Google-konto, bliver du bedt om at bruge den til at logge ind. Vælg Fortsæt.

4. Vælg den Google-konto, du vil bruge i Nest-appen, eller vælg Brug en anden konto, hvis du har en eksisterende konto, der ikke er angivet.

5. Du skal give Nest-appen adgang til specifikke data fra din Google-konto. Vælg Oplysninger info button for at få mere at vide om, hvad der deles. Vælg Tillad.

6. Du bliver spurgt, om du har en eksisterende Nest-konto, der ikke er migreret. Vælg Nej, hvis du er ved at oprette en helt ny konto.

7. Gennemgå Googles privatlivspolitik, denne artikel med ofte stillede spørgsmål vedrørende privatliv og vores forpligtelse til beskyttelsen af dit privatliv i hjemmet for at få et indblik i, hvordan Google behandler dine oplysninger, hvis du bruger en Google-konto sammen med Nest-tjenester. Læs og acceptér Google Servicevilkår, som suppleres af servicevilkårene for Nest, og vælg Fortsæt.

8. Følg vejledningen i appen for at konfigurere dit hjem.

Skal jeg oprette en konto for at bruge mine Nest-produkter?

Selvom der ikke kræves en konto til alle Nest-produkter, får du med en konto mulighed for at bruge Nest-appen til at få adgang til dem og styre dem. Nogle Nest-produkter som f.eks. Nest Hub Max kræver, at du også bruger Google Home-appen.

Hvis du tidligere har logget ind i et Google-produkt (f.eks. Gmail, Maps eller YouTube), har du muligvis allerede en Google-konto. Du kan bruge det samme brugernavn og den samme adgangskode, som du oprettede til det pågældende produkt, til at logge ind i Nest-appen.

• Google Nest-termostater og Google Nest Protect kan fungere uden at være knyttet til en konto i appen, men mange vigtige funktioner som f.eks. muligheden for at modtage notifikationer på telefonen, fjernstyring ved hjælp af Nest-appen og Home/Away Assist er kun tilgængelige, når du har oprettet en konto i appen og føjet dine Nest-produkter til den.
  • Google Nest-kameraer og Google Nest Hello kræver en konto for at kunne modtage notifikationer med bevægelse og lyd i realtid og videoklip. Derfor er oprettelsen af en konto en del af konfigurationsflowet.
  • Google Nest Secure (bl.a. Nest Guard, Nest Detect og Nest Tag) kræver en konto for at installere, styre dit system med Nest-appen og modtage notifikationer. Derfor er oprettelsen af en konto en del af konfigurationen af dit produkt.

Du kan dog konfigurere en adgangskode eller et Nest Tag, så din familie eller dine gæster får Home Entry Only-adgang. Personer, der bruger Home Entry Only-adgang, skal ikke bruge en konto.

• Google Nest × Yale Lock kræver ikke en konto for at fungere, men hvis du ikke har en konto, kan du ikke bruge Nest-appen med din lås. Nest-appen giver dig mulighed for at gøre en masse ting, f.eks. låse eller låse din dør op via fjernadgang, angive og ændre adgangskoder på en nem måde, angive Entry Schedules for gæster, modtage notifikationer om, hvem der har låst din dør eller låst den op på et bestemt tidspunkt, få en underretning, når låsens er ved at løbe tør for batteri, og deaktivere Nest Secure ved oplåsning af døren.

Softwareopdateringer

• Alle dine Nest-produkter skal have forbindelse til internettet for at downloade softwareopdateringer.
  • Alle dine Nest-produkter med undtagelse af din Nest-termostat skal føjes til en konto for at oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket i dit hjem.

Migrering af din Nest-konto til en Google-konto

Hvis du er en eksisterende Nest-bruger, som logger ind med en mailadresse og en adgangskode til en eksisterende Nest-konto, har du stadig mulighed for at bruge din eksisterende konto til at logge ind i Nest-appen.

Bemærk! Migrering af din Nest-konto til en Google-konto er valgfri, og når du har migreret, kan handlingen ikke fortrydes. Du får mange fordele ved at migrere din konto, men det ændrer også, hvordan nogle funktioner i Nest-appen fungerer, og eventuelle Works with Nest-enhedsforbindelser du aktuelt har, vil ikke længere fungere efter migreringen, da vi udfaser programmet. Hvis du vælger ikke at migrere i denne omgang, vil dine eksisterende Works with Nest-forbindelser fortsætte med at fungere sammen med din Nest-konto og Nest-app.

Vi anbefaler, at du læser hele denne artikel, så du kan vurdere, om kontomigrering er den rette løsning for dig på nuværende tidspunkt. Du kan til enhver tid vælge at migrere din Nest-konto og dine tilknyttede data til en Google-konto på et senere tidspunkt.

Udvid alle  Skjul alle

Hvad vil det sige at migrere, og hvorfor bør jeg migrere min konto?

