Finn ut mer om Nest-appen

Nest-appen er gratis, og du kan bruke den til å konfigurere Nest-produkter, se statusen og endre innstillingene for dem – samt få varsler når det skjer noe.

Med Nest-appen kan du holde øye med ting og
kontrollere Nest-produktene dine uansett hvor du er
– så lenge du har internettilkobling.

Med Nest-appen kan du for eksempel endre
temperaturen eller se strømforbruket ditt på Google Nest Thermostat, få varsler om røyk og karbonmonoksid
fra Google Nest Protect, se videoopptak fra Google Nest-kameraer
med mer. Alt på ett sted.

app sign in

Skaff deg Nest-appen

Dette trenger du for å bruke Nest-appen:

• En gratis konto. Hvis du ikke har noen konto ennå, kan du opprette en direkte på påloggingsskjermen i Nest-appen.
  • Minst ett Nest-produkt.
  • Et Wi-Fi-nettverk som kobler Nest-produktene dine til internett.

På telefoner, nettbrett eller datamaskiner

Med appen kan du se og administrere alle Nest-produktene i hjemmet ditt.

På TV-er

Med Nest-appen på en TV kan du se opptak fra Nest-kameraene dine. Finn ut mer om hvordan du installerer og bruker appen på Android TV eller Apple TV.

Hvis du har problemer med å laste ned eller installere appen, må du sørge for at enheten din oppfyller kravene for bruk av Nest-appen.

Bli kjent med Nest-appen

På telefoner, nettbrett eller datamaskiner ser du alle Nest-produktene i hjemmet ditt
på startskjermen i Nest-appen.

På startskjermen i Nest-appen kan du bla gjennom
produktene dine og velge ett av dem for å administrere produktets funksjoner og alternativer.

Hvis du har et Nest-kamera eller en Google Nest Hello, organiserer Spaces-visningen
produktene dine automatisk i henhold til
rommene du tilordner dem.

Øverst til høyre kan du gå til Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon for å

• administrere innstillingene for Nest-produktene dine
  • endre e-postadressen eller hjemmeadressen tilknyttet kontoen din
  • endre innstillinger for funksjoner som varsler og kjente fjes
  • administrere hvem som deler tilgang til hjemmet ditt og Google Nest-produktene dine

Merk: Hvis du har overført Nest-kontoen din til en Google-konto
, må du bruke Home-appen for å dele tilgang
til hjemmet ditt og produktene dine med andre.

Øverst til venstre kan du gå til menyen Arrow pointing down for å

• se viktige meldinger fra Nest-produktene dine eller
    når noen godtar en invitasjon om å dele tilgang til hjemmet ditt
  • bytte mellom hjem hvis du har flere enn ett
Nest app home screen spaces

Legg til og konfigurer nye Nest-produkter

På telefoner og nettbrett kan du bruke Nest-appen til å konfigurere nye
produkter i hjemmet ditt.

• Hvis dette er det første Nest-produktet ditt, trykker du på Legg til Nest add product icon.
    startskjermen.
  • Hvis du allerede har et Nest-produkt, trykker du på Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon,
    og deretter på Legg til produkt Nest add product icon. .

Nest-appen går gjennom prosessen for å legge til og
konfigurere det nye produktet.

Nest app add new device screen

Få varsler på enheten din

Du må installere Nest-appen for å få varsler på enheten din når noe skjer. Du må også ha en fungerende Wi-Fi-tilkobling i hjemmet ditt.

Nest-varsler vises på samme sted som andre varsler på enheten din, for eksempel kalenderpåminnelser og nye e-poster. De vises vanligvis øverst på skjermen.

Du kan for eksempel motta varsler når Nest Protect registrerer røyk eller karbonmonoksid, når Nest-termostaten slår på systemet ditt, når temperaturen i hjemmet ditt når et bestemt temperaturområde, eller når Nest-kameraet registrerer aktivitet.

Finn ut hvordan du konfigurerer varsler for Nest-produktene dine

Se viktige meldinger

Med Nest-appen kan du få beskjed når noen av Nest-produktene dine må sjekkes. Du må ha en fungerende Wi-Fi-tilkobling i hjemmet ditt for at Nest-produktene skal kunne sende meldinger. Det kan for eksempel være en melding fra Nest Protect om at batterinivået er lavt, eller fra Nest-appen om at noen har godtatt invitasjonen om tilgang til hjemmet ditt.

For å sjekke disse meldingstypene, følg trinnene nedenfor:

1. På startskjermen i Nest-appen velger du menyen Arrow pointing down.
  2. Velg Meldinger messages icon.
  3. Trykk på en melding for å se mer informasjon. For å slette meldinger, trykk på nest cam trash clip .

Hvis en melding er viktig eller krever handling, kan du også få et varsel i et forgrunnsvindu på enheten din (som beskrevet ovenfor), for eksempel når Nest Protect registrerer røyk eller karbonmonoksid.