Controleren welke versie van de Nest-app op je smartphone of tablet staat

In het menu 'Instellingen' van je smartphone of tablet kun je controleren welke versie van de Nest-app je hebt. Je kunt het versienummer ook vinden in het menu 'Juridische informatie' van de Nest-app.

De versie van de Nest-app controleren op een iOS-smartphone of -tablet

Opmerking: Deze instructies zijn voor apparaten met de ongewijzigde fabrieksversie van iOS 9.

1. Open de app iOS-instellingen en scroll naar beneden totdat je de Nest-app ziet. Tik hierop om het versienummer te bekijken.

Software-updategeschiedenis Nest-app voor iOS >

Nest app settings on iOS settings image

De versie van de Nest-app controleren op een Android-mobiel of -tablet

Opmerking: Deze instructies zijn voor apparaten met de ongewijzigde fabrieksversie van Android 6.0.1 (Marshmallow). De stappen kunnen verschillend zijn op jouw smartphone of tablet. Kom je er niet uit, neem dan contact op met de fabrikant.

1. Open de app Android-instellingen op je telefoon of
tablet en selecteer 'Apps'.

Android settings

2. Bekijk de lijst met apps die je hebt
geïnstalleerd. Scroll omlaag naar de Nest-app en tik erop om het versienummer
te bekijken.

Software-updategeschiedenis Nest-app voor Android >

Nest app info

Het versienummer in de Nest-app bekijken

Automatische updates inschakelen

We raden je aan je smartphone zo in te stellen dat de Nest-app automatisch wordt geüpdatet, zodat je altijd de nieuwste functies en bugfixes hebt zodra deze beschikbaar zijn. Gebruik je de Nest-app op een computer op home.nest.com, dan hoef je niets te downloaden of te controleren. De web-app wordt automatisch geüpdatet zodra er een nieuwe versie voor dat platform beschikbaar is.

Bekijk de volgende artikelen op de supportwebsite van Apple en Google om je mobiel of tablet zo in te stellen dat je geïnstalleerde apps automatisch worden geüpdatet:

Android: apps automatisch updaten >