Hos Google Nest arbejder vi på at gøre smarthjemmet mindre kompliceret og mere nyttigt. Det skal være et hjem, hvor produkterne fungerer sammen og er nemme at konfigurere og administrere.

Som det ser ud lige nu, administrerer vores brugere flere konti, tilladelser og indstillinger på vores enheder i forbundne hjem og i vores tjenester. Migrering betyder at flytte til en forenet Google-konto, der giver Nest-brugerne alle fordelene ved én enkelt konto, fremragende brugeroplevelser samt muligheden for at forene hjem og medlemmer af hjem på tværs af Nest- og Google Home-appen.

Når du migrerer, deler Nest- og Google Home-enheder og -tjenester følgende ting:

Få flere oplysninger på bloggen Google Nest: welcome to the helpful home (velkommen til det hjælpsomme hjem).

Hvis du vil have alle disse fordele, skal du migrere din Nest-konto til en Google-konto. Hvis du migrerer, knyttes dine Nest-data til din Google-konto. Google behandler disse data som beskrevet i Googles privatlivspolitik og som beskrevet nærmere i denne artikel med ofte stillede spørgsmål vedrørende privatliv. Læs også Googles forpligtelse til beskyttelsen af privatliv i hjemmet. Når du har migreret, er din brug også underlagt Google Servicevilkår, som suppleres af disse servicevilkår for Nest.

Bemærk! Hvis du er en eksisterende Nest-bruger, som bruger en Gmail-konto til at logge ind med i Nest-appen, betyder det ikke, at du har migreret endnu. Dine Nest-kontodata vil fortsat være underlagt privatlivspolitikkerne og servicevilkårene for Nest, indtil du migrerer.

Du skal migrere for at bruge en Google-konto sammen med dine Nest- og andre Google-tjenester. Du kan få et overblik over, hvordan Google anvender dine Nest-data, når du har migreret til en Google-konto, og hvordan du kan administrere dine Google-indstillinger, ved at læse vores artikel med ofte stillede spørgsmål vedrørende privatliv.

Hvad sker der, hvis jeg ikke migrerer til en Google-konto?

Nest tilbyder løbende nye tjenester og enheder til forbundne hjem i fremtiden, og mange af dem vil kun være tilgængelige for brugere med Google-konti. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at alle vores Nest-brugere migrerer til Google-konti, så de får glæde af ekstra beskyttelse, et sæt forpligtelser til beskyttelsen af privatliv fra Google, der gælder på tværs af Google Nest-enheder og -tjenester til forbundne hjem, og ubesværede brugeroplevelser. Nye brugere af Nest-tjenesterne får automatisk en Google-konto, når vi gør migreringsmuligheden tilgængelig for nuværende brugere her til sommer.

Migrering fra en Nest-konto til en Google-konto er valgfri. Hvis du ikke migrerer din Nest-konto, vil du fortsat være underlagt de eksisterende vilkår og privatlivspolitikker for Nest Labs, Inc., som du kan se her. Hvis der foretages ændringer i vores eksisterende tilbud, giver vi dig besked.
Hvad skal jeg vide, før jeg migrerer min konto?

Der er et par ting, du bør vide, før du migrerer din Nest-konto til en Google-konto:

• Du kan kun knytte én Google-konto til én Nest-konto. Vigtigt! Denne handling kan ikke fortrydes, så vælg en konto, som du ofte tjekker og bruger.

• Du kan ikke tilknytte en Google-konto, der administreres af en virksomhed, organisation, forælder eller værge. Dette omfatter G Suite-konti og konti til mindreårige.

• Du kan ikke knytte en gruppe- eller aliasmailadresse som f.eks. en distributionsliste til en Nest-konto.

• Hvis du har Work with Nest-forbindelser, fjerner du disse forbindelser under migreringen. Lignende tredjepartsintegrationer er muligvis tilgængelige med Works with Google Assistant-programmet. Få flere oplysninger om Works with Nest.

• Når du har migreret din konto, kan du ikke længere bruge Nest-appen i Apple TV eller Android TV.

Hvis du for nylig har oprettet en Google-konto, skal du sørge for, at din konto er blevet bekræftet. Du kan tjekke, om din konto er bekræftet, ved at logge ind på din Google-konto. Hvis den ikke er blevet bekræftet endnu, får du en meddelelse, der beder dig om at bekræfte din konto.

Gå til siden What’s Happening (Hvad sker der) for at få flere oplysninger om, hvordan du migrerer din eksisterende Nest-konto og dine Nest-data til Google.

Hvad sker der med mine Nest-abonnementer, hvis jeg migrerer min konto til Google?

Du bør ikke opleve nogen afbrydelser af dine Nest-abonnementer som f.eks. din Nest Aware-tjeneste, hvis du migrerer til en Google-konto.

