Kameran yhdistäminen Nest-sovellukseen

Aloita tästä, jos sinulla on uusi Nest-kamera tai jos olet poistanut kameran Nest-sovelluksesta ja haluat nyt lisätä sen uudelleen. Ensin Nest-sovellus ohjaa sinut alkuun Nest-kameran käyttöönotossa. Sitten voit asentaa sen haluamallesi paikalle.

Nest Hellon määritys- ja asennusohjeet löydät artikkelista Nest Hello ‑ovikellon asentaminen.

Ennen aloittamista

• Yhdistä kamera Nest-sovellukseen ja testaa videokuvan toimivuus kameran käyttöpaikalla ennen kuin asennat kameran paikalleen. Heikko Wi-Fi-signaali voi vaikuttaa videokuvan laatuun.
  • Asennusohjeet vaihtelevat Nest-kameran version mukaan. Valitse kamerasi malli alla olevasta asennusosiosta.

Kameran yhdistäminen sovellukseen ja Wi-Fi-verkkoon

1. Avaa ensin Nest-sovellus

• Laita puhelimesi Bluetooth ja Wi-Fi päälle.
  • Varmista, että puhelin on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon, johon yhdistät Nest-kameran.
  • Uudelle Nest-käyttäjälle:
    1. Lataa sovellus Applen App Storesta tai Google Playsta.
    2. Avaa sovellus ja luo tili.
    3. Valitse Nest-sovelluksen aloitusnäytöltä Lisää Plus icon.
  • Jos sinulla on jo Nest-tili:
    1. Avaa Nest-sovellus Nest app icon.
    2. Napauta sovelluksen oikeasta yläkulmasta Asetukset Nest-asetukset-kuvake.
    3. Valitse Lisää tuote Nest add product icon. .

2. Skannaa QR-koodi ja valitse sijainnin nimi

Sovelluksen pitäisi pyytää sinua skannaamaan kameran QR-koodin puhelimellasi.

• Jos et onnistu skannaamaan QR-koodia puhelimella, kokeile QR-koodin skannauksen ongelmanratkaisu ‑artikkelin vinkkejä.
  • Voit myös napauttaa Jatka skannaamatta ja kirjoittaa kameran sarjanumeron ja salasanan QR-koodin skannaamisen sijaan. Numerot näkyvät QR-koodin vieressä.

Tärkeää: Kirjoita sarjanumero ja salasana muistiin ja säilytä niitä omassa arkistossasi tai verkkotallennuspalvelussa, kuten Google Drivessa. Saatat tarvita numeroita ongelmanratkaisuun.

Sovelluksen pitäisi sitten pyytää sinuavalitsemaan sijainnin nimen listalta. Voit kirjoittaa omasi valitsemalla alareunastaOma.

Vaihda Nest-tuotteen sijaintia tai huoneen nimeä

3. Kytke kamera ja yhdistä se Wi-Fi-verkkoon

Kytke kameran mukana tullut virtajohto ja virtalähde pistorasiaan. Kameran valon tulisi vilkkua sinisenä , kun se ilmoittaa virran olevan kytketty ja sen voi yhdistää.

Nest-sovelluksen avulla kamera hakee lähellä olevat Wi-Fi-verkot automaattisesti. Valitse verkko, jota haluat kameran käyttävän. Jos Wi-Fi-verkkoasi ei löydy listalta, jos kamera ei voi muodostaa verkkoyhteyttä tai jos näet virhekoodin, esim. NC022 tai NC033, yritä ratkaista kamerasi Wi-Fi-yhteyden ongelmat vianetsinnän avulla.

Nest-kameran virhekoodien vianetsintä

Wi-Fi-verkkoani ei löydy, kun yritän ottaa kameran käyttöön

Tärkeää: Jos kotonasi on jo Nest-tuote, Nest-sovellus saattaa yrittää käyttää sitä kameran Wi-Fi-verkkoon yhdistämiseen. Jos sovellus ei onnistu yhdistämisessä, siirrä kameraasi lähemmäs tuotetta, johon haluat sen yhdistää.

4. Testaa videokuva

Sovelluksen tulisi auttaa sinua tarkastamaan, että kamera voi striimata videota. Varmista, että kamera on testin aikana juuri haluamassasi paikassa.

• Jos videokuva näkyy, voit asentaa kameran.
  • Jos videokuvaa ei näy, kamerasi saattaa olla liian kaukana Wi-Fi-verkosta. Siirrä se lähemmäksi.

Kameran asentaminen

Asennusohjeet vaihtelevat Nest-kameran version mukaan. Valitse kamerasi alta, niin saat yksityiskohtaisia ohjeita esimerkiksi reikien poraamiseen, johtojen reititykseen sekä tarvittavien työkalujen ja poranterien valintaan.

Voit myös katsoa Nest Cam IQ ‑ulkokameran ja Nest Cam Outdoorin yksityiskohtaiset asennusvideot.

Vinkki: Näet yksityiskohtaiset määritys- ja asennusohjeet Nest-sovelluksesta.

Sisätilojen kamerat

Cam IQ image

camera indoor with stand

drop cam pro angled image

Nest Cam IQ ‑sisäkamera

Nest Cam Indoor

Dropcam (kaikki mallit)

Ulkotilojen kamerat

Cam IQ outdoor image

Nest cam side view

Nest Cam IQ ‑ulkokamera

Nest Cam Outdoor

Nest Aware -tilauksen tekeminen tai aktivointi

Maksuton Nest Aware ‑kokeilu alkaa automaattisesti, kun olet ottanut sovelluksen käyttöön. Jos sinulla on tilauksen aktivointikoodi tai haluat lisätietoja maksullisten tilausten hinnoista tai tilaamisesta, lue Nest Awaren ostaminen ‑artikkeli.

Kameran käyttö

Auttaaksemme sinut alkuun kameran käytössä olemme keränneet yhteen tärkeimpiä artikkeleita, joissa kerrotaan muun muassa videoiden katsomisesta ja jakamisesta, Talk and Listen ‑ominaisuuden käytöstä, kameran merkkivalojen sekä ‑äänten merkityksistä ja ilmoitusasetusten muuttamisesta.

Kameran käytön aloittaminen