To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Works with Nest ‐tuki on päättynyt

29.9.2023 alkaen Works with Nest (WWN) ‐yhteydet eivät enää toimi. Voit jatkaa kodin automatisointia Toimii Google Homen kanssa (WWGH) ‐alustalla luomalla ohjelmia Google Home ‐sovelluksen Automaatiot-välilehdellä tai skriptieditorissa. Se on nyt saatavilla julkisessa ennakkoversiossa.

Jos haluat lisätietoja, lue tämä postaus yhteisöfoorumilla.

Siirtäminen Toimii Google Homen kanssa ‑alustalle

Laajenna kaikki Tiivistä kaikki

Toimii Google Homen kanssa ‑alustalle siirtäminen alkaa Google-tilistä

Jos haluat käyttää Nest-laitteita WWGH:n, skriptieditorin tai Amazon Alexan kanssa, sinun on siirrettävä Nest-tilisi Google-tilille. Kun siirto on valmis, sitä ei voi perua.

Google-tilille siirtymisen myötä saat käyttöösi yhden tilin ja voit nauttia saumattomista käyttökokemuksista sekä yhdenmukaistaa kodit ja niiden jäsenet erilaisissa Nest- ja Google Home ‑sovelluksissa. Voit myös käyttää uusia ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla Google-tilin, Google Home ‐sovelluksen ja WWGH-ohjelman kautta.

Suosittelemme lukemaan koko tämän artikkelin ja Usein kysyttyä Nest-sovelluksen tileistä ‑artikkelin ennen kuin siirrät Nest-tilisi ja siihen liittyvän datan Google-tilille.

Kun olet siirtänyt tilisi, sinun on yhdistettävä WWGH-laitteet Google Home ‐sovelluksessa.

Automaatioiden luominen skriptieditorilla

Skriptieditorin ja Googlen älykkäiden ominaisuuksien ansiosta voit luoda personoidun älykotiekosysteemin ja tehdä kodin automaatiosta mahdollista. Voit helposti luoda ja muokata ohjelmoituja automaatioita. Google Homen skriptieditorilla (nyt saatavilla julkisessa ennakkoversiossa) voit luoda entistä parempia automaatioita tai muokata niitä. Työkalun avulla saat pääsyn useimpiin käynnistimiin ja toimintoihin sekä kaikkiin ominaisuuksiin, joita Googlen tuotteet ja kolmannen osapuolen laitteet tukevat.

Edistyksellisen logiikan (esim. käynnistimien ja loogisten ehtojen) ansiosta voit järjestellä kodin älylaitteet paremmin kuin sovelluksessa on tällä hetkellä mahdollista. Skriptieditorissa on yli 100 uutta ominaisuutta, joilla voit luoda juuri sellaisia automaatioita kotiisi kuin haluat.

Google Homen Alexa-ominaisuuteen vaihtaminen

Alexan Google Nest ‐ominaisuus toimii Google Home ‐sovelluksen kanssa ja korvaa Alexan WWN-ominaisuuden, joka poistettiin käytöstä 29.9.2023. Google Nest ‐ominaisuuden avulla voit ohjata Nest-termostaattia ja katsella Nest-kameran livestriimiä Alexalla.

Alexan Google Nest ‐ominaisuus toimii vain siirrettyjen Google-tilien kanssa.

Uusimpaan Alexan Google Nest ‐ominaisuuteen vaihtaminen

Uusin Alexan Google Nest ‐ominaisuus toimii Google Home ‐sovelluksen kanssa ja korvaa Alexan nykyisen Works with Nest ‐ominaisuuden, joka myös poistetaan käytöstä 29.9.2023. Google Nest ‐ominaisuuden avulla voit ohjata Nest-termostaattia ja katsella Nest-kameran livestriimiä Alexalla. Alexan ja muiden kumppaneiden ekosysteemi-integraatioiden Google Nest ‐ominaisuus toimii vain siirrettyjen Google-tilien kanssa.

Google Nestin uuden Alexa-ominaisuuden käyttöönotto

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Napauta tiliäsi.
  3. Varmista, että näkyvissä oleva Google-tili on sama, jonka olet linkittänyt Google-laitteeseen. Jos tili on oikea, sulje tili-ikkuna napauttamalla . Jos haluat vaihtaa tiliä, napauta avattavaa valikkoa ja valitse sitten toinen tili tai Lisää toinen tili.
  4. Valitse Asetukset ja sitten + Lisää.
  5. Valitse Palvelu Amazon Alexa ‐ominaisuus.
  6. Ota ominaisuus käyttöön Alexa-sovelluksessa seuraamalla ohjeita näytöllä.

Lue lisää Google Nest ‐tuotteiden ohjaamisesta Amazon Alexalla.

Muut WWN-kumppaniyhteydet

Kun olet tehnyt siirron Google-tilille, voit tutustua vaihtoehtoisiin yhteyksiin, jotka ovat käytettävissäsi WWGH-alustalla.

• Koska WWGH toimii eri tavalla, Nest-tuotteiden ja kolmannen osapuolen älykotituotteiden välinen toiminta eroaa aiemmasta.
  • Kaikki Nestin, Googlen ja kumppanilaitteiden käynnistämät ohjelmat määritetään ja niitä ylläpidetään Google Home ‑sovelluksen ohjelmilla tai kuluttajille tarkoitetulla skriptieditorilla.
  • WWGH ei välttämättä tue kaikkia nykyisiä laitteita tai yhteyksiä. Tarkista laitteen sovelluksesta, toimiiko se Googlen kanssa.

Yksi suosituimmista WWN-ominaisuuksista oli ohjelmien automaattinen käynnistäminen Nestin Home- ja Away-tilojen perusteella. WWGH toimii jo useiden kumppanien ja laitteiden kanssa, ja se integroituu saumattomasti ohjelmiin. Ohjelmien avulla on helppo muokata älylaitteiden toimintaa, joka perustuu yksinkertaisiin käynnistysmenetelmiin – niin kotoa lähtiessä kuin nukkumaan mennessä.

Nestin ja Google Assistantin siirto

Olemme suoraviivaistaneet Google Assistantiin ja Google Home ‑sovellukseen jo yhdistettyjen, aiempien Nest-laitteiden siirtämistä. Kun siirrät Nest-tiliäsi, valitse Google Assistantin kanssa käyttämäsi Google-tili.

Google Assistant ja aiemmin määrittämäsi Nest-laiteyhteydet toimivat jatkossakin, aivan kuten ennen siirtämistä. Nest-laitteiden nimet, koti- ja huonemääritykset sekä Assistant-ohjelmat säilytetään, ja ne toimivat myös tilin siirtämisen jälkeen.

Jos olet antanut kolmannen osapuolen yhteyksille datan käyttöoikeuden, voit valita Google Nest ‑kumppanien kanssa jaettavan datan Partner Connections ‑työkalulla.

Nest Doorbellin (langallinen, 1. sukupolvi) ilmoitukset

Jos haluat jatkossakin saada ovikelloilmoituksia Nest Doorbellistä (langallinen, 1. sukupolvi) Nest-kaiuttimilla ja ‑näytöillä, sinun on siirrettävä Nest-tilisi Google-tilille. Kun olet siirtänyt tilisi, voit jatkaa ovikelloilmoitusten saamista.