Hvis du migrerer din Nest-konto til en Google-konto, skal du migrere dine eksisterende Nest-abonnementer til Google Pay, før du kan købe nogen nye abonnementer. Når du har migreret til en Google-konto, kan du kun købe nye abonnementer via Google Store og ikke Nest Store.

Hvis du vælger ikke at migrere din konto til Google, kan du kun købe abonnementer via Nest Store på nest.com. Dine nuværende abonnementer vil fortsat blive fornyet i overensstemmelse med din faktureringscyklus.
Jeg har en eksisterende Nest-konto, og jeg overvejer at migrere til en Google-konto. Hvordan ser skærmene for accept af privatlivspolitikker og servicevilkår ud?

Nedenfor kan du se de skærme i migreringsflowet, som du bliver bedt om at gennemgå. Her forklares det, hvordan Google anvender dine data, og du kan se de vilkår, du skal acceptere, for at migrere til en Google-konto.

Nest account migration screen

Download

Hvordan kan jeg tjekke, om jeg har migreret min konto?

Du kan tjekke, om du har migreret din konto ved at gå til Indstillinger Nest settings icon i Nest-appen. Hvis du ikke kan se valgmuligheden Migrer til en Google-konto, er din konto nu en Google-konto.

Når du har migreret, skal du logge ind med loginoplysningerne til din Google-konto via knappen Log ind med Google i Nest-appen.

Bemærk! Hvis du er en eksisterende Nest-bruger, som bruger en Gmail-konto til at logge ind med i Nest-appen, betyder det ikke, at du har migreret endnu. Dine Nest-kontodata vil fortsat være underlagt privatlivspolitikkerne og servicevilkårene for Nest, indtil du migrerer.

Du skal migrere for at bruge en Google-konto sammen med dine Nest- og andre Google-tjenester. Du kan få et overblik over, hvordan Google anvender dine Nest-data, når du har migreret til en Google-konto, og hvordan du kan administrere dine Google-indstillinger, ved at læse vores artikel med ofte stillede spørgsmål vedrørende privatliv.
Hvordan fungerer min konto i Nest-appen sammen med min konto i Home-appen? Hvorfor skal jeg bruge en konto i Home-appen?

Når du har migreret din konto, samles medlemmerne fra Nest-appen og Home-appen i ét Google Nest-hjem. På denne måde behøver du ikke at administrere forskellige enhedsoversigter, tilladelser og medlemmer af hjemmet for dine Nest-enheder og -tjenester. Du får i stedet en overordnet oversigt. Hvis du bruger den samme Google-konto til både Nest- og Google Home-appen, får du i fremtiden vist en samlet oversigt over dit Google-hjem og dets medlemmer i begge apps.

Når dit hjem er blevet migreret, skal du bruge Google Home-appen til at administrere familiemedlemmerne i dit hjem eller til at omdøbe eller slette dine hjem. Du vil ikke længere have mulighed for at gøre dette i Nest-appen. Du skal dog bruge Nest-appen for at benytte visse funktioner og Nest-enheder. Du skal derfor have begge apps for at administrere dine enhedsindstillinger og dele enheder i dit hjem med andre.

Før kontomigreringsflowet blev gjort tilgængeligt i Nest-appen, skulle du bruge Nest-appen sammen med din Nest-konto for at tilføje eller fjerne hjem eller familiemedlemmer. Nu, hvor kontomigrering er blevet gjort tilgængelig den 19. august 2019, skal du være opmærksom på følgende:

Ting, du kan gøre i
Nest-appen efter migrering

Ting, du kan gøre i
Home-appen efter migrering

Invitere brugere med eksisterende Nest-konti

✔*

Invitere brugere med Google-konti

Fjerne et medlem af hjemmet fra dit forenede Google Nest-hjem

Slette dit forenede Google Nest-hjem

Omdøbe dit forenede Google Nest-hjem

Se familiemedlemmerne i dit forenede Google Nest-hjem

* Nuværende brugere med Nest-konti skal migrere, før de kan inviteres til et hjem, hvis ejeren af Nest-hjemmet allerede har migreret.

Bemærk! Hvis du tidligere har brugt Google Assistent, er der muligvis allerede blevet oprettet et hjem til dig i Google Home-appen automatisk. Derfor kan du blive bedt om at "Kombinere dine hjem" under migreringen.

Hvordan ændres familieadgang efter migrering?

De personer, du inviterer til dit forenede hjem, vil have det samme adgangsniveau og de samme styrefunktioner som dig. Inviter kun personer, du har tillid til, til dit Google-hjem. Når nogen bliver medlem af dit forenede Google Nest-hjem, får vedkommende brede rettigheder. Personen kan tilføje eller fjerne enheder, bruge og ændre eksisterende enhedsindstillinger, tilknytte andre tjenester i visse tilfælde og tilføje eller fjerne andre medlemmer, inklusive dig selv.

