Software-updategeschiedenis Nest-app voor iOS

Hieronder vind je de software-updategeschiedenis van de Nest-app voor iOS, met de datum van elke nieuwe versie en een kort overzicht van de veranderingen en verbeteringen.

Controleren welke versie van de Nest-app op je telefoon of tablet staat >

Versie 5.38 - uitgebracht op 19 augustus 2019

• Privacy staat bij ons altijd voorop. Daarom veranderen we de werking van de statuslampjes op Nest-camera's en Dropcams. Vanaf vandaag kun je het statuslampje op de Nest Cams en Nest Hello niet meer uitschakelen. In plaats daarvan kun je het lampje dimmen. De instelling om het statuslampje van de Dropcam uit te schakelen, wordt verwijderd.

Versie 5.37 - uitgebracht op 9 juli 2019

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 5.36 - uitgebracht op 7 mei 2019

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 5.35 - uitgebracht op 16 april 2019

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 5.34 - uitgebracht op 26 maart 2019

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 5.33 - uitgebracht op 11 maart 2019

• Bugfixes en verbeteringen
  • Probleem opgelost waardoor sommige gebruikers een leeg scherm te zien kregen in plaats van de energiegeschiedenis

Versie 5.32 - uitgebracht op 12 februari 2019

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 5.31 - uitgebracht op 22 januari 2019

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 5.30 - uitgebracht op 6 november 2018

• Deze update verbetert de manier waarop je je kunt inschrijven voor energieprogramma's. Tik op Instellingen Pictogram van Nest-instellingen in het startscherm van de app. Tik op Kortingen en acties. Bekijk de energiebesparingsprogramma's die in jouw regio beschikbaar zijn. Tik op je energieleverancier voor meer informatie en om je aan te melden.

Versie 5.29 - uitgebracht op 16 oktober 2018

• Bugfixes en verbeteringen
  • Dit is de Google Nest Thermostat E voor Europa. Alles aan de Nest Thermostat E is eenvoudig. Hij is eenvoudig te gebruiken, want je hoeft niets te programmeren. Met de Nest-app kun je overal de verwarming hoger of lager zetten. Zo eenvoudig is energie besparen. En hij is eenvoudig zelf te installeren.

Versie 5.28 - uitgebracht op 25 september 2018

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 5.27 - uitgebracht op 5 september 2018

• Gebruikers van Google Nest Secure hebben nu meer controle over hoe de Google Nest Guard en Google Nest Detects deelnemen aan beveiligingsmodi. De Guard en Detects kunnen beweging detecteren wanneer het alarm is ingesteld op Thuis en bewaken Home guard icon. Gebruikers kunnen ook de toegangstijden per deur of per raam aanpassen. De instellingen van Nest Secure wijzigen.

Opmerking: Zie je deze nieuwe instellingen niet in de Nest-app, dan hebben de Guard en Detects de automatische update nog niet ontvangen. Als je de Guard en Detects handmatig wilt updaten, vind je meer info in ons artikel over software-updates voor je Nest-producten.

Versie 5.26 - uitgebracht op 14 augustus 2018

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 5.25 - uitgebracht op 24 juli 2018

• Je kunt nu zien welke gebeurtenissen en activiteiten de Thuis/Afwezig-status van Nest wijzigen. Ga naar Instellingen Pictogram van Nest-instellingen en dan Thuis/Afwezig-functie en dan Activiteitsgeschiedenis. Zie: Meer informatie over de Thuis/Afwezig-functie.

Versie 5.24 - uitgebracht op 10 juli 2018

• Als je een abonnement op Nest Aware hebt, kun je nu de activiteitszones van de Nest Cam ook op je iPhone of iPad instellen en bewerken. Kies een camera en tik dan op Instellingen Pictogram van Nest-instellingen. Vervolgens kun je in het menu Activiteitszones nieuwe zones toevoegen en bestaande bewerken. Zie: Activiteitszones instellen en gebruiken .

Versie 5.23 - uitgebracht op 12 juni 2018

• Je huis en de accountinstellingen staan nu op één plek. Zo kun je ze gemakkelijker vinden en bewerken. Tik op het instellingenpictogram rechtsboven in het startscherm om ze aan te passen.

Versie 5.22 - uitgebracht op 22 mei 2018

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 5.21 - uitgebracht op 1 mei 2018

Versie 5.20 - uitgebracht op 10 april 2018

• Ondersteuning voor de Google Nest-temperatuursensor. Kies de optimale temperatuur in de kamer waar jij bent, niet waar de thermostaat is. Meer informatie over de Nest-temperatuursensor.

