To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Remind Me ‑ilmoitukset

Nest ei enää tue Nest Securea. Se ei ole enää käytettävissä Nest-sovelluksessa eikä voi enää muodostaa yhteyttä internetiin. Nest-sovelluksessa ei voi tarkistaa Nest Securen tilaa, ohjata Nest Secure ‐laitteita tai saada ilmoituksia hälytysjärjestelmästä.

Jos haluat lisätietoja, lue tämä postaus yhteisöfoorumilla.

Remind Me ‐ilmoitukset muistuttavat sinua lukitsemaan Nest × Yale ‐lukon, kun olet poistunut kotoa.

Tärkeää: Puhelimessa kannattaa aina käyttää tunnuskoodia ei-toivotun käytön estämiseksi.

Miten Remind Me ‐ilmoitukset toimivat

Kun olet lähtenyt kotoa

1. Jos olet viimeinen kotoa poistuva henkilö, Remind Me voi ilmoittaa sinulle heti, kun puhelin havaitsee, että olet lähtenyt kotoa.

2. Lukitse tuote Remind Me ‐ilmoituksen kautta.

• Jos käytät Nest × Yale ‐lukkoa, voit lukita oven avaamatta Nest-sovellusta valitsemalla Lukitse, kun Remind Me kysyy, haluatko lukita oven.

1. Jos et ole vastannut ilmoitukseen, sovellus vaihtaa kotisi automaattisesti Poissa-tilaan, kun se on varma, että koti on tyhjä.

Muuta huomioitavaa

• Kaikki, joille on jaettu pääsy Nest-kotiin sovelluksen kautta, voivat saada Remind Me ‐ilmoituksen, vaikka joku muu poistuisi kodista viimeisenä.

• Kun lukitset Nest × Yale ‐lukon Remind Me ‐ilmoituksen kautta, kotisi vaihtuu Poissa-tilaan, mikä voi vaikuttaa muiden kodin Nest-tuotteiden toimintaan (esim. termostaatti voi vaihtaa ekolämpötiloihin).

• Remind Me ‐ilmoitukset riippuvat siitä, onko kotisi tila Kotona vai Poissa. Varmista siis, että kaikki, joille on jaettu pääsyoikeus kotiisi, käyttävät puhelimensa sijaintia, jotta tilan vaihtaminen toimii mahdollisimman tarkasti.

• Ilmoitusten tarkoitus on lisätä mukavuutta, eivätkä ne ole syy olla huolehtimatta oven lukituksesta tavalliseen tapaan.

Remind Me -ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä

Huom. Jos Nest × Yale ‐lukon Remind Me ‐ilmoitukset ovat käytössä, saat ilmoituksen, jonka kautta voit lukita oven lähtiessäsi.

Tärkeää tietoa

• Remind Me ‐ilmoitukset ovat oletuksena päällä.

• Jos olet aktivoinut Nest × Yale ‐lukon ennen elokuuta 2019, sinun on kuitenkin otettava ominaisuus käyttöön Nest-sovelluksen asetuksista.

• Remind Me ‐ilmoitusten toiminta edellyttää, että Home/Away Assist (Nest-sovellus) tai Kotona- ja Poissa-ohjelmat (Google Home ‐sovellus) ovat päällä.

• Kaikilla, joille on jaettu pääsyoikeus kotiisi, tulisi olla käytössä puhelimen sijainti, mikä parantaa Home/Away Assistin tai Kotona- ja Poissa-ohjelmien tarkkuutta.

• Voit ottaa Remind Me ‐ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä vain Nest-sovelluksessa, et Home-sovelluksessa.

Nest × Yale ‑lukko

1. Avaa Nest-sovellus.

2. Valitse aloitusnäytöltä Asetukset Nest-asetukset-kuvake.

3. Valitse Home/Away Assist.

4. Valitse lukkosi.

5. Jos se ei ole vielä päällä, laita "Use phone location with your lock?" (Käytetäänkö puhelimen sijaintia lukon kanssa?) ‐valitsin päälle.

6. Valitse Remind Me ja ota käyttöön muistutukset oven lukitsemisesta napauttamalla valitsinta.

Huom. Jos sinulla on useita lukkoja, joissa on käytössä Remind Me ‐ilmoitukset, saat ilmoituksen jokaisesta kotisi lukosta.

Remind Me ‐ilmoitusten ongelmanratkaisu

Tässä on lista asioista, jotka voit tarkistaa, jos Remind Me ei ilmoita, kun poistut kotoa viimeisenä tai saavut kotiin ensimmäisenä:

• Remind Me ‐ominaisuuden on oltava päällä Nest-sovelluksessa ja Home/Away Assistin on oltava käytössä, jotta ovi lukitaan, kun kodin tila vaihtuu Kotona- ja Poissa-tilan välillä.

• Kaikilla, joille on jaettu pääsyoikeus kotiisi, tulisi olla käytössä puhelimen sijainti, mikä auttaa Home/Away Assistin käytössä.

• Jos kodin pääsyoikeuden saanut henkilö on poistanut puhelimen sijainnin käytöstä, hän ei välttämättä saa Remind Me ‐ilmoituksia, jos hän poistuu kotoa viimeisenä tai palaa sinne ensimmäisenä.

• Jokaisen tulisi ottaa puhelimensa mukaan lähtiessään kotoa. Jos joku poistuu ovesta mutta jättää puhelimensa kotiin, Home/Away Assist luulee hänen olevan edelleen paikalla eikä lähetä Remind Me ‐ilmoitusta.

Jos sinulla on Android-puhelin ja se on Älä häiritse ‐tilassa, et oletuksena saa sovellusilmoituksia. Voit kuitenkin asettaa Nest- tai Home-sovelluksen ohittamaan Älä häiritse ‐tilan, jotta voit edelleen saada tärkeitä ilmoituksia.