Älä jaa tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa

Huom. Tämä artikkeli on tarkoitettu käyttäjille, jotka eivät ole siirtäneet Nest-tiliään Google-tilille. Lue lisää Nest-tileistä ja niiden siirtämisestä Google-tilille Usein kysyttyä Nest-sovelluksen tileistä ‑ohjeartikkelista.

Yritykset, jotka eivät ole sertifioituja Works with Nest ‑kumppaneita, voivat pyytää sinua kirjautumaan palveluunsa tilitiedoillasi. Muut verkkosivustot tai sovellukset voivat yrittää varastaa sähköpostitilisi ja salasanasi tekeytymällä Works With Nest ‑kumppaniksi.

Jos jaat tilin sähköpostiosoitteen tai salasanan epäluotettavien sivustojen tai sovellusten kanssa, kotisi turvallisuus tai henkilötietosi voivat vaarantua.

Seurauksena voi olla esimerkiksi seuraavaa:

• Kutsumattomat ihmiset, sivustot tai sovellukset saattavat päästä kotiisi ja saada Nest- ja Works with Nest ‑tuotteesi hallintaansa.
  • Tuotteet voivat käyttäytyä odottamattomasti.
  • Nest-sovellus ei ehkä toimi oikein.
  • Nestin kaksivaiheinen vahvistus ei välttämättä toimi oikein. Lisäksi saatat saada puhelimeesi odottamattomia tekstiviestejä, kun kolmannen osapuolen palvelu yrittää kirjautua sisään tunnistetiedoillasi.
  • Voit saada pyytämättä lähetettyjä sähköposteja.

Ohjeet tilitietojen jakamisen jälkeen ilmenevien ongelmien varalta

Jos olet jo jakanut sähköpostiosoitteesi ja salasanasi toisen yrityksen kanssa, ota siihen yhteyttä ja pyydä tietojen poistamista yrityksen järjestelmästä. Nestillä ei ole kolmansien osapuolten järjestelmien käyttöoikeuksia. Ota suoraan yhteyttä kolmanteen osapuoleen.

Joissakin tapauksissa tilitietojen poistaminen kolmannen osapuolen järjestelmistä ei ehkä onnistu. Voit kuitenkin aina vaihtaa tilin salasanan tai jopa sähköpostiosoitteen, jolla kirjaudut Nest-sovellukseen. Lue lisää seuraavasta artikkelista:

Tileistä usein kysyttyä

Works With Nest ‑kumppanit eivät pyydä henkilötietoja

Kun muodostat yhteyden Works with Nest ‑palveluun, kumppanille ei jaeta mitään henkilötietoja,
kuten tilin salasanaa tai sähköpostiosoitetta.

Sinun kannattaa antaa vain sertifioiduille Works with Nest ‑kumppaneille tilisi
käyttöoikeus. Kun sallit yhdistämisen Works with Nest ‑palveluun, kumppanille ei jaeta mitään
henkilötietoja, kuten tilin salasanaa tai
sähköpostiosoitetta. Kumppani saa käyttöönsä vain rajallisesti dataa, esimerkiksi sen, onko
kotisi Poissa-tilassa. Näet aina tarkalleen, mitä tietoja yhdistetty palvelu pyytää,
ja kehittäjän perustelut juuri näiden
tietojen pyytämiseen.

Lisäksi koko käyttöönottoprosessin aikana viestimiseen käytetään suojattuja tunnuksia. Tunnukset suojataan OAuth 2.0 ‑standardilla, joka on laajalti johtavien teknologiayritysten käytössä.