• Nieuwe opties voor Nest Secure. Nest Secure-gebruikers kunnen directe activering van het alarm instellen. En dankzij de nieuwe tooninstelling maakt de Nest Guard geluid als een deur of raam wordt geopend.

• Nieuwe optie voor Google Nest Hello. Met Stiltetijd kun je de binnenbel van je huis in- en uitschakelen. Stel in voor hoelang je de bel wilt dempen.

Versie 5.19 - uitgebracht op 15 maart 2018

• De Nest-app ondersteunt nu de Nest Hello videodeurbel. De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Als je een Google Home hebt, kan hij je vertellen dat er iemand voor de deur staat en zelfs wie het is als je Nest Aware hebt. Veelgestelde vragen over de Nest Hello.
  • Ondersteuning voor het Google Nest × Yale slot. Nest en Yale hebben samen een niet te kraken, sleutelvrij nachtslot gemaakt dat kan worden verbonden met de Nest-app. Je kunt je deur nu vanaf elke plek op slot doen en ontgrendelen. Schakel de functie 'Thuis/Afwezig' en 'Automatisch vergrendelen' in en je deur kan zichzelf op slot doen wanneer je weggaat. Mensen die je vertrouwt, geef je een toegangscode in plaats van een sleutel. En je weet altijd wie er binnenkomt of weggaat. Veelgestelde vragen over het Nest × Yale slot.
  • Mensen met een Nest Cam kunnen in de cameraweergave een nieuwe gedetailleerde lijst met gebeurtenissen bekijken. Filter de nieuwe lijstweergave op het type gebeurtenis dat je wilt zien: beweging, persoon of bekend gezicht.

Versie 5.18 - uitgebracht op 6 februari 2018

• Nest Cam-gebruikers met een abonnement op Nest Aware hebben nu meer controle over meldingen voor activiteitszones. Je kunt nu aangeven of je een melding wilt ontvangen van mensen die in een bepaalde activiteitszone zijn gedetecteerd, of op plekken buiten alle zones. Kies in de instellingen voor meldingen een bestaande zone en selecteer welke meldingen je wilt ontvangen. Activiteitszones instellen.
  • Nest Cam IQ-gebruikers met Nest Aware kunnen nu bekende gezichten van dezelfde persoon in hun fotocollecties samenvoegen. Selecteer de dubbele afbeeldingen van het bekende gezicht in de galerij en tik dan op Samenvoegen. Informatie over de detectie van bekende gezichten.
  • Met de nieuwe bedradingshandleiding kun je de Nest-thermostaat nu nog gemakkelijker installeren. Deze handleiding in de app bevat een stapsgewijs overzicht waarmee je controleert of je systeem geschikt is voor Nest. Ook laat de gids zien hoe je de nieuwe thermostaat aansluit.

Versie 5.17 - uitgebracht op 5 december 2017

• Je kunt je Nest-thermostaat nu gemakkelijker op Ecotemperatuur zetten in de Nest-app. Nu kun je op de hoofdwerkbalk de Eco-modus selecteren, zodat je de thermostaat meteen handmatig op de Ecotemperatuur kunt zetten. Bovendien kun je de Ecotemperatuur op al je thermostaten tegelijk inschakelen.
  • De alarmen van Nest Secure worden nu rechtstreeks in de Beeldlijn van je Nest Cam weergegeven als een rode balk. Zo zie je meteen wanneer er sprake is van een beveiligingsincident.

Versie 5.16 - uitgebracht op 30 oktober 2017

• Ondersteuning voor het Nest Secure alarmsysteem. Dit is een nieuw type beveiligingssysteem dat het jou makkelijk en indringers moeilijk maakt. Via de Nest-app weet je wat er thuis gebeurt, waar je ook bent, en kun je gericht actie ondernemen bij een beveiligingsmelding. Bekijk de veelgestelde vragen over Nest Secure voor meer informatie.

