Få flere oplysninger om Nest-appen

Med den gratis Nest-app kan du konfigurere dine Nest-produkter, tjekke deres status, ændre deres indstillinger og få notifikationer, når der sker noget.

Nest-appen hjælper dig med at holde øje med dit hjem og
få overblik over dine Nest-produkter fra alle steder
med en internetforbindelse.

Med Nest-appen kan du f.eks. ændre temperaturen
eller se dit energiforbrug på din Google Nest-termostat, få advarsler om røg og kulilte
fra din Google Nest Protect, se videooptagelser fra dit Google Nest-kamera
og meget mere. Alt samlet ét sted.

app sign in

Hent Nest-appen

Det skal du bruge for at komme godt i gang med Nest-appen:

• En gratis konto. Hvis du ikke har konto endnu, kan du oprette en direkte på loginskærmen i Nest-appen.
  • Mindst ét Nest-produkt.
  • Et Wi-Fi-netværk, som dine Nest-produkter kan bruge til at oprette forbindelse til internettet.

På en telefon, tablet eller computer

Appen giver dig mulighed for at se og administrere alle Nest-produkterne i dit hjem.

På et fjernsyn

Med Nest-appen på et fjernsyn kan du se optagelser fra dine Nest-kameraer. Få flere oplysninger om, hvordan du installerer og bruger appen på Android TV eller Apple TV.

Hvis du har problemer med at downloade eller installere appen, skal du sørge for, at din enhed opfylder forudsætningerne for at bruge Nest-appen.

Begyndervejledning til Nest-appen

På en telefon, tablet eller computer viser startskærmen i Nest-appen
alle Nest-produkterne i dit hjem.

På startskærmen i Nest-appen kan du rulle gennem dine
produkter og vælge et for at administrere de tilhørende funktioner og indstillinger.

Hvis du har et Nest-kamera eller en Google Nest Hello, organiseres dine
produkter automatisk i visningen Spaces,
alt efter hvilke rum de er tildelt.

Du kan gøre flere forskellige ting med Indstillinger ikon for Nest-indstillinger øverst til højre:

• Administrer indstillinger for dine Nest-produkter
  • Skift mailadresse for din konto, eller rediger din hjemmeadresse
  • Skift indstillinger for funktioner som f.eks. notifikationer og kendte ansigter
  • Vælg, hvem der skal have adgang til dit hjem og dine Google Nest-produkter

Bemærk! Hvis du har migreret din Nest-konto til en Google-konto
, skal du bruge Home-appen, hvis du vil dele adgangen
til dit hjem og dine produkter med andre.

Du kan gøre følgende med Menu Arrow pointing down øverst til venstre:

• Se vigtige meddelelser fra dine Nest-produkter, eller
    når en person accepterer en invitation til at dele adgangen til dit hjem.
  • Skift mellem hjem, hvis du har mere end ét.
Nest app home screen spaces

Tilføj og konfigurer nye Nest-produkter

På en telefon eller tablet kan du bruge Nest-appen til at konfigurere nye
produkter i dit hjem.

• Hvis dette er dit første Nest-produkt, skal du trykke på Tilføj Nest add product icon.
    startskærmen.
  • Hvis du allerede ejer et Nest-produkt, skal du trykke på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger
    og derefter trykke på Tilføj produkt Nest add product icon. .

Nest-appen hjælper dig med at tilføje og
konfigurere dit nye produkt.

Nest app add new device screen

Få notifikationer på din telefon eller tablet

Hvis du vil modtage underretninger på din telefon eller tablet, når der sker noget, skal du installere Nest-appen. Du skal også have en fungerende internetforbindelse via Wi-Fi i dit hjem.

Nest-notifikationer vises på det samme sted, som andre notifikationer – f.eks. kalenderpåmindelser og nye mails – vises på din telefon eller tablet. De vises normalt øverst på skærmen.

Du kan f.eks. få besked, når din Nest Protect registrerer røg eller kulilte, når din Nest-termostat aktiverer dit system, når dit hjem når Sikre temperaturer, eller når dit Nest-kamera registrerer aktivitet.

Se, hvordan du konfigurerer notifikationer for dine Nest-produkter

Se vigtige meddelelser

Nest-appen kan give dig besked, når et af dine Nest-produkter kræver din opmærksomhed. Dine Nest-produkter kan kun sende meddelelser, hvis du har en fungerende internetforbindelse via Wi-Fi i dit hjem. Det kan f.eks. være en meddelelse fra Nest Protect om, at batteriet er ved at være fladt, eller en meddelelse i Nest-appen om, at en bruger har accepteret din invitation til at få adgang til dit hjem.

Følg vejledningen nedenfor for at tjekke disse typer meddelelser:

1. Vælg Menu Arrow pointing down på startskærmen i Nest-appen.
  2. Vælg Meddelelser messages icon.
  3. Tryk på en meddelelse for at læse indholdet. Tryk på nest cam trash clip for at slette en meddelelse.

Hvis en meddelelse er vigtig eller kræver din opmærksomhed, kan du også modtage en pop op-notifikation på din telefon eller tablet som beskrevet ovenfor, f.eks. når din Nest Protect registrerer røg eller kulilte.