Når du har fuldført migreringen, kan de handlinger, du foretager i Home-appen, ses i Nest-appen og omvendt. Hvis du f.eks. fjerner et medlem fra dit hjem i Home-appen, fjernes medlemmet fra dit tilsvarende hjem i Nest-appen.

Vigtigt! Hvis du er ejer af et Nest-hjem i Nest-appen og et andet medlem af hjemmet fjerner dig via Home-appen, fjernes tilknytningen af alle de Nest-enheder, der er knyttet til dit Nest-hjem, og du mister adgang til Nest-hjemmet.
Hvordan migrerer jeg min konto?

Før du migrerer, skal du sørge for, at du har den nyeste Nest-app på din telefon eller tablet fra Apple App Store eller Google Play.

Du kan starte med at migrere på to måder:

• Hvis du har modtaget en mail fra googlenest@nest.com, skal du åbne mailen og vælge Skift til Google. Du føres derefter til Nest-appen. Angiv dine loginoplysninger til Nest. Vælg Fortsæt.
  • Hvis du allerede er logget ind i Nest-appen på en telefon eller computer, skal du trykke på Indstillinger Nest settings icon. På en computer skal du først trykke på dit profilbillede manage account icon og derefter på Indstillinger Nest settings icon. Vælg Migrer til en Google-konto.

Følg derefter vejledningen nedenfor:

1. Læs omhyggeligt oplysningerne om og fordelene ved migrering af konti.

2. Vælg Fortsæt med Google, når du er klar til at migrere.

3. Vælg den Google-konto, du vil bruge. Vi anbefaler, at du bruger den samme konto, som du aktuelt bruger sammen med Google Assistent- eller Google Home-produkter. Du kan også oprette en ny Google-konto eller vælge Brug en anden konto, hvis du har en eksisterende konto, der ikke er angivet.

4. Du skal give Nest-appen adgang til specifikke data fra din Google-konto. Vælg Oplysninger info button for at få mere at vide om, hvad der deles. Vælg Tillad for at starte migreringen.

Bemærk! Hvis du har Works with Nest-forbindelser og/eller Google Home-appen, kan du muligvis se yderligere trin, som viser, hvordan du afbryder dine Works with Nest-forbindelser og samler dine hjem i et forenet Google Nest-hjem, før du migrerer. Du vil ikke have mulighed for at bruge Works with Nest-forbindelser med en Google-konto. Følg vejledningen i appen.

5. Før du migrerer din Nest-konto til en Google-konto, skal du læse Googles privatlivspolitik, denne artikel med ofte stillede spørgsmål vedrørende privatliv og vores forpligtelse til beskyttelsen af dit privatliv i hjemmet for at få et indblik i, hvordan Google behandler dine data, hvis du migrerer til en Google-konto. Du skal også gennemgå og bekræfte (eller opdatere) indstillingerne for din Google-konto, bl.a. dine annonceindstillinger. Vælg Fortsæt.

6. Læs og acceptér Google Servicevilkår, som suppleres af servicevilkårene for Nest, og vælg Fuldfør migrering.

• Hvis du er ved at acceptere en invitation om at deltage i et hjem som en del af denne migrering, skal du gennemgå, hvordan din adgang ændres og vælge Acceptér.

7. Du bliver bedt om at vælge de mails, du gerne vil modtage. Vælg derefter Næste.

8. Så er det klaret. Vælg Udfør.

Find og ret fejl med problemer ved migrering og login

Udvid alle  Skjul alle

Jeg har problemer med at logge ind
Hvis du har problemer med at logge ind via knappen Log ind med Google, kan du prøve en anden webbrowser. Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome
Hvorfor kan min konto ikke migreres? Hvorfor opstår der en fejl?
Visse Google-konti kan ikke bruges til at oprette en konto i Nest-appen. Disse omfatter:
  • Google-konti, der er allerede er knyttet til en anden Nest-konto

• G Suite-konti

• Gruppe- og aliaskonti

• Google-konti til børn under 13 år

• Ubekræftede Google-konti

• Google-konti med Avanceret beskyttelse

Hvis du har Nest Secure eller en Nest × Yale-lås, kan du bruge funktionen for gæsteadgang til at tildele enten et Nest Tag eller en adgangskode til konti, der ikke kan migreres.

Hvis du prøver at bruge en af disse konti, kan du få vist en fejl som f.eks.:

Google-kontoen er allerede knyttet til en anden Nest-konto.

Du kan kun knytte én Google-konto til en Nest-konto i appen. Denne handling kan ikke fortrydes, så du skal sørge for, at du vælger den primære konto, du kommer til at bruge sammen med appen. Hvis du får vist denne fejl, skal du vælge eller oprette en anden Google-konto for at logge ind i appen.

Hvis du allerede har knyttet en Google-konto til en anden Nest-konto, men du vil knytte dine enheder og tjenester til en anden Google-konto, skal du først fjerne tilknytningen af alle dine enheder. Tilknyt dem derefter igen ved hjælp af den anden Google-konto.