• Met één blik op het startscherm van de Nest-app weet je of deuren en ramen openstaan of gesloten zijn, of het alarm uit of aan staat en welk beveiligingsniveau is ingesteld.
    • Maar de Nest-app biedt nog meer controle en inzicht. Zo kun je de app gebruiken om het alarmsysteem eenvoudig in en uit te schakelen, en bij te houden wie er komen en gaan met geïntegreerde Gezinsaccounts en de gebeurtenisgeschiedenis. En je kunt een Herinneringsmelding ontvangen als je van huis bent gegaan zonder het alarm in te stellen. Je kunt zelfs gasten uitnodigen via de app en ze een e-mail sturen met unieke toegangscodes en specifieke bezoektijden.
    • Als het alarm afgaat, ontvang je een beveiligingsmelding op je telefoon met informatie over de oorzaak van het alarm, bijvoorbeeld een deur die openging of iemand die een kamer in liep. Vervolgens kun je de politie of je contactpersoon voor noodgevallen bellen. Wanneer je Nest Cam beveiligingscamera's aan Nest Secure toevoegt, krijg je live videobeelden in het alarmscherm te zien, zodat je kunt bekijken waarom het alarm is afgegaan.
    • Ook ondersteund: Google Nest Connect, voor gebruikers met een grotere woning die het standaardbereik van het Nest Secure alarmsysteem willen uitbreiden.
  • Binnenkort beschikbaar: ondersteuning voor de Nest Cam IQ outdoor beveiligingscamera, die belangrijke, praktische en intelligente meldingen stuurt, bijvoorbeeld over een onbekende in de tuin.

• Een opmerking over kwetsbaarheid voor KRACK-aanvallen: Het updateproces van de Nest-app op je telefoon verschilt van de software-updates voor je Nest-producten. Update je Nest-producten om ze te beschermen tegen mogelijke KRACK-aanvallen. In ons artikel Je Nest-producten beschermen tegen het KRACK-beveiligingsprobleem vind je meer informatie.

Versie 5.15 - uitgebracht op 21 september 2017

• Je kunt gemakkelijker hulp krijgen en antwoorden op je vragen vinden met de nieuwe chatfunctie en zoekfunctie voor ondersteuningsartikelen in de app. Tik op het menupictogram Arrow pointing down linksboven in het startscherm van de Nest-app en vervolgens op Support.
  • Nu kun je apparaten van Works with Nest-partners (WWN) toewijzen aan een specifiek huis wanneer je een nieuw apparaat van een partner toevoegt. Als je de toewijzing van een bestaand partnerapparaat wilt wijzigen, tik je op Instellingen Pictogram van Nest-instellingen, kies je Works with Nest, selecteer je het apparaat van de partner en tik je onderaan het scherm op Verwijder alle verbindingen. Kies daarna van welk huis je de verbinding wilt verwijderen. De toewijzing aan het andere huis verandert niet.

Versie 5.14 - uitgebracht op 31 augustus 2017

• Ondersteuning voor de Nest Thermostat E, de nieuwe, betaalbare thermostaat van Nest met een eenvoudig ontwerp. Gebruik de Nest-app op je telefoon, laptop of smartwatch. De Nest Thermostat E ondersteunt Ecotemperaturen, Auto-Schema, de Thuis/Afwezig-functie en stembediening via Amazon Alexa of de Google Assistent.
  • De Nest Protect kent nieuwe talen: Zweeds, Fins, Noors en Deens.
  • Stel de Nest-app in op je adres in Zweden, Finland, Denemarken, Noorwegen of Zwitserland.
  • Ondersteuning voor Android O met instellingen voor meldingskanalen.

Versie 5.13 - uitgebracht op 10 augustus 2017

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 5.12 - uitgebracht op 28 juni 2017

• Ondersteuning voor de nieuwe Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera. De Nest Cam IQ biedt krachtige nieuwe functies, zoals bekend-gezicht meldingen en de volgfunctie met close-upweergave van Supersight.
  • Met Supersight van de Nest Cam IQ kan de camera automatisch inzoomen en een persoon volgen die door de kamer loopt, terwijl het hele gezichtsveld gewoon in beeld blijft.
  • En met bekend-gezicht meldingen wordt de Nest Cam IQ nog slimmer. Persoonsmeldingen zijn direct kosteloos te gebruiken, maar met een abonnement op Nest Aware kan de camera ook gezichten herkennen en meldingen sturen wanneer hij een gezinslid of vriend ziet, of een onbekende detecteert.
  • Heb je al een abonnement op Nest Aware? Dan ontvang je voortaan intelligente geluidsmeldingen die je laten weten dat er een persoon praat of een hond blaft. Zo krijg je dus meer relevante informatie over wat er in huis gebeurt.
  • De afspeelresolutie van de video wordt aangepast aan de internetsnelheid en bandbreedte.
  • Bugfixes en verbeteringen.

