To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Batterier til Nest-produkter

Nogle Google Nest-produkter anvender batterier, der skal udskiftes en gang imellem. Denne artikel indeholder nyttige oplysninger om, hvilken type batterier dit Nest-produkt anvender.

Vælg et produkt nedenfor for at få flere oplysninger.

Nest-kameraer

Nest Cam (med batteri) har et internt genopladeligt batteri, så det kan køre uden at være tilsluttet en stikkontakt og har en alternativ strømkilde, hvis der er strømafbrydelse.

Batteriet skal oplades, når batteriniveauet er lavt. Hvis det er nødvendigt, kan du også finde og løse strømproblemer med Nest Cam (med batteri).

Alle andre Nest-kameraer strømforsynes via en almindelig stikkontakt og anvender ikke batterier.

Nest Doorbell

Nest Doorbell (med batteri) har et internt genopladeligt batteri, så den kan fungere uden at være tilsluttet et dørklokkesystem. Du kan også vælge at slutte den til ledningerne for din aktuelle dørklokke. Hvis du gør det, anvender den ledningerne til at oplade batteriet, så den har batteriet som reserve, hvis der er strømafbrydelse.

Batteriet skal oplades, når batteriniveauet er lavt. Hvis det er nødvendigt, kan du også finde og løse strømproblemer med Nest Doorbell (med batteri).

Nest Doorbell (med ledning, 1. og 2. generation) har et lille internt batteri, der hjælper med at afspille lydenheden, men det kan ikke oplade dørklokken alene. Da dørklokken sluttes til ledningerne i dit dørklokkesystem for at få strøm, har den ikke en alternativ strømkilde i tilfælde af strømafbrydelse.

Systemkompatibilitet med Nest Doorbell

Nest-termostater og -temperatursensorer

Bemærk! Gå til Sådan finder du ud af, hvilken Nest-termostat du har, hvis du er i tvivl om, hvilken Nest-termostat du har.

Nest Thermostat 3/4ths view

Nest Thermostat

Nest Thermostat anvender 2 almindelige AAA-alkalinebatterier på 1,5 V, som skal udskiftes, når batteriniveauet er lavt.

Når batteriniveauet bliver lavt, modtager du en notifikation på termostaten og i Home-appen. Du kan tjekke batteriniveauet på termostaten eller i Home-appen.

Nest thermostat e cooling

Nest thermostat gen 3 cooling

Nest Thermostat E og Nest Learning Thermostat

Din Nest-termostat har et internt genopladeligt batteri, der hjælper med at holde enheden kørende.

Dette batteri kan ikke udskiftes af brugeren. Batteriet er udviklet til at oplade og aflade efter behov i hele termostatens levetid.

Tip! Hvis din termostat ikke kan tænde, eller hvis dens batteri ikke forbliver opladet, skyldes det normalt, at den ikke modtager nok strøm gennem ledningerne i dit hjem. Se vores artikel om, hvordan du finder og løser strømproblemer med din termostat

Nest temperature sensor hero

Temperatursensor

Nest-temperatursensoren anvender ét ikke-genopladeligt batteri, som skal udskiftes, når batteriniveauet er lavt.

Udskift det med 1 CR2 3V-litiumbatteri.

Når sensoren er ved at løbe tør for batteri, sender din termostat en push-notifikation til Nest-appen, og den sender endnu en notifikation, når batteriniveauet er kritisk lavt.

Nest Protect – kulilte- og røgalarm

Nest Protect fås i to forskellige udgaver: Med ledning eller med batteri (sådan skelner du mellem dem). Begge udgaver anvender ikke-genopladelige batterier, der skal udskiftes en gang imellem.

Når Nest Protect er ved at løbe tør for batteri, sender Nest Protect en underretning til Nest-appen på din telefon. Derudover begynder Nest Protect, ligesom traditionelle røg- og kuliltealarmer, at bippe, når batteriniveauet er kritisk lavt.

Nest Protect (med batteri) anvender 6 Energizer Ultimate Lithium AA-batterier (L91) som sin eneste strømkilde.

Nest Protect (med ledning) anvender 3 Energizer Ultimate Lithium AA-batterier (L91) som reserve, hvis strømmen til husstanden afbrydes.

Udskift batterierne i Nest Protect

Nest Connect

Nest connect image.

Nest Connect har et internt genopladeligt batteri.

Dette batteri kan ikke udskiftes af brugeren. Batteriet er udviklet til at oplade og aflade efter behov i hele produktets levetid.

Nest × Yale-lås

Nest × Yale-låsen anvender fire almindelige AA-alkalinebatterier, der skal udskiftes, når batteriniveauet er lavt.

Din lås sender en underretning i Nest-appen på din telefon, når låsen er ved at løbe tør for batteri, og den sender endnu en underretning, når batteriniveauet er kritisk lavt.

Tjek og udskift batterierne i din Nest × Yale-lås

Tip! Hvis du bliver låst ude af dit hjem, fordi låsen er løbet tør for batteri, kan du aktivere din lås midlertidigt med et 9 V-batteri, så du kan komme ind i dit hjem og udskifte batterierne.