G Suite-konti kan ikke migreres.

G Suite-konti er konti, der er konfigureret af virksomheder eller organisationer for at give adgang til forskellige produktivitetsværktøjer fra Google til virksomhedsbrug. Du kan ikke bruge en G Suite-konto, da kontodataene administreres af din organisation. Brug din personlige Google-konto, eller opret en Google-konto for at logge ind i appen.

Bemærk! Mailadressen vises muligvis ikke som en G Suite-konto, da den ikke er en gmail.com-adresse, men en virksomhedsmailadresse, der som regel er virksomhedens domænenavn.

Gruppe- og aliaskonti kan ikke migreres.

Google Grupper-mailadresser kan ikke bruges til at logge ind i appen, da Google Grupper anvender et mailalias, der sender til flere forskellige mailadresser. Brug en individuel Google-konto, eller opret en Google-konto for at logge ind i appen.

Google-kontoen administreres af en forælder eller værge.

Hvis du bruger Family Link til at administrere en Google-konto på vegne af et barn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land), kan den mindreåriges konto ikke bruges til at oprette en konto i Nest-appen.  Nest-tjenester er ikke tilgængelige for børn. Gå til disse supplerende servicevilkår for Nest for at få flere oplysninger. Brug en anden Google-konto, eller opret en Google-konto for at logge ind i appen.

Google-kontoen er ikke blevet bekræftet.

Når du har oprettet din Google-konto, har du muligvis ikke gennemført bekræftelsesprocessen.

1. Kig efter en mail på din Google-konto, og find bekræftelseskoden, som bruges til at sikre, at din konto er korrekt konfigureret og bekræftet.

2. Log ind på din Google-konto for at se, om din konto er bekræftet. Hvis den ikke er blevet bekræftet endnu, får du vist en meddelelse, der beder dig om at bekræfte din konto.

3. Når den er blevet bekræftet, kan du prøve at knytte den til appen igen.

Hvorfor kan jeg ikke se alle mine hjem eller enheder i Home- eller Nest-appen?

Bemærk! Nest Protect og Nest Tag kan kun ses i Nest-appen.

Efter migreringen er din liste over hjem og enheder muligvis ikke opdateret i Home- eller Nest-appen. Hvis dette er tilfældet, kan du tvinge både Home- og Nest-appen til at lukke:

1. Afhængigt af hvilken telefonmodel du har, kan du stryge opad fra bunden af skærmen, trykke to gange på knappen Hjem eller trykke på den firkantede knap nederst på skærmen.

2. Stryg til venstre eller højre for at finde og vælge den app, du vil lukke.

3. Stryg opad i appvinduet for at lukke appen.

4. Åbn appen.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan logge ind på min konto?

Hvis du logger ind med en Google-konto, kan du følge denne vejledning.

Hvis du logger ind med en Nest-konto, og du har problemer med at logge ind, får du muligvis vist en meddelelse, hvor der står, at du har angivet den forkerte mailadresse eller adgangskode.

1. Tjek, om du forsøger at logge ind med den korrekte mailadresse. Sørg for, at der ikke er slåfejl i mailadressen. Hvis du bruger flere mailadresser, skal du sørge for at bruge den mail, du brugte til at oprette din konto.

2. Tjek, at du forsøger at logge ind med den korrekte adgangskode. Der skelnes mellem store og små bogstaver i adgangskoden, så du skal sørge for, at du bruger store og små bogstaver på samme måde hver gang.

3. Tjek status for Nest-tjenesten for at se, om tjenesten er gået ned. Hvis det er tilfældet, kan du ikke logge ind på din konto, før tjenesten er oppe at køre igen.

4. Nulstil din adgangskode. Klik på Forgot Password (Glemt adgangskode), og følg vejledningen. Du modtager en mail, som du skal bruge for at nulstille adgangskoden.

Hvis du ikke modtager mailen om nulstilling af adgangskode, har du muligvis angivet en forkert mailadresse. Tjek, om du oprettede din konto med den korrekte mailadresse.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ser en roterende ring eller en blank loginskærm?

Følg vejledningen nedenfor, hvis du er logget ind, men dit Nest-hjem ikke kan indlæses, der vises en roterende ring eller en blank skærm, eller du oplever andre problemer med at logge ind:

Vigtigt! Hvis du kan logge ind på en af dine enheder, men ikke en anden, kan du tjekke indstillingerne og menupunkterne for den enhed, du oplever problemer på. Visse browser-, telefon-, router- eller netværksindstillinger kan forhindre dig i at logge ind.

1. Tjek status for Nest-tjenesten for at se, om tjenesten er gået ned. Hvis det er tilfældet, kan du ikke logge ind på din konto, før tjenesten er oppe at køre igen.