Versie 5.11 - uitgebracht op 13 april 2017

• Beeldlijn werkt nog beter op de iPad en iPhone. Ervaar de snelheid en het gemak van Beeldlijn in de liggende weergave. Tik gewoon op het liggende cameravenster en scrol door je Nest Cam-geschiedenis om belangrijke momenten, mensen en gebeurtenissen te vinden.
  • Nest Cam-gebruikers kunnen nu kiezen of ze bewegingsmeldingen, persoonsmeldingen (met een Nest Aware-abonnement) of allebei willen ontvangen. Bovendien kan elk gezinslid nu de eigen meldingsinstellingen aanpassen en personaliseren.

Versie 5.10 - uitgebracht op 14 februari 2017

• Je kunt meldingen ontvangen wanneer mensen je huis in- of uitgaan, zodat je je veiliger voelt over wat zich bij je huisdeur afspeelt. Met een abonnement op Nest Aware kunnen de Nest Cam-algoritmen nu deuren en ingangen in beeld detecteren en daarvan automatisch een nieuwe activiteitszone maken. Zo ontvang je meer relevante meldingen over de plekken die belangrijk voor je zijn.
  • Heb je een Nest Protect en een Nest Cam? Dan kun je nu meteen zien wat er aan de hand is als je een melding van de Nest Protect ontvangt. De melding toont live videobeelden van de Nest Cam en stelt voor wat je kunt doen om het probleem op te lossen.
  • Je kunt nu heel eenvoudig een bepaalde dag in de opgeslagen videogeschiedenis van de Nest Cam bekijken. Tik hiervoor op de datum onder het cameravenster. Je ziet vervolgens onder in het scherm een datumkiezer voor tien of dertig dagen. Kies de datum die je wilt bekijken en Beeldlijn scrolt automatisch naar de opgenomen geschiedenis van die dag.

Versie 5.9 - uitgebracht op 17 november 2016

• Nest Cam-gebruikers met een abonnement op Nest Aware kunnen nu in slechts twee tikken videoclips maken, opslaan en delen met de Nest-app. De clips worden automatisch bewaard in het online videoarchief van je camera. En je kunt ze opslaan op de filmrol van je mobiel of delen met familie en vrienden.
  • Heb je iOS 10 geïnstalleerd? Dan zie je voortaan meldingen met een miniatuurafbeelding van de door de Nest Cam vastgelegde activiteiten op je vergrendelingsscherm. Nest Aware-abonnees kunnen 3D Touch gebruiken of naar links vegen en Weergave selecteren om een voorbeeld van de opgenomen activiteit te bekijken zonder de Nest-app te openen.
  • Je kunt nu ook eenvoudig de videofeed en -geschiedenis van je Nest Cam op volledig scherm bekijken zonder je mobiel te draaien. Tik op de pijl omlaag onder het venster met camerabeelden. Het venster wordt dan in de staande modus vergroot tot volledig scherm.
  • Heb je een 4e generatie Apple TV? Download de Nest-app via je Apple TV. Zo kun je thuis voor de buis je huis in de gaten houden en al je live Nest Cam-videofeeds bekijken.
  • Je kunt nu ook sneller de meldingsinstellingen voor al je apparaten doorzoeken, bekijken en bewerken vanaf één centrale plek in het menu voor de instellingen van je huis.

Versie 5.8 - uitgebracht op 19 oktober 2016

• In plaats van Auto-Afwezig staat er voortaan Eco op je thermostaat. Maar Nest blijft automatisch overschakelen tussen Thuis en Afwezig om energie te besparen wanneer er niemand thuis is. Meer informatie
  • Afwezigheidstemperaturen heten nu Ecotemperaturen. Meer informatie
  • Als je thuis bent, kun je energie besparen door Ecotemperaturen te selecteren op de thermostaat of in de Nest-app. Meer informatie
  • Bugfixes

