To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Meer informatie over hoe vaak de Nest Protect verbinding met internet maakt

De Google Nest Protect maakt minimaal één keer per dag verbinding met internet. Bij een Let op-melding of Noodalarm maakt hij meteen verbinding met internet.

Wanneer je de instellingen van de Nest Protect wijzigt in de Nest-app, bijvoorbeeld door Lichtpad in te schakelen, worden die wijzigingen automatisch binnen een dag doorgevoerd. Maar in het geval van potentieel gevaarlijke situaties met rook en koolmonoxide maakt de Nest Protect meteen verbinding met internet, updatet de status en stuurt een melding naar je telefoon. Zelfs als er meerdere gebeurtenissen plaatsvinden in kort tijdsbestek, maakt de Nest Protect verbinding en updatet de status voor elke afzonderlijke gebeurtenis.

Log in op je account in de Nest-app om na te gaan hoelang geleden de Nest Protect verbinding met internet heeft gemaakt. Selecteer je Nest Protect om te zien wanneer hij voor het laatst verbonden is geweest.

Verschillen tussen de Nest Protect op netvoeding en op batterijen >

De Nest Protect handmatig verbinden en updaten

Wanneer er geen Let op-melding of Noodalarm is, kun je op elk moment op de knop van de Nest Protect drukken om verbinding te maken. De Nest Protect meldt dat hij 'gereed' is en maakt automatisch verbinding met internet en updatet instellingen die je hebt gewijzigd in de Nest-app. Het kan een of twee minuten duren voordat de app is geüpdatet met de meest recente status van je Nest Protect.

In noodgevallen maakt de Nest Protect automatisch verbinding met internet.

Hoeveel bandbreedte gebruikt de Nest Protect?

Gedurende de dag gebruikt de Nest Protect bijna geen bandbreedte. Van tijd tot tijd gebruikt hij een klein beetje bandbreedte om software-updates te downloaden.