To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Batterier for Nest-produkter

Enkelte Google Nest-produkter har batterier som må byttes ut en gang i blant. I denne artikkelen får du nyttig informasjon om hva slags batterier Nest-produktet bruker.

Velg et produkt nedenfor for å finne ut mer.

Nest-kameraer

Nest Cam (med batteri) har et internt, oppladbart batteri, slik at det kan være på uten å måtte kobles til en strømkilde – i tillegg til at det har reservestrøm hvis strømmen skulle gå.

Når det er lite batteri igjen, må du lade det opp. Om nødvendig kan du også feilsøke strømproblemer for Nest Cam (med batteri).

Alle andre Nest-kameraer kobles til en strømkilde via et vanlig strømuttak og bruker ikke batteri.

Nest-ringeklokker

Nest Doorbell (med batteri) har et internt, oppladbart batteri, slik at den kan fungere uten å måtte kobles til et ringeklokkesystem med ledninger. Du kan også koble den til ledningene for ringeklokken du har allerede. I dette tilfellet bruker den ledningene til å lade batteriet, og den har reservestrøm hvis strømmen går.

Når det er lite batteri igjen, må du lade det opp. Om nødvendig kan du også feilsøke strømproblemer for Nest Doorbell (med batteri).

Selv om Nest Doorbell (med ledning – 1. og 2. generasjon) har et lite, internt batteri som brukes for å spille av lyd, kan det ikke holde ringeklokken påslått på egen hånd. Siden den får strøm via ledningene for ringeklokkesystemet, har den ikke reservestrøm ved eventuelle strømbrudd.

Systemkompatibilitet med Nest Doorbell

Nest-termostater og -temperatursensorer

Merk: Hvis du er usikker på hvilken Nest-termostat du har, kan du gå til Slik finner du ut hvilken Nest-termostat du har.

Nest Thermostat 3/4ths view

Nest Thermostat

Nest Thermostat bruker to alkaliske AAA-batterier på 1,5 V som du må bytte ut når de er tomme.

Når batteriene begynner å gå tomme, får du et varsel på termostaten og i Home-appen. Du kan sjekke batterinivået på termostaten eller i Home-appen.

Nest thermostat e cooling

Nest thermostat gen 3 cooling

Nest Thermostat E og Nest Learning Thermostat

Nest-termostaten har et internt oppladbart batteri som hjelper den med å holde seg påslått.

Dette batteriet kan ikke byttes ut av brukeren. Det er laget for å kontinuerlig lades og utlades etter behov i løpet av termostatens levetid.

Tips: Hvis termostaten ikke slår seg på, eller hvis batteriet ikke holdes ladet, skyldes det vanligvis at den ikke får nok strøm fra ledningene i boligen. Se artikkelen vår om feilsøking av strømproblemer med termostater

Nest temperature sensor hero

Temperatursensor

Nest temperatursensor bruker et engangsbatteri som må byttes når det er lite batteri igjen.

Det må byttes ut med 1 CR2-litiumbatteri på 3 V.

Når det begynner å bli lite batteri igjen, sender termostaten en pushvarsling til Nest-appen, og det sendes et nytt varsel når det er kritisk lite batteri igjen.

Nest Protect røyk- og karbonmonoksidvarsler

Det finnes to forskjellige alternativer for Nest Protect: med ledning eller batteridrevet (slik ser du forskjellen). Begge bruker engangsbatterier som må skiftes ut med jevne mellomrom.

Når batteriene på Nest Protect begynner å gå tomme, sender den et varsel til Nest-appen på telefonen. I likhet med tradisjonelle røyk- og karbonmonoksidvarslere begynner Nest Protect ellers å pipe når batteriene er nesten helt tomme.

Nest Protect (batteridrevet) bruker seks Energizer Ultimate Lithium AA (L91)-batterier som eneste strømkilde.

Nest Protect (med ledning) bruker tre Energizer Ultimate Lithium AA (L91)-batterier som reserve hvis strømmen til hjemmet blir borte.

Bytt ut batteriene til Nest Protect

Nest Connect

Nest connect image.

Nest Connect har et internt oppladbart batteri.

Dette batteriet kan ikke byttes ut av brukeren. Det er laget for å kontinuerlig lades og utlades etter behov i løpet av produktets levetid.

Nest × Yale-låser

Nest × Yale-låsen bruker fire vanlige, alkaliske AA-batterier som må byttes ut når det er lite strøm igjen.

Låsen sender et varsel i Nest-appen på telefonen din når det er lite batteri igjen, og et ekstra varsel når det er kritisk lavt.

Sjekk og bytt ut Nest × Yale-låsens batterier

Tips: Hvis du blir låst ute av huset ditt fordi batteriene går tomme, finnes det en måte å midlertidig vekke låsen med et 9 V-batteri, slik at du kan komme deg inn i hjemmet og bytte batteriene.