Versie 5.7 - uitgebracht op 8 september 2016

• Persoonsmeldingen laten je weten dat de camera een persoon heeft gezien (Nest Aware-abonnement vereist).
  • Beeldlijn biedt een nieuwe manier om beelden van de camera in de Nest-app te bekijken. Je ziet wanneer een gebeurtenis begon en eindigde, en ontvangt een momentopname. Zo weet je wat er is gebeurd, zelfs als je een melding hebt gemist.
  • Nest Cam- en Dropcam-gebruikers ontvangen kosteloos momentopnamen van activiteiten in de afgelopen drie uur. Meer informatie
  • Met een Nest Aware-abonnement kun je snel tot dertig dagen aan beelden in één naadloze time-lapse bekijken. Beeldlijn laat ook opnamen van de belangrijkste momenten zien, zodat je meteen kunt bepalen of het de moeite waard is de gebeurtenis terug te kijken. En je ontvangt niet zomaar een willekeurige miniatuur: Beeldlijn selecteert automatisch het moment waarop de gebeurtenis het duidelijkst te zien is.
  • Bugfixes en UI-updates

Versie 5.6 - uitgebracht op 28 juli 2016

• Met Vensters worden je Nest-producten per kamer gegroepeerd en kun je al je camera's in één oogopslag bekijken. Ben je verbonden met wifi, dan zijn de live videobeelden van alle camera's te zien.
  • Deel de live videobeelden van je camera (beveiligd met een wachtwoord). Nu kan oma op video.nest.com zien wat de kleinkinderen uitspoken.
  • Ondersteuning voor Full HD (1080p) voor Dropcam Pro
  • Automatische aanpassing van de videokwaliteit draagt bij aan een constant helder beeld.
  • Ondersteuning voor Apple Watch: bedien je Nest-thermostaat nu vanaf je pols.

Versie 5.5 - uitgebracht op 2 juni 2016

Nieuw voor de Nest Cam

• Verbeterd beheer van meldingen: ontvang bijvoorbeeld alleen bewegings- of geluidsmeldingen wanneer het gezin niet thuis is
  • Verbeteringen in de functionaliteit van Nest Aware

Algemene verbeteringen

• Enkele kleine bugfixes en verbeteringen

Versie 5.4 - uitgebracht op 21 april 2016

• Verbeterde stabiliteit Nest Cam en Nest Protect
  • Verbeterd gebruiksgemak Thuis/Afwezig-functie
  • Uitgebreide VoiceOver-ondersteuning om de toegankelijkheid voor blinden en slechtzienden te verbeteren
  • Algemene bugfixes en verbeteringen

Versie 5.3 - uitgebracht op 10 maart 2016

Nieuwe functies

Nieuw voor de Nest Cam

• Ondersteuning toegevoegd voor automatisch in- en uitschakelen bij komen en gaan.
  • Verbeteringen in het starten en koppelen
  • Verbeteringen voor videogeschiedenis

Versie 5.2.2 - uitgebracht op 7 januari 2016

Nieuw voor de Nest Cam

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 5.2 - uitgebracht op 17 november 2015

Nieuw voor de Nest-thermostaat

• Ondersteuning toegevoegd voor de 3e generatie Nest-thermostaat in Europa
  • Ondersteuning toegevoegd voor warmwaterbediening in Europa
  • Ondersteuning toegevoegd voor Piektijdvoordelen in de winter

Nieuw voor de Nest Cam

• Bugfixes om de snelheid en stabiliteit te verbeteren
  • Verbeteringen voor het koppelen van camera's
  • Ondersteuning toegevoegd om schema's voor 's nachts te maken

Versie 5.1 - uitgebracht op 1 september 2015

Nieuw voor de Nest-thermostaat

• Ondersteuning toegevoegd voor de 3e generatie Nest-thermostaat
  • Let op-melding voor verwarmingsketel: Nest waarschuwt je wanneer je verwarmingsketel niet goed werkt, zodat je het probleem snel kunt oplossen
  • Visuele verbeteringen in de installatie-instructies
  • Verbeteringen in verwarmings- en koelingsschema's
  • Mogelijkheid om contactgegevens in te voeren voor professionele installateurs van de Nest-thermostaat

Nieuw voor de Nest Cam

• Bugfixes om de snelheid en stabiliteit van de Nest Cam te verbeteren

Versie 5.0.1 - uitgebracht op 24 juni 2015

• Bugfixes

Versie 5.0.0 - uitgebracht op 17 juni 2015

• Het ontwerp van de Nest-app is helemaal vernieuwd, zodat je alles makkelijker kunt vinden. Ook zijn er enkele nieuwe functies toegevoegd. Meer informatie
  • De Nest Cam en Dropcam zijn nu opgenomen in de Nest-app.

