Ikke del e-postadressen og passordet for kontoen din

Det kan hende at bedrifter som ikke er sertifiserte Works with Nest-partnere, ber deg om å bruke kontoinformasjonen din når du logger på tjenestene deres. Andre nettsteder og apper kan prøve å stjele e-postadressen og passordet for kontoen din ved å utgi seg for å være Works with Nest-partnere.

Hvis du deler e-postadressen og passordet for kontoen din med uautoriserte nettsteder eller apper, kan det sette sikkerheten din i fare – både når det gjelder hjemmet ditt og personopplysningene dine.

Blant annet kan én eller flere av disse situasjonene oppstå:

• Ubudne gjester, nettsteder eller apper kan få tilgang til hjemmet ditt og ta kontroll over Nest-produkter og Works with Nest-produkter.
  • Produktene dine kan fungere unormalt.
  • Nest-appen fungerer kanskje ikke som den skal.
  • Totrinnsbekreftelsen for Nest fungerer kanskje ikke som den skal. Du kan også få en rekke uventede tekstmeldinger på telefonen når tredjepartstjenester prøver å logge på med kontoinformasjonen din.
  • Du kan få uønsket e-post.

Dette bør du gjøre hvis du har problemer etter at du har delt kontoinformasjonen din

Hvis du allerede har delt e-postadressen din og passordet ditt med en annen bedrift, kan du kontakte den aktuelle bedriften og få dem til å fjerne informasjonen om deg fra systemet sitt. Nest har ikke tilgang til systemene som forvaltes av tredjeparter. Du må kontakte tredjepartsselskapet direkte.

I noen tilfeller kan du ikke fjerne kontoinformasjonen din fra tredjepartssystemer. Men du kan alltid endre passordet for kontoen din – og til og med endre e-postadressen du bruker for å logge på Nest-appen. Du finner mer informasjon i denne artikkelen:

Vanlige spørsmål om kontoer >

Works with Nest-partnere ber ikke om personopplysninger

Når du konfigurerer Works with Nest-tilkoblinger, deles ingen personlig informasjon –
for eksempel passord og e-postadresser – med noen av partnerne våre.

Du bør bare tillate at sertifiserte Works with Nest-partnere får tilgang til
kontoen din. Når du aktiverer en Works with Nest-tilkobling, deles ingen personlig informasjon –
for eksempel passord og e-postadresser – med noen av
partnerne våre. Partnerne får bare tilgang til begrensede data, for eksempel om
hjemmet ditt er satt til Borte. Du kan alltid se nøyaktig hvilken informasjon
ulike tilkoblinger ber om, samt utviklernes forklaring på hvorfor den spesifikke informasjonen trengs
for de aktuelle tilkoblingene.

Works with nest partner logo

Dessuten brukes det sikre koder for å kommunisere under hele konfigurasjonsprosessen. Disse kodene sikres med OAuth 2.0, som er en standard mange ledende teknologiselskaper benytter seg av.

Data som deles mellom Nest og Works with Nest-utviklere >

Personvernerklæringen for Nest >