To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Batterier till Nest-produkter

Vissa Google Nest-produkter har batterier som måste bytas ut då och då. I den här artikeln hittar du information om vilka typer av batterier som används till Nest-produkterna.

Välj en produkt nedan för mer information.

Nest-kameror

Nest Cam (med batteri) har ett internt uppladdningsbart batteri så att den kan användas utan att vara ansluten till en strömkälla och har reservström vid strömavbrott.

När batterinivån är låg måste du ladda upp den. Du kan även felsöka problem med strömförsörjningen till Nest Cam (med batteri) om det behövs.

Alla andra Nest-kameror ansluts till ett eluttag i hemmet och behöver inga batterier.

Nest-dörrklockor

Nest Doorbell (med batteri) har ett internt uppladdningsbart batteri så att den fungerar utan att anslutas till ett dörrklockesystem. Du kan även välja att ansluta den till ledningarna för den befintliga dörrklockan. I detta fall används ledningarna för att ladda batteriet och så att den har reservström vid strömavbrott.

När batterinivån är låg måste du ladda upp den. Du kan även felsöka problem med strömförsörjningen till Nest Doorbell (med batteri) om det behövs.

Även om Nest Doorbell (med kabel, 1:a generationen och 2:a generationen) har ett litet internt batteri för att ljudenheten ska höras kan det inte driva dörrklockan på egen hand. Eftersom den ansluter till den befintliga dörrklockans ledningssystem har den inte någon reservström vid strömavbrott.

Systemkompatibilitet med Nest Doorbell

Nest-termostater och temperatursensorer

Obs! Läs artikeln Så här tar du reda på vilken Nest-termostat du har om du är osäker.

Nest Thermostat 3/4ths view

Nest Thermostat

Nest Thermostat har två alkaliska 1,5 V AAA-batterier (standard) som måste bytas ut när batterinivån blir låg.

Du får en avisering på termostaten och i Home-appen när batterierna håller på att ta slut. Du kan kontrollera batterinivån på termostaten eller i Home-appen.

Nest thermostat e cooling

Nest thermostat gen 3 cooling

Nest Thermostat E och Nest Learning Thermostat

Din Nest-termostat har ett inbyggt uppladdningsbart batteri som hjälper till att hålla igång den.

Det här batteriet kan inte bytas ut av användaren. Det har utformats för att kontinuerligt ladda och ladda ur vid behov under hela termostatens livslängd.

Tips! Om termostaten inte startar eller om batteriet inte laddas beror det vanligtvis på att den inte får tillräckligt med ström från hemmets elnät. Läs vår artikel om felsökning av problem med termostatens strömförsörjning

Nest temperature sensor hero

Temperatursensor

Nest temperatursensor har ett engångsbatteri som måste bytas ut när batterinivån blir låg.

Ersätt det med ett CR2-litiumbatteri på 3 V.

När sensorns batteri börjar ta slut skickas ett pushmeddelande från termostaten till Nest-appen, och en till avisering skickas när batterinivån är mycket låg.

Nest Protect kolmonoxid- och röklarm

Det finns två alternativ för Nest Protect: med ledning eller med batteridrift (så här ser du skillnaden). Båda använder engångsbatterier som måste bytas ut regelbundet.

När batterierna i Nest Protect börjar ta slut skickas en varning till Nest-appen på telefonen. Och precis som vanliga rök- och kolmonoxidlarm börjar Nest Protect pipa när batterinivån blir mycket låg.

Nest Protect (batteridriven) har 6 Energizer Ultimate Lithium AA-batterier (L91) som enda strömkälla.

Nest Protect (med kabel) har 3 Energizer Ultimate Lithium AA-batterier (L91) som reserv om ett strömavbrott inträffar i hemmet.

Byta ut batterierna i Nest Protect

Nest Connect

Nest connect image.

Nest Connect har ett inbyggt uppladdningsbart batteri.

Det här batteriet kan inte bytas ut av användaren. Det har utformats för att kontinuerligt ladda och ladda ur vid behov under produktens livslängd.

Nest × Yale lås

Nest × Yale lås har fyra alkaliska AA-batterier (standard) som måste bytas ut när de börjar ta slut.

En varning skickas från låset till Nest-appen på telefonen när låsets batterier börjar ta slut. Du får även en andra varning när batteriet börjar bli mycket lågt.

Kontrollera och byta batterier i Nest × Yale lås

Tips! Om du blir utelåst från huset på grund av att batterierna har tagit slut finns det ett sätt att tillfälligt väcka låset med ett 9 V-batteri så att du kan komma in i hemmet och byta ut batterierna.