Undlad at dele mailadressen og adgangskoden til din konto

Hvis du vil have adgang til dine Google Nest-enheder, skal du logge ind med dine Google- eller Nest-loginoplysninger.

Certificerede Google-partnere kan bede dig om at tilgå deres tjeneste via partnerens login eller Google-loginoplysningerne.

Hvis du deler mailadressen og adgangskoden til din konto med uautoriserede websites eller apps, kan det kompromittere sikkerheden for dit hjem og dine personlige oplysninger. Ingen Hey Google-partner vil nogensinde skulle bruge din Google-adgangskode. Udvis forsigtighed over for websites eller apps, der muligvis kan forsøge at stjæle mailadressen og adgangskoden til din konto ved at udgive sig for at være en "Works with Assistant"-, "Works with Hey Google"- eller "Works with Nest"-partner.

Google-partnere og sikkerhed

Nogle virksomheder samarbejder med Google med henblik på at integrere Nest-produkter via Google Assistent med Smart Home API og programmet/API'en Device Access. Device Access-programmet er bygget på et fundament af sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, så vores brugere kan føle sig trygge ved, at de af vores partnere, der tilbyder integrerede Nest-løsninger, har implementeret databeskyttelse og sikkerhedsforanstaltninger, som opfylder vores standarder for beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed.

Virksomheder, der ikke har certificerede Works with Hey Google-integrationer (eller det tidligere Works with Nest), f.eks. Starling, kan bede dig om at bruge dine Google-kontooplysninger til at logge ind på deres tjenester. Når du aktiverer en integration med en virksomhed, der ikke er del af Works with Hey Google-programmet, kan de sikkerhedsforanstaltninger, vi ellers har etableret, ikke bruges, og følsomme data kan eksponeres for en risiko på grund af utilstrækkelig standarder for databeskyttelse, beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed. Du kan også udsætte dig selv og andre for yderligere sikkerhedsrisici ved at bruge funktioner på måder, de ikke er beregnet til. Der kan også være yderligere konsekvenser af ikke-godkendte integrationer baseret på overtrædelser af Googles servicevilkår, f.eks. en begrænset support til eller garantidækning af Google-produkter.

Det bør du gøre, hvis du oplever problemer, efter du har delt dine kontooplysninger

Hvis du allerede har delt din mailadresse og adgangskode med en autoriseret integration, kan du muligvis opleve følgende:

• Uønskede personer, websites eller apps kan få adgang til dit hjem og overtage styringen af dine Nest-produkter.
  • Dine produkter kan opføre sig uforudsigeligt.
  • Nest- eller Google Home-appen fungerer muligvis ikke, som den skal.
  • Nests totrinsbekræftelse fungerer muligvis ikke korrekt. Derudover kan du få en række uventede sms-beskeder på din mobiltelefon, når tredjepartstjenesten forsøger at bruge dine oplysninger til at logge ind.
  • Du kan få uønskede mails.

Det kan være en god idé at kontakte tredjepartsvirksomheden og bede dem om at fjerne oplysningerne fra deres system. Google har ikke adgang til systemer, der administreres af tredjepartsvirksomheder. Du skal derfor kontakte tredjepartsvirksomheden direkte.

I nogle tilfælde kan du ikke få fjernet dine kontooplysninger fra tredjepartssystemer. Du kan dog altid ændre adgangskoden til din konto.