Nieuw voor de Nest-thermostaat

• Tik op het huispictogram om de Nest-thermostaat te laten weten of je wel of niet thuis bent.
  • Bekijk de luchtvochtigheid in huis en de temperatuur buiten.
  • We hebben de instellingen ondergebracht onder het tandwielpictogram, zodat ze makkelijker te vinden zijn.
  • Tik op de thermostaat om snel toegang te krijgen tot de meestgebruikte functies onderaan het scherm.
  • Er worden nu veertig thermostaten ondersteund in plaats van tien (maximaal twintig per huis).

Nieuw voor de Nest Protect

• Zet een alarm af met je telefoon via 'Afzetten met app' (2e generatie Nest Protect). Meer informatie
  • Voer een veiligheidscontrole uit vanaf je mobiel (2e generatie Nest Protect). Meer informatie

Nieuw voor de Nest Cam en Dropcam

• Bekijk al je Nest Cams en Dropcams in één app, samen met al je andere Nest-producten.
  • De functie 'Praten en luisteren' is nu eenvoudiger te gebruiken. Houd het pictogram ingedrukt en begin met praten. Meer informatie
  • Eenvoudiger inzoomen en vergroten voor een close-upweergave. Meer informatie
  • Cloud Recording heet nu Nest Aware. Meer informatie
  • Als je een Dropcam met zeven dagen Cloud Recording hebt, krijg je nu tien dagen videogeschiedenis. Meer informatie
  • Spoel je videogeschiedenis terug en filter gebeurtenissen op beweging, geluid of activiteitszone (met een abonnement op Nest Aware). Meer informatie

Versie 4.5.2 - uitgebracht op 24 februari 2015

• Bugfixes en verbeteringen
  • Privacybeleid en servicevoorwaarden geüpdatet

Versie 4.5.0 - uitgebracht op 14 januari 2015

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 4.4.4 - uitgebracht op 16 december 2014

• Bugfixes en verbeteringen

Versie 4.4.3 - uitgebracht op 13 november 2014

• Ondersteuning van tijdzones en weersinformatie voor meer landen over de hele wereld (vereist softwareversie 4.3.3 of hoger van de Nest-thermostaat). Meer informatie
  • Bugfixes en verbeteringen.

Versie 4.4 - uitgebracht op 4 november 2014

• Ondersteuning van tijdzones en weersinformatie voor meer landen over de hele wereld. Meer informatie
  • Software-updates in Energiegeschiedenis. Meer informatie
  • Problemen met kopiëren en plakken voor thermostaatschema opgelost.
  • Wifi-bugfixes en andere verbeteringen.

Versie 4.3.1: 9 oktober 2014

• Bugfixes en verbeteringen voor iOS 8

Versie 4.3: 9 september 2014

• Nieuw voor de Nest Protect
    • Tien dagen rook- en koolmonoxidegeschiedenis
    • Vernieuwde 'Wat te doen' met extra veiligheidstips, zodat je weet wat je in een noodsituatie moet doen
    • Altijd aan: een instelling waarmee je Lichtpad de hele nacht kunt laten schijnen
    • Helderheid: een instelling waarmee je de helderheid van Lichtpad en Nachtwacht kunt aanpassen
    • Stoomcontrole: een instelling waarmee je een vals stoomalarm kunt voorkomen
  • Bugfixes en verbeteringen
  • Ondersteuning voor Frans en Nederlands

Versie 4.2.0: 23 juni 2014

• Ondersteuning voor het Works with Nest-programma
  • Bugfixes en verbeteringen

Versie 4.1.1: 16 juni 2014

• Nest Wave-instelling verwijderd
  • Bugfixes en verbeteringen

Versie 4.1: 25 mei 2014

• Ondersteuning voor Piektijdvoordelen en vernieuwde Seizoensbesparingen
  • Nest Protect: verbeteringen voor koppelen van account
  • Toegankelijkheid voor slechtziende gebruikers
  • Bugfixes

Versie 4.0.6: 23 april 2014

• Functie 'Nest Wave' uitgeschakeld

Versie 4.0.5: 10 maart 2014

• Ondersteuning voor achttien Nest Protects per huis
  • Bugfixes en verbeteringen

Versie 4.0.1: 14 december 2013

• Bugfixes om het toevoegen van een Nest Protect aan je account te verbeteren

Versie 4.0.1: 6 december 2013

• Betere zichtbaarheid van het zijmenu aan de rechterkant. Daar vind je onder andere het schema, de Energiegeschiedenis en de instellingen van de Nest Thermostat.

