Undlad at dele mailadressen og adgangskoden til din konto

Virksomheder, der ikke er certificerede Works with Nest-partnere, kan bede dig om at bruge dine kontooplysninger til at logge ind på deres tjenester. Andre websites eller apps forsøger muligvis at stjæle din mailadressen og adgangskoden til din konto ved at udgive sig for at være en Works with Nest-partner.

Hvis du deler mailadressen og adgangskoden til din konto med uautoriserede websites eller apps, kan det kompromittere sikkerheden i dit hjem og af dine personlige oplysninger.

Du kan f.eks. opleve følgende:

• Uønskede personer, websites eller apps kan få adgang til dit hjem og overtage styringen af dine Nest- og Works with Nest-produkter.
  • Dine produkter kan opføre sig uforudsigeligt.
  • Nest-appen fungerer muligvis ikke, som den skal.
  • Nests totrinsbekræftelse fungerer muligvis ikke korrekt. Derudover kan du få en række uventede sms-beskeder på din mobiltelefon, når tredjepartstjenesten forsøger at bruge dine oplysninger til at logge ind.
  • Du kan få uønskede mails.

Det kan du gøre, hvis du oplever problemer, efter du har delt dine kontooplysninger

Hvis du allerede har delt din mailadresse og adgangskode med en anden virksomhed, er det en god idé at kontakte virksomheden og bede denne om at fjerne dine oplysninger fra systemet. Nest har ikke adgang til systemer, der administreres af tredjepartsvirksomheder, så du skal kontakte tredjepartsvirksomheden direkte.

I nogle tilfælde kan du ikke få fjernet dine kontooplysninger fra tredjepartssystemer. Du kan dog altid ændre adgangskoden til din konto eller ændre den mailadresse, du bruger til at logge ind på din Nest-app med. Få flere oplysninger i følgende artikel:

Ofte stillede spørgsmål om konti >

Works with Nest-partnere beder ikke om dine personlige oplysninger

Når du opretter en Works with Nest-forbindelse, deler vi ikke nogen af
dine personlige oplysninger, f.eks. mailadressen og adgangskoden til din konto, med partneren.

Du skal kun give certificerede Works with Nest-partnere adgang til
din konto. Når du aktiverer en Works with Nest-forbindelse, deler vi ikke nogen af dine personlige
oplysninger, f.eks. mailadressen og adgangskoden til din konto, med
partneren. Partnere har kun adgang til begrænsede data, f.eks. om dit
hjem er indstillet til Ikke hjemme. Du har til enhver tid mulighed for at se, nøjagtigt hvilke oplysninger
forbindelsen anmoder om samt udviklerens årsager til, at forbindelsen
kræver de pågældende oplysninger.

Works with nest partner logo

Hele konfigurationsprocessen anvender desuden sikre tokens til at kommunikere. Disse tokens er beskyttet med OAuth 2.0, som er en standard, der anvendes af mange førende teknologivirksomheder.

Data, der deles mellem Nest- og Works with Nest-udviklere >

Nests erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger >