Hoe kan ik een Works with Nest-verbinding instellen?

Works with Nest (WWN) was de eerste manier waarop externe partners toegang tot je Nest-producten konden krijgen om ze zo te bedienen. Deze verbindingen waren volledig geïntegreerd in een Nest-product, zodat de status ervan moeiteloos kon worden gecontroleerd en gewijzigd. Works with Nest-verbindingen blijven gewoon werken voor gebruikers die hun Nest-account niet hebben overgezet in de Nest-app, maar alleen als de verbindingen nog door onze partners worden ondersteund.

Werkt met de Google Assistent (WWGA) schakelt de Google Assistent in om alle gekoppelde apparaten te bedienen. Je kunt met de Google Assistent in de Home-app en de Assistent-app routines voor de Assistent maken. We hebben twee nieuwe mogelijkheden voor WWGA aangekondigd die speciaal voor de producten in je huis zijn ontwikkeld: Apparaattoegang en Home-routines.

In onze blog vind je meer informatie over Apparaattoegang en andere manieren om een behulpzaam huis te maken

Wil je meer info over de veranderingen in ons Works with Nest-programma in het algemeen? Ga dan naar onze pagina Veelgestelde vragen over wat er gebeurt bij Nest en onze blog over updates voor Works with Nest.