2. Prøv at bruge en anden webbrowser eller Nest-appen til at logge ind på din konto. Hvis det løser problemet at bruge en anden browser, kan du finde og rette de fejl med indstillingerne i din browser eller på din enhed, som forhindrer dig i at logge ind.

3. Prøv at logge ind med en anden enhed. Brug en telefon eller tablet med Nest-appen til at logge ind på din konto. Du kan også prøve at bruge en computer eller gå til home.nest.com for at forsøge at logge ind. Hvis du prøver at logge ind på dit arbejde, kan du prøve at logge ind ved hjælp af mobildata eller dit Wi-Fi-netværk derhjemme.

Administrer din konto og mails

Udvid alle  Skjul alle

Hvordan forbedrer jeg sikkerheden på min konto?

Vi anbefaler, at du aktiverer totrinsbekræftelse på din konto, som giver dig et ekstra sikkerhedsniveau. Når du logger ind, skal du angive en midlertidig, unik kode, der sendes til din telefon.

Hvis du bruger en Google-konto, kan du se, hvordan du beskytter din konto med totrinsbekræftelse.

Hvis du bruger en Nest-konto, hvor du logger ind med en mailadresse og en adgangskode, kan du se, hvordan du føjer totrinsbekræftelse til din konto i Nest-appen.
Hvordan ændrer jeg mailadressen til min konto?

Husk, at alle underretninger via mail, Home Reports og andre meddelelse fra Google Nest leveres til den nye mailadresse.

Hvis du bruger en Nest-konto, kan du følge vejledningen nedenfor.

1. Åbn Nest-appen, og vælg Log ind med Nest nederst på skærmen.

2. Angiv din mailadresse og adgangskode. Tryk på Log ind.

3. Tryk på Indstillinger Nest settings icon

4. Vælg Konto efterfulgt af Administrer konto.

5. Tryk på Kontosikkerhed efterfulgt af Mailadresse.

6. Angiv din nuværende adgangskode til kontoen og den nye mailadresse. Angiv mailadressen igen for at bekræfte.

7. Tryk på Gem ændringer.

8. Tjek din nye mailadresse for at se, om du har fået en meddelelse fra account@nest.com. Tryk eller klik på linket i mailen for at bekræfte den nye adresse.

Hvis du ikke har modtaget mailen efter et kort stykke tid, har du muligvis angivet den forkerte mailadresse. Tjek, om du har lavet slåfejl i den nye mailadresse.

Hvis du bruger en Google-konto,  kan du muligvis ændre din mailadresse. Gå til Skift mailadressen for din konto for at få flere oplysninger.

Hvis du ikke kan ændre din mailadresse, og du stadig vil bruge en anden mailadresse, kan du oprette en ny konto. Du skal dog fjerne og nulstille dine Nest-produkter og derefter konfigurere dem igen på den nye konto. Alle, der deler adgang til dit hjem, mister også adgangen til hjemmet og skal inviteres til hjemmet igen.
Må jeg dele min konto med en anden?

Nej. Du bør aldrig dele adgangskoden til din konto med andre. Hvis du gør dette, kan det kompromittere sikkerheden på din konto og forårsage uventet adfærd med funktioner som f.eks. Home/Away Assist.

Du kan invitere dine venner og familie til at dele adgangen til dit hjem. Hver person vil have mulighed for at logge ind med sin egen konto og bruge Nest-appen på sin telefon til at se og benytte Nest-produkterne i dit hjem.

Når du har migreret til en Google-konto, bør du kun invitere personer, du stoler på, til at blive medlem af dit hjem. Husk, at når nogen bliver medlem af et hjem, kan vedkommende tilføje nye enheder, bruge og ændre eksisterende enhedsindstillinger, tilknytte andre tjenester i visse tilfælde og tilføje eller fjerne andre medlemmer, inklusive dig selv.

Vær opmærksom på følgende:

• Hvis du ikke har migreret din Nest-konto til en Google-konto, kan du kun invitere eksisterende Nest-konti til dit hjem. Det vil sige, at du skal migrere, før de familiemedlemmer, der har oprettet eller migreret til en Google-konto, kan deltage i hjemmet.

Ejeren af et Nest-hjem
med en Nest-konto
Ejeren af et Nest-hjem
med en Google-konto
Invitere et familiemedlem eller medlem af hjemmet med en eksisterende Nest-konto Ja Ja, men familiemedlemmet eller medlemmet af hjemmet skal migrere til en Google-konto, før vedkommende kan blive medlem af hjemmet.
Invitere et familiemedlem eller medlem af hjemmet med en Google-konto Nej. Ejeren af hjemmet skal migrere hjemmet til en Google-konto.

Ja

Hvis du har en eksisterende Nest-konto, der ikke er migreret, og du vil invitere andre til dit hjem, kan du få flere oplysninger om familiekonti og om, hvordan du deler adgangen til dit Nest-hjem

Hvis du har migreret til en Google-konto, kan du se, hvordan du kan dele enheder i dit hjem med andre.

