3,9
400 t anmeldelser
10 mio.+
Downloads
Indholdsklassificering
Alle
Screenshot

Om denne app

Hos Google Nest fremstiller vi produkter, der er smukke, hjælpsomme og nemme at bruge. Nest-appen er ingen undtagelse.

Styr din Nest-termostat, arm og afbryd dit Nest Secure alarmsystem, se dit hjem med Nest Cam, og få en advarsel, hvis Nest Protect slukker - alt sammen på et sted. Og modtag underretninger på din Android-telefon eller -tablet.

Nest bruger sensorer, algoritmer og placeringen af ​​din telefon til at gøre det rigtige automatisk, slukke for varmen og tænde kameraet, når du rejser. Glem at indstille alarmen? Det vil bemærke og sende dig en Påmind mig-advarsel.

Nest Learning Thermostat og Nest Thermostat E

Termostater, der programmerer sig selv, så du sparer energi.

- Skift temperaturen fra metroen eller sofaen ved hjælp af din telefon.
- Se hvor meget energi du brugte, og hvorfor.
- Se og rediger din tidsplan.
- Få ekstreme temperaturvarsler, før dit hjem bliver for koldt.

Nest Secure alarmsystem

- Arm og afbryd dit hjem eksternt fra appen.
- Modtag en Påmind mig-alarm, hvis du forlader hjemmet og glemmer at indstille alarmen.
- Modtag en sikkerhedsadvarsel på din telefon, der fortæller dig, hvad der udløste alarmen - en dør eller et vindue, der åbnes, eller nogen der kommer ind i et rum.

Nest Protect

Røg- og kuliltealarmen, der tænker, taler og advarer din telefon.

- Få en advarsel, hvis Nest Protect registrerer røg eller kulilte. (Kræver Wi-Fi og en fungerende internetforbindelse.)
- Stil en alarm fra din telefon med App Silence. (Kun Nest Protect 2. gen.)
- Se status for dine batterier, sensorer og Wi-Fi-forbindelse.
- Kør en sikkerhedskontrol for at teste alle dine alarmer på én gang. (Kun Nest Protect 2. gen.)
- Se din sikkerhedshistorik, så du ved, hvornår advarsler skete, og hvorfor.

Nest Cam IQ indendørs og udendørs, Nest Cam indendørs, Nest Cam udendørs og Dropcam

De sikkerhedskameraer, der lader dig se dit hjem på din telefon, indvendigt og udvendigt.

- Få advarsler, når der er aktivitet, og snak tilbage for at få nogens opmærksomhed.
- Se, hvad du gik glip af med snapshots af de sidste tre timer.
- Tjek 24/7 med skarp 1080p HD-video (kun Nest Cam og Dropcam Pro).
- Få personvarsler (eller velkendte ansigtsvarsler med Nest Cam IQ) og op til 30 dages videohistorie, når du abonnerer på Nest Aware. (Abonnementstjeneste sælges separat.)

Rede Hej

Ved hvem der banker på.

- 24/7 videostreaming betyder, at du aldrig vil gå glip af et øjeblik.
- Designet til at vise dig alt lige uden for døren - folk fra top til tå eller pakker på jorden.
- Ved forskellen mellem en person og en ting.
- Underretter dig om besøgende, selvom de ikke ringer på klokken.
- HD Talk and Listen giver dig mulighed for en problemfri samtale med nogen ved din dør.
- Når du ikke kan svare på døren, giver hurtige svar dig svar til besøgende med forudindspilede lydbeskeder.

Rede x Yale Lock

Låsen til et mere sikkert tilsluttet hjem.

- I stedet for at dele nøgler, skal du tildele adgangskoder til folk, du har tillid til i Nest-appen.
- Få en advarsel, når nogen låser eller låser døren op.
- Med Home / Away Assist og Auto-Lock kan din dør låse sig selv, når du rejser.

Nogle funktioner kræver en fungerende internetforbindelse, Wi-Fi og / eller Bluetooth.
Opdateret
15. mar. 2024

Datasikkerhed

For at du kan beskytte dine data, er det vigtigt at sætte sig ind i, hvordan udviklere indsamler og deler disse data. Databeskyttelses- og sikkerhedsprocedurer kan variere afhængigt af din brug, din region og din alder. Udvikleren har leveret disse oplysninger og kan løbende opdatere dem.
Der deles ikke data med tredjeparter
Få flere oplysninger om, hvordan udviklere angiver, at de deler data
Denne app indsamler muligvis disse datatyper
Lokation, Personlige oplysninger og 6 andre datatyper
Data krypteres under overførsel
Du kan anmode om sletning af data
Uafhængig sikkerhedsgennemgang

Bedømmelser og anmeldelser

4,0
386 t anmeldelser
Anders Nordskjold
12. april 2024
Jeg har allerede betalt for produktet og nu skal jeg også betale for at bruge det? Hvis jeg havde vist dette så havde jeg ikke købt det desværre. Redigeret: Den er et irritationsmomenter da ikke altid kommer frem.
1 person fandt denne anmeldelse nyttig