Älä jaa tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa

Yritykset, jotka eivät ole Works with Nest ‑sertifioituja, voivat pyytää sinua kirjautumaan palveluunsa tilitiedoillasi. Muut verkkosivustot tai sovellukset voivat yrittää varastaa sähköpostitilisi ja salasanasi tekeytymällä Works With Nest ‑kumppaniksi.

Jos jaat tilin sähköpostiosoitteen tai salasanan epäluotettavien sivustojen tai sovellusten kanssa, kotisi turvallisuus tai henkilötietosi voivat vaarantua.

Seurauksena voi olla esimerkiksi seuraavaa:

• Kutsumattomat ihmiset, sivustot tai sovellukset saattavat päästä kotiisi ja saada Nest- ja Works with Nest ‑tuotteesi hallintaansa.
  • Tuotteet voivat käyttäytyä odottamattomasti.
  • Nest-sovellus ei ehkä toimi oikein.
  • Nestin kaksivaiheinen vahvistus ei välttämättä toimi oikein. Lisäksi saatat saada puhelimeesi odottamattomia tekstiviestejä, kun kolmannen osapuolen palvelu yrittää kirjautua sisään tunnistetiedoillasi.
  • Voit saada pyytämättä lähetettyjä sähköposteja.

Ohjeet tilitietojen jakamisen jälkeen ilmenevien ongelmien varalta

Jos olet jo jakanut sähköpostiosoitteesi ja salasanasi toisen yrityksen kanssa, ota siihen yhteyttä ja pyydä tietojen poistamista yrityksen järjestelmästä. Nestillä ei ole kolmansien osapuolten järjestelmien käyttöoikeuksia. Ota suoraan yhteyttä kolmanteen osapuoleen.

Joissakin tapauksissa tilitietojen poistaminen kolmannen osapuolen järjestelmistä ei ehkä onnistu. Voit kuitenkin aina vaihtaa tilin salasanan tai jopa sähköpostiosoitteen, jolla kirjaudut Nest-sovellukseen. Saat lisätietoja seuraavasta artikkelista:

Tileihin liittyvät usein kysytyt kysymykset >

Works With Nest ‑kumppanit eivät pyydä henkilötietoja

Kun muodostat yhteyden Works with Nest ‑palveluun, yhteistyökumppanille ei jaeta mitään henkilökohtaisia tietoja,
kuten tilin salasanaa tai sähköpostiosoitetta.

Salli vain Works With Nest ‑sertifioiduille kumppaneille käyttöoikeus
tilillesi. Kun sallit pääsyn Works with Nest ‑palveluun, yhteistyökumppanille ei jaeta mitään
henkilökohtaisia tietoja, kuten tilin salasanaa tai
sähköpostiosoitetta. Kumppani saa käyttöönsä vain rajallisesti dataa, esimerkiksi siitä, onko
kotisi Poissa-tilassa. Näet aina tarkalleen, mitä tietoja
yhdistetty palvelu pyytää, ja kehittäjän perustelut
juuri näiden tietojen pyytämiseen.

Works with nest partner logo

Lisäksi koko määritysprosessin aikana viestimiseen käytetään suojattuja tunnuksia. Tunnukset suojataan OAuth 2.0 ‑standardilla, joka on laajalti johtavien teknologiayritysten käytössä.

Nestin ja Works with Nest ‑kehittäjien välillä jaettava data >

Nestin tietosuojalausunto >