Batterier til Nest-produkter

Nogle Google Nest-produkter anvender batterier, der skal udskiftes en gang imellem. Denne artikel indeholder nyttige oplysninger om, hvilken type batterier dit Nest-produkt anvender.

Vælg et produkt nedenfor for at få flere oplysninger.

Nest-kameraer

Følgende Nest-kameraer strømforsynes via en almindelig stikkontakt og anvender ikke batterier:

• Nest Cam Indoor (2. generation)
  • Nest Cam Indoor
  • Nest Cam IQ Indoor
  • Nest Cam Outdoor
  • Nest Cam IQ Outdoor

Nest Cam (med batteri) har et internt genopladeligt batteri, så det kan køre uden at være tilsluttet en stikkontakt og har en alternativ strømkilde, hvis der er strømafbrydelse.

Batteriet skal oplades, når batteriniveauet er lavt. Hvis det er nødvendigt, kan du også finde og løse strømproblemer med Nest Cam-batteriet.

Nest Doorbell-enheder

Nest Doorbell (med batteri) har et internt genopladeligt batteri, så den kan fungere uden at være tilsluttet et dørklokkesystem. Du kan også vælge at slutte den til ledningerne for din aktuelle dørklokke. Hvis du gør det, anvender den ledningerne til at oplade batteriet, så den har batteriet som reserve, hvis der er strømafbrydelse.

Batteriet skal oplades, når batteriniveauet er lavt. Hvis det er nødvendigt, kan du også finde og løse strømproblemer med Nest Doorbell (med batteri).

Nest Doorbell (med ledning) anvender ikke udskiftelige batterier. Den skal sluttes til ledningerne for din aktuelle dørklokke for at få strøm.

Systemkompatibilitet med Nest Doorbell

Nest-termostater og -temperatursensorer

Bemærk! Hvis du ikke er sikker på, hvilken Nest-termostat du har, kan du se artiklen om hvordan du finder ud af, hvilken Nest-termostat du har.

Nest Thermostat 3/4ths view

Nest Thermostat

Nest Thermostat anvender 2 almindelige AAA-alkalinebatterier på 1,5 V, som skal udskiftes, når batteriniveauet er lavt.

Når batteriniveauet bliver lavt, modtager du en notifikation på termostaten og i Home-appen. Du kan tjekke batteriniveauet på termostaten eller i Home-appen.

Nest thermostat e heating

nest thermostat 3rd gen steel

Nest Thermostat E og Nest Learning Thermostat

Din Nest-termostat har et internt genopladeligt batteri, der hjælper med at holde enheden kørende.

Dette batteri kan ikke udskiftes af brugeren. Batteriet er udviklet til at oplade og aflade efter behov i hele termostatens levetid.

Tip! Hvis din termostat ikke kan tænde, eller hvis dens batteri ikke forbliver opladet, skyldes det normalt, at den ikke modtager nok strøm gennem ledningerne i dit hjem. Se vores artikel om, hvordan du finder og løser strømproblemer med din termostat.

Nest temperature sensor hero

Temperatursensor

Nest-temperatursensoren anvender ét ikke-genopladeligt batteri, som skal udskiftes, når batteriniveauet er lavt. Udskift det med 1 CR2 3V-litiumbatteri.

Når sensoren er ved at løbe tør for batteri, sender din termostat en push-notifikation til Nest-appen, og den sender endnu en notifikation, når batteriniveauet er kritisk lavt.

Nest Protect – røg- og kuliltealarm

Nest Protect fås i to forskellige udgaver: Med ledning eller med batteri (sådan skelner du mellem dem). Begge udgaver anvender ikke-genopladelige batterier, der skal udskiftes en gang imellem.

Når Nest Protect er ved at løbe tør for batteri, sender Nest Protect en underretning til Nest-appen på din telefon. Derudover begynder Nest Protect, ligesom traditionelle røg- og kuliltealarmer, at bippe, når batteriniveauet er kritisk lavt.

Nest Protect (med batteri) anvender 6 batterier af typen Energizer Ultimate Lithium AA (L91) som sin eneste strømkilde.

Nest Protect (med ledning) anvender 3 batterier af typen Energizer Ultimate Lithium AA (L91) som reserve, hvis strømmen til husstanden afbrydes.

Udskift batterierne i Nest Protect

Nest Connect

Nest connect image.

Nest Connect har et internt genopladeligt batteri.

Dette batteri kan ikke udskiftes af brugeren. Batteriet er udviklet til at oplade og aflade efter behov i hele produktets levetid.

Nest Secure-alarmsystem

Dit Nest Secure-alarmsystem består af tre forskellige komponenter.

Nest secure guard front top angle image.

Nest Guard har et internt genopladeligt batteri.

Dette batteri kan ikke udskiftes af brugeren. Batteriet er udviklet til at oplade og aflade efter behov i hele produktets levetid.

Nest secure detect front angle image.

Hver Nest Detect-sensor anvender ét ikke-genopladeligt batteri, der skal udskiftes, når batteriniveauet er lavt. Nest-appen giver dig besked, når det skal udskiftes.

Udskift kun Detect-batteriet med et nyt litiumbatteri af typen Panasonic CR123 eller Energizer CR123A.

Udskift batteriet i Nest Detect
Nest secure tag front angle image. Din Nest Tag-nøglebrik anvender ikke batterier. Der er intet, som skal udskiftes.

Nest × Yale-lås

Nest × Yale-låsen anvender 4 almindelige AA-alkalinebatterier, der skal udskiftes, når batteriniveauet er lavt.

Din lås sender en underretning i Nest-appen på din telefon, når låsen er ved at løbe tør for batteri, og den sender endnu en underretning, når batteriniveauet er kritisk lavt.

Tjek og udskift batterierne i din Nest × Yale-lås

Tip! Hvis du bliver låst ude af dit hjem, fordi låsen er løbet tør for batteri, kan du aktivere din lås midlertidigt med et 9 V-batteri, så du kan komme ind i dit hjem og udskifte batterierne.