Versie 4.0: 14 november 2013

• Volledig nieuw ontwerp, nu ook met staande en liggende weergave
  • Prachtige animaties voor de weersinformatie
  • Locatie-instellingen ('Waar') voor Nest-apparaten uitgebreid

Nieuw voor de Nest Protect

• Ondersteuning voor de Nest Protect, waaronder installatie, instellingen en berichten
  • Resultaten van handmatige en zelfcontroles van de Nest Protect
  • Berichten en meldingen voor belangrijke gebeurtenissen, zoals 'Let op', 'Noodalarm' en batterijen die bijna leeg zijn
  • Neem via je 'contact in noodgevallen' direct contact op met de hulpdiensten in geval van rook of koolmonoxide
  • 'Wat te doen'-instructies tijdens een situatie met rook of koolmonoxide
  • Ondersteuning voor nieuwe functies van Nest Sense: 'Nest Wave', 'Lichtpad', 'Nachtwacht' en 'Let op'

Nieuw voor de Nest Learning Thermostat

• Pijlen om de gewenste temperatuur eenvoudig hoger en lager te zetten
  • Ondersteuning voor de Nest Protect om 'Auto-Afwezig' te verbeteren
  • Ondersteuning voor het uitschakelen van de verwarming door de Nest Thermostat wanneer de Nest Protect een hoge concentratie koolmonoxide detecteert

Versie 3.5.1 - uitgebracht op 22 mei 2013

• Werking van Piektijdvoordelen verbeterd

Versie 3.5 - uitgebracht op 29 april 2013

• Stel de ventilator in, zodat deze dagelijks, een paar minuten per uur, of volgens een timer wordt ingeschakeld.
  • Bekijk 'Zonbescherming' en 'Koelen om te drogen' in de 'Energiegeschiedenis'.
  • Houd het grote thermostaatpictogram ingedrukt om de temperatuur te wijzigen (in plaats van op de bovenste of onderste helft van het pictogram te tikken).
  • Ontvang berichten voor 'Luchtfilterherinneringen'.
  • Verwijder een thermostaat en voeg een huis toe of verwijder het via de app.
  • Ontvang berichten voor 'Seizoensbesparingen' en 'Piektijdvoordelen' en bekijk de resultaten in de 'Energiegeschiedenis' (beschikbaar in combinatie met bepaalde energiebesparingsprogramma's).
  • Algemene verbeteringen en bugfixes.

Versie 3.0.2 - uitgebracht op 23 oktober 2012

• Stabiliteitsverbeteringen

Versie 3.0.1 - uitgebracht op 3 oktober 2012

• Geoptimaliseerd voor het 4" Retina-scherm van de iPhone 5 en iPod touch

Versie 3.0 - uitgebracht op 2 oktober 2012

• Ondersteuning voor de 2e generatie Nest Learning Thermostat
  • Instellingen verbeterd om de functies van 'Systeemcheck' te ondersteunen
  • Overzichtsweergave verbeterd
  • Mogelijkheid om de thermostaat op afstand te vergrendelen met een viercijferige pincode
  • Meer informatie beschikbaar voor gebeurtenissen in de 'Energiegeschiedenis'
  • De modus 'Bereik' heet nu 'Verwarmen • Koelen'
  • De instelling 'Leren' heet nu 'Nest Sense'. Bevat nu instellingen en status van 'Vroeg-aan', 'True Radiant' of 'Warmtepompverdeling'.
  • Locatie-instellingen bevatten nu meer informatie over je huis
  • Weergave van bedrading verbeterd in instelling 'Apparatuur'
  • Verschillende talen (Engels, Frans, Spaans)

Versie 2.0 - uitgebracht op 5 april 2012

• Ondersteuning uitgebreid voor het bekijken en aanpassen van de instellingen van de Nest-thermostaat
  • Energiegeschiedenis

Versie 1.1.1 - uitgebracht op 7 december 2011

• Bugfixes en verbeteringen voor het schema en de weergaven van de thermostaat
  • Status en temperaturen van de thermostaat bekijken wanneer UIT, Afwezig of Auto-Afwezig is ingeschakeld

Versie 1.1 - uitgebracht op 14 november 2011

• Bekijken en aanpassen van schema
  • Ondersteuning voor iPad

Versie 1.0.1 - uitgebracht op 31 oktober 2011

• Oorspronkelijke release