Een product uit je account verwijderen

Belangrijke informatie voordat je een product verwijdert

Selecteer je product hieronder voor specifieke informatie over wat er gebeurt wanneer je het uit je account verwijdert en ontkoppelt van de app. Er zijn belangrijke verschillen tussen de producten.

Nest Protect

Nadat je Nest Protect uit je account is verwijderd, kan hij nog steeds een alarm laten horen wanneer er gevaarlijke niveaus van rook of koolmonoxide worden gedetecteerd. Bepaalde functies worden echter wel beperkt:

• Je kunt de laatst gemelde status van de Nest Protect niet langer bekijken in de Nest-apps.
  • Je kunt geen instellingen wijzigen.
  • Je krijgt geen pushmeldingen van de Nest Protect.

Nest-camera en Nest Hello

Er zijn een paar punten waar je aan moet denken voordat je de camera verwijdert:

• Belangrijk: Ontkoppel je camera niet voordat de lichtring blauw begint te pulseren nadat de verwijdering is voltooid. Als je de camera eerder loskoppelt, moet je hem resetten om hem weer aan de praat te krijgen. Zie het onderstaande artikel.
  • De Nest-camera of Nest Hello terugzetten op de fabrieksinstellingen >
  • Als je een camera uit je account in de Nest-app verwijdert, wordt de hele opgenomen videogeschiedenis van die camera ook definitief verwijderd.
  • Zolang je account nog één Nest-camera of Nest Hello heeft, blijven al je opgeslagen videoclips zichtbaar op home.nest.com.
  • Als je bent uitgenodigd om het beheer van een Nest-huis te delen, kun je camera's uit het huis verwijderen. Maar alleen de eigenaar van een Nest-huis kan een abonnement op Nest Aware opzeggen.
  • Als je het Nest Aware-abonnement van je camera wilt opzeggen, kun je dat doen met de Nest-app. Ook als je de camera al uit je account hebt verwijderd, kun je nog steeds het abonnement opzeggen. Zie het onderstaande artikel voor gedetailleerde instructies over het opzeggen van een Nest Aware-abonnement.
  • Een abonnement op Nest Aware opzeggen >

Nest x Yale slot

Als je je Nest x Yale slot uit je account in de Nest-app verwijdert, kan hij je deur nog steeds vergrendelen en ontgrendelen, maar alleen met toegangscodes die je eerder hebt ingesteld via je account. Je kunt ook het draaislot aan de binnenkant van de deur blijven gebruiken.

Belangrijk: Als je het Nest x Yale slot uit je account in de Nest-app verwijdert, moet je het slot terugzetten op de fabrieksinstellingen om instellingen te wijzigen op het slot zelf. Hierdoor worden al je eerder ingestelde toegangscodes gewist. Je moet dan toegangscodes maken met het toetsenblok van het slot.

Het Nest x Yale slot terugzetten op de fabrieksinstellingen >

Als je het Nest x Yale slot uit je account verwijdert, kan het de volgende acties niet meer uitvoeren:

• Toegangscodes maken of wijzigen via de Nest-app
  • Je deur op afstand vergrendelen of ontgrendelen via de Nest-app
  • De laatst gerapporteerde vergrendelings- of ontgrendelingsstatus bekijken
  • Meldingen ontvangen, bijvoorbeeld als de batterij bijna leeg is, bij problemen met sluiten of openen van het nachtslot en wanneer er met het slot geknoeid is
  • Bepaalde instellingen aanpassen om functies in of uit te schakelen, zoals het instellen van een tijd voor automatische vergrendeling

Een product uit je account verwijderen>

Een product uit je account verwijderen

Belangrijk: Wil je een Nest Protect, Nest-camera of Nest x Yale slot verwijderen, lees dan eerst de specifieke informatie hierboven voordat je het product verwijdert. Als je een camera verwijdert, koppel je hem pas los nadat je hem uit de Nest-app hebt verwijderd.

1. Log in bij de Nest-app.
  2. Als je meer dan één huis hebt, tik je op het menupictogram Arrow pointing down linksboven in het startscherm van de app. Selecteer dan het huis met het product dat je wilt verwijderen.
  3. Tik op het startscherm van de app op Instellingen Pictogram voor Nest-instellingen.
  4. Tik op het product dat je wilt verwijderen (voor Guard, Detect en Tag tik je op Beveiliging en dan op het product dat je wilt verwijderen).
  5. Scroll omlaag en selecteer [productnaam] verwijderen.
  6. Je wordt vervolgens gevraagd je keuze te bevestigen.
  7. Ga je het Nest-product niet meer gebruiken, zet het dan terug op de fabrieksinstellingen. Selecteer je Nest-product hieronder voor resetinstructies.

Een Nest Tag uitschakelen en verwijderen

Als je een Tag kwijtraakt, kun je hem via je account uitschakelen door de instructies hierboven te volgen. Zo zorg je ervoor dat anderen hem niet kunnen gebruiken om de Nest Secure uit te schakelen.

Je kunt Tags ook tijdelijk uitschakelen of ze aan iemand anders toewijzen die met jou de toegang tot je Nest-huis deelt.

Lees het volgende artikel voor meer details en volledige instructies:

De Nest Tag uitschakelen of uit je account verwijderen >

Als je de Nest Guard eerder hebt verwijderd dan Tags

Als je de Nest Guard eerder uit je account heb verwijderd dan Tags, kun je Tags vinden die momenteel nog aan jou of anderen zijn toegewezen:
  1. Tik op het startscherm van de app op Instellingen Pictogram voor Nest-instellingen.
  2. Selecteer Gezinsleden en gasten.
  3. Tik op degene wiens Tag je wilt bekijken of verwijderen en tik vervolgens op zijn of haar Tag.