To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Telefonposisjon for Nest fungerer ikke

Nest- eller Home-appen ber deg om å oppdatere innstillingene på telefonen hvis det finnes noe du kan gjøre for å forbedre hvordan Home/Away Assist fungerer for deg.

Appen sjekker regelmessig innstillingene på telefonen eller nettbrettet du bruker, for å sikre at hjemmet bytter mellom Hjemme- og Bortemodus så nøyaktig som mulig. Hvis den registrerer at du kan endre en innstilling for å få den til å fungere bedre, blir du varslet når du åpner appen. Du ser en tilpasset liste over ting du kan endre på enheten. Sørg for å endre de foreslåtte innstillingene, men det kan også være lurt å sjekke alle innstillingene nedenfor hvis du ikke har gjort det allerede.

Merk: Nest- eller Home-appen viser skjermbildet med telefonposisjon bare én gang i uken, slik at du ikke ser det hver gang du bruker appen.

Hvis du ikke vil endre innstillingene, kan du angi at appen ikke skal bruke telefonposisjon.

• I Home-appen går du til Home-innstillingene og trykker på Registrering av tilstedeværelse.
  • I Nest-appen går du til innstillingene og trykker på Home/Away Assist.
1. Slå av flymodus

Flymodus kan bidra til å spare batteri siden det deaktiverer wifi, mobildata og Bluetooth, men du kan ha glemt å slå av funksjonen. Sørg for at flyikonet er slått av.

2. Slå på wifi

Wifi er en av de viktigste innstillingene fordi den påvirker posisjonsnøyaktigheten. Sørg for at wifi-ikonet er fremhevet i Innstillinger for Android eller i kontrollsenteret for iOS.

3. Slå på Posisjonstjenester og velg Høy presisjon
  1. Gå til telefoninnstillingene, og velg Posisjon. Sørg for at innstillingen er slått på.
  2. Sjekk at «Google Posisjonsnøyaktighet» er på under «Avansert».
4. Angi posisjonsskanning

Posisjonsskanning er en annen viktig innstilling fordi den påvirker posisjonsnøyaktigheten.

Gå til telefoninnstillingene og velg Posisjon. Sørg deretter for at wifi-skanning er slått på. Dette gjør at telefonen kan bruke wifi til å avgrense posisjonen din selv om wifi er slått av.

5. Slå på mobildata

Android

Gå til OS-innstillingene på telefonen, og trykk på Nettverk og internettog så Mobilnettverk. Sørg for at Mobildata-bryteren er slått på. Dette bidrar til at hjemmet ditt bytter så raskt som mulig når du drar eller kommer hjem.

iOS

Åpne Innstillinger og velg Mobilnett. Sjekk at Mobildata-bryteren er grønn, noe som viser at den er slått på. Dette bidrar til at hjemmet ditt bytter så raskt som mulig når du drar eller kommer hjem.

Viktig: Hvis du også har angitt en grense for mobildata for å forhindre ekstra kostnader, kan ikke Hjemme- og Borte-rutiner eller Home/Away Assist bruke mobildata etter at du har overskredet datagrensen.

6. Slå på posisjonstillatelser

Android

Gå tilbake til Appinformasjon, og trykk på Tillatelser. Sørg for at Posisjon er slått på. Dette gjør at appen kan hente data fra Android-posisjonstjenestene.

Merk: Appen bruker standardposisjonstjenestene som er innebygd i Android. Disse tjenestene bruker en kombinasjon av signalstyrken på mobilmaster, informasjon om wifi-nettverket og av og til GPS for å avgrense posisjonen din hvis det er nødvendig.

Ikke begrens bakgrunnsdata

Trykk på Databruk, og sørg for at «Begrens appens bakgrunnsdata» er slått av.

Dette er en viktig innstilling for å sikre at appen kan bidra til å kontrollere hjemmet ditt selv når appen ikke kjører.

Slå på mobildata

Mobildata er en viktig innstilling å ha på. Slå den på for å sikre at Nest- eller Home-appen kan bytte modus for hjemmet ditt når du ikke har wifi-tilkobling.

iOS

1. Gå til Innstillinger, og trykk på Personvern og så Stedstjenester.
  2. Trykk på bryteren for å slå på Stedstjenester.
  3. Rull ned og trykk på Home-appen og angi Alltid for «Stedstjenester». Hvis du også bruker Nest-appen, må du gjøre det samme der.

Hver app som bruker Stedstjenester, har en egen innstilling. Denne innstillingen skal være stilt til «Alltid» for appen. Den gjør det mulig for appen å bytte mellom Hjemme- og Bortemodus selv om appen ikke er åpen.

Slå på bakgrunnsoppdatering

I Nest eller Home-appen må du slå på Bakgrunnsoppdatering for at Hjemme- og Borte-rutiner og Home/Away Assist skal fungere.

Slå på mobildata

Mobildata er en viktig innstilling å ha på. Slå den på for å sikre at Nest- eller Home-appen kan bytte modus for hjemmet ditt når du ikke har wifi-tilkobling.

7. (Bare Home-appen) Sjekk innstillingene for registrering av tilstedeværelse

I Home-appen velger du Innstillinger og så Registrering av tilstedeværelse. Kontroller deretter at disse innstillingene er riktig konfigurert, slik at telefonens posisjon fastslås riktig.

• Registrering av tilstedeværelse er slått på for telefonen.
    • Slå registrering av tilstedeværelse hvis du vil bruke telefonposisjonen for å fastslå Hjemme- eller Borte-statusen.
    • Slå registrering av tilstedeværelse av hvis du bare vil bruke enhetene i hjemmet for å fastslå Hjemme- eller Borte-statusen.
  • Telefonen viser nøyaktig den nåværende statusen din som Hjemme eller Borte, avhengig av hvor du er.
  • Alle medlemmene av husstanden har slått på registrering av tilstedeværelse på telefonene sine.
  • Du har slått på registrering av tilstedeværelse for alle enhetene der du vil at denne funksjonen skal fungere.

Slå registrering av tilstedeværelse på eller av

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. I «Hjemmefunksjoner»-delen trykker du på Registrering av tilstedeværelse.
  4. Trykk på bryteren ved siden av La dette hjemmet bruke telefonposisjoner for å slå innstillingen av eller på.
8. Start appen på nytt

I noen tilfeller kan tvungen avslutning (Android eller iOS) av Nest- eller Home-appen føre til at Hjemme- og Borte-rutinene eller Home/Away Assist slås av. Hvis du oppdager at hjemmet ditt ikke bytter mellom Hjemme- og Bortemodus i henhold til innstillingene etter tvungen avslutning, kan du lukke appen og starte den på nytt.