Hvordan nulstiller jeg adgangskoden til min konto?

Hvis du bruger en Google-konto, kan du følge denne vejledning.

Hvis du bruger en Nest-konto (mailadresse og adgangskode), kan du nulstille din adgangskode ved at åbne Nest-appen eller gå til home.nest.com og trykke på Forgot Password (Glemt adgangskode). Angiv din mailadresse, og tryk på Reset Password (Nulstil adgangskode), så modtager du en mail, som du kan bruge til at nulstille din adgangskode.

Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse, skal du bekræfte din konto for at nulstille din adgangskode.

Hvis du ikke modtager mailen om nulstilling af adgangskode, har du muligvis angivet en forkert mailadresse. Tjek, at du har angivet den korrekte mailadresse.

Hvordan ændrer jeg adgangskoden til min konto?

Hvis du bruger en Google-konto, skal du følge denne vejledning for at ændre eller nulstille din adgangskode.

Hvis du bruger en Nest-konto (mailadresse og adgangskode), kan du ændre din adgangskode ved hjælp af Nest-appen. Sådan gør du:

1. Tryk på Indstillinger Nest settings icon på startskærmen i Nest-appen.

2. Vælg Konto efterfulgt af Administrer konto.

3. Tryk på Kontosikkerhed efterfulgt af Adgangskode til konto.

4. Angiv din nuværende adgangskode og din nye adgangskode, og tryk derefter på Gem ændringer.

Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse, skal du bekræfte din konto for at nulstille din adgangskode.

Bemærk! Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, bruger du muligvis en Google-konto. Følg denne vejledning for at ændre eller nulstille din adgangskode.

Slet din konto

Udvid alle  Skjul alle

Hvad sker der, når jeg sletter min konto?

Du kan få et indblik i, hvad der sker med dine data, når du sletter din Google-konto, ved at læse Googles politikker for opbevaring af data. Her kan du bl.a. læse om, hvor lang tid der går, før Google sletter dine oplysninger, herunder dine Nest-data.

Hvis du har en Nest-konto, der ikke er migreret, fjerner vi dine personlige oplysninger i overensstemmelse med Nests databeskyttelseserklæring, når du sletter din Nest-konto.

Hvis du sletter din konto, begrænses den måde, du kan bruge dine Nest-produkter på, også. Her er nogle af de ting, du går glip af:

• Du vil ikke have mulighed for at styre nogen af dine Nest-produkter via Nest-appen på din telefon, tablet eller computer.

• Ingen Works with Nest-integrationer fungerer uden en konto. Alle smartlamper, smartlåse eller tilknytninger til Amazon Alexa eller Google Assistent deaktiveres.

• Du vil ikke længere modtage notifikationer eller mails fra Nest om dit Nest-hjem.

Gå til sektionerne nedenfor for at få vigtige oplysninger om specifikke Nest-produkter:

Nest-termostat

Når du har slettet din konto, kan din Nest-termostat stadig justere temperaturen i dit hjem, registrere bevægelse for at fastslå, om der skal skiftes til Eco Temperatures, lade dig vælge en automatisk eller manuel tidsplan og anvende andre grundlæggende funktioner.

Den husker også dine Wi-Fi-oplysninger. Det betyder, at den kan fastholde forbindelsen til internettet og fortsætter med at kommunikere med vores servere. Den kan også modtage softwareopdateringer. Termostaten sender data og den IP-adresse, de stammer fra, til vores servere, så længe den har forbindelse til internettet. Hvis datalogging og softwareopdateringer ikke skal fortsætte, skal du afbryde din termostats forbindelse til dit Wi-Fi-netværk.

Nest-kamera eller Hello

Nest-kameraer og Nest Hello fungerer ikke uden en konto. Hvis du sletter din konto, har du ikke mulighed for at bruge dit Nest-kamera eller Hello, før du har føjet dem til en anden konto i Nest-appen.

Hvis du har et Nest Aware-abonnement

Når du sletter din konto, ryddes dit kameras videohistorik, bl.a. markører og øjebliksbilleder i Sightline i Nest-appen. Når videohistorikken og øjebliksbillederne er slettet, er det permanent. De kan ikke gendannes. Vi gemmer ikke nogen backup. Derudover slettes dine data om kendte ansigter, hvis dit kamera brugte Familiar Face Alerts.

Når du har slettet din konto, skal du muligvis også opsige dit Nest Aware-abonnement:

• Hvis du har købt Nest Aware direkte fra Nest, opsiges dit Nest Aware-abonnement, når du sletter din konto. Du behøver ikke at foretage dig yderligere.

