To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Herinneringen

Nest biedt geen ondersteuning meer voor Nest Secure. Het systeem is niet meer toegankelijk via de Nest-app en maakt geen verbinding meer met internet. Je kunt de Nest-app niet gebruiken om de status van Nest Secure te checken, je Nest Secure-apparaten te bedienen of om meldingen van je alarmsysteem te krijgen.

Ga naar deze post op het communityforum voor meer informatie.

Herinneringsmeldingen herinneren je eraan het Nest × Yale slot te vergrendelen als je weg bent.

Belangrijk: Gebruik altijd een toegangscode op je telefoon om ongewenste toegang te voorkomen.

Hoe herinneringen werken

Nadat je het huis hebt verlaten

1. Als je de laatste persoon bent die het huis verlaat, kan Herinnering je een melding sturen als je telefoon waarneemt dat je weg bent.

2. Gebruik de herinnering om je product te vergrendelen.

• Met het Nest × Yale slot kun je de deur op slot doen zonder de Nest-app te openen. Selecteer Vergrendelen als Herinnering je vraagt of je de deur op slot wilt doen.

1. Als je niet op de melding hebt gereageerd, stelt de app je huis automatisch in op Afwezig als deze zeker weet dat er niemand thuis is.

Andere aspecten om rekening mee te houden

• Iedereen die de app gebruikt om de toegang tot het Nest-huis te delen, kan een herinnering krijgen, zelfs als iemand anders het huis als laatste persoon heeft verlaten.

• Als je het Nest × Yale slot vergrendelt met de herinnering, wisselt je huis naar Afwezig. Dit kan het gedrag van andere Nest-producten in je huis veranderen (de thermostaat kan bijvoorbeeld wisselen naar Ecotemperaturen).

• Herinneringen zijn afhankelijk van of je huis is ingesteld op Thuis of Afwezig. Zorg dus dat alle mensen met gedeelde toegang tot je huis hun telefoonlocatie gebruiken om zo nauwkeurig mogelijk te wisselen.

• Meldingen worden aangeboden voor het gemak. Je moet er zelf nog steeds goed aan denken om de deur op slot te doen.

Herinneringen aan- of uitzetten

Opmerking: Als herinneringen voor het Nest × Yale slot aanstaan, krijg je een melding met de optie om de deur op slot te doen als je weggaat.

Belangrijk om te weten

• Herinneringen staan standaard aan.

• Als je het Nest × Yale slot vóór augustus 2019 hebt geactiveerd, moet je deze functie wel aanzetten in de instellingen van de Nest-app.

• Herinneringsmeldingen werken alleen als de Thuis/Afwezig-functie (Nest-app) of Thuis- en Afwezig-routines (Google Home-app) aanstaan.

• Voor iedereen die toegang tot je huis heeft, moet de locatie van de eigen telefoon aanstaan om de nauwkeurigheid van de Thuis/Afwezig-functie of Thuis- en Afwezig-routines te verbeteren.

• Je kunt herinneringen alleen aan- of uitzetten in de Nest-app, niet in de Home-app.

Nest × Yale slot

1. Open de Nest-app.

2. Tik in het startscherm op Instellingen Icoon van Nest-instellingen.

3. Selecteer de Thuis/Afwezig-functie.

4. Selecteer je slot.

5. Als de functie nog niet aanstaat, tik je op de schakelaar om 'Locatie van telefoon gebruiken met het slot?' aan te zetten.

6. Tik op Herinnering en tik op de schakelaar om herinneringen om de deur op slot te doen aan te zetten.

Opmerking: Als je meer dan één slot hebt waarvoor herinneringen aanstaan, krijg je voor elk slot in je huis een melding.

Problemen met herinneringen oplossen

Hier is een korte lijst met zaken om na te lopen als Herinnering je geen melding stuurt als je de laatste persoon bent die vertrekt of de eerste persoon die thuiskomt:

• De functie Herinnering moet aanstaan in de Nest-app en de Thuis/Afwezig-functie moet zo zijn ingesteld dat de deur op slot wordt gedaan als je huis wisselt tussen Thuis en Afwezig.

• Voor iedereen die toegang tot je huis heeft, moet de locatie van de eigen telefoon aanstaan om de Thuis/Afwezig-functie te ondersteunen.

• Als mensen met gedeelde toegang tot je huis hun telefoonlocatie hebben uitgezet, krijgen ze misschien geen herinneringen als ze als laatste het huis verlaten of als eerste terugkomen.

• Mensen moeten hun telefoon meenemen als ze vertrekken. Als iemand de deur uitgaat maar hun telefoon thuis laat, denkt de Thuis/Afwezig-functie dat die persoon nog steeds thuis is en stuurt deze geen herinnering.

Als je een Android-telefoon hebt en deze hebt ingesteld op Niet storen, krijg je standaard geen app-meldingen. Je kunt wel instellen dat de Nest-app of Home-app de modus Niet storen overschrijft, zodat je nog steeds op de hoogte blijft van kritieke meldingen.