To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Finn ut mer om Nest Sense

Nest Sense er kjernen i det som gjør produktene våre smarte. Den er drevet av en eksklusiv kombinasjon av teknologi og design, og den støttes av avanserte sensorer og programvarealgoritmer.

Velg produktet ditt nedenfor for å finne ut hvordan Nest Sense gjør hvert Nest-produkt smartere.

Nest Thermostat

For å opprettholde en behagelig temperatur og bidra til å spare strøm tar termostaten din hensyn til blant annet hjemmets oppbygging, værmeldingen og hvilke temperaturer du foretrekker. Det høres enkelt ut, men det er mye som skjer bak kulissene som gjør Nest-termostaten til en smart termostat – ikke bare en som er koblet til Wi-Fi.

Nest