• Hvis du har købt Nest Aware gennem en af vores partnere, kan du kontakte partneren for at opsige dit abonnement. Gå til siden med ofte stillede spørgsmål om Nest Aware fra vores partnere for bl.a. at få flere oplysninger om, hvordan du tjekker, om du har købt dit abonnement gennem en partner.

Tip! Hvis du kun vil slette din videohistorik uden at slette din konto eller opsige dit Nest Aware-abonnement, kan du se, hvordan du sletter dit kameras videohistorik og øjebliksbilleder.

Nest Protect – røg- og kuliltealarm

Når du har slettet din konto, fungerer de Nest Protect-enheder, der tidligere var trådløst sammenkoblet, stadig. Hvis du vil sammenkoble nye Protect-enheder, skal du dog føje alle dine Protect-enheder til en konto i Nest-appen.

Nest Protect-enheder husker dine Wi-Fi-oplysninger, efter du har slettet din konto. Det betyder, at de kan fastholde forbindelsen til internettet og fortsætter med at kommunikere med vores servere. De kan også modtage softwareopdateringer. Hvis du ikke vil have din Protect-enhed til at fortsætte med at modtage opdateringer, kan du gendanne fabriksindstillingerne på din Protect-enhed.

Bemærk! Hvis du gendanner fabriksindstillingerne på Protect-enheder, der er trådløst sammenkoblet, afbrydes forbindelsen.

Nest Secure-alarmsystem

Når du har slettet din konto, stopper Nest Secure med at fungere, indtil du har føjet det til en anden konto i Nest-appen.

Hvis du abonnerer på en af de tjenester, der er angivet nedenfor, skal du muligvis opsige tjenesten separat.

Hvis du abonnerer på reservetilkobling til mobilnetværk

Når du sletter din konto, opsiges din reservetilkobling til mobilnetværk enten automatisk (hvis du har købt den direkte hos Nest), eller også skal du opsige den manuelt (hvis du har købt den hos en af vores partnere). Du kan få flere oplysninger ved at gå til følgende artikel:

Sådan køber eller opsiger du reservetilkobling til mobilnetværk for Nest Secure >

Hvis du abonnerer på professionel overvågning

Når du sletter din konto, skal du opsige din tjeneste til professionel overvågning separat. Kontakt din tjeneste til professionel overvågning for at opsige dit abonnement.

Nest × Yale Lock

Når du har slettet din konto, kan din Nest × Yale Lock stadig fungere som en almindelig nøgleløs lås, men du skal gøre alt på selve låsen. Sørg for at gendanne fabriksindstillingerne for din lås, så du kan tilføje og slette adgangskoder og ændre indstillinger direkte på selve låsen.

Du vil ikke længere have mulighed for at bruge Nest-appen til at styre din lås, bl.a. i forbindelse med administration af adgangskoder, angivelse af Entry Schedules, visningshistorik og låsning eller oplåsning af din dør via fjernadgang.

Hvordan sletter jeg min konto?

Hvis du logger ind med en Google-konto, kan du downloade dine data her og se, hvordan du sletter din Google-konto.

Hvis du har en eksisterende Nest-konto, der ikke er migreret, kan du følge vejledningen nedenfor.

1. Log ind på din konto ved hjælp af en telefon, tablet eller computer.
  2. Tryk på Indstillinger Nest settings icon.
  3. Vælg Konto efterfulgt af Administrer konto.
  4. Tryk på Slet konto, og bekræft, at du gerne vil slette din konto.
  5. Du modtager en mail fra account@nest.com. Læs hele mailen, og klik på det angivne link for at afslutte processen for sletning af konto.

Bemærk! Hvis du vil bruge den samme mailadresse til at tilmelde dig en konto igen, skal du vente et par dage, indtil den pågældende mailadresse bliver tilgængelig igen.

Se og download dine kontodata

Udvid alle  Skjul alle

Hvordan får jeg adgang til mine oplysninger fra Nest?

I Nest-appen

Du kan bruge Nest-appen til at:

• Se dine kontoindstillinger og redigere dine profiloplysninger.

• Se data, som f.eks. Energy History, Video History og Security History.

• Kun Nest-konti, der ikke er migreret: Tilføje eller fjerne hjem og styre, hvem der deler adgangen til dit hjem.

Bemærk! Hvis du tidligere har købt Nest Aware i Nest Store, kan du logge ind og se din ordrehistorik her.

I Google Home-appen (for migrerede konti)

Du kan bruge Google Home-appen til at:

• Tilføje eller fjerne hjem og styre, hvem der deler adgangen til dit hjem.

Hvordan downloader jeg mine oplysninger fra Nest?

Hvis du bruger en Google-konto, kan du se, hvordan du downloader dine data.

Hvis du bruger en Nest-konto, der ikke er migreret, giver vi dig mulighed for at downloade dine data ved hjælp af My Nest Data.

Læs vores ofte stillede spørgsmål vedrørende privatliv for at få flere oplysninger om beskyttelsen af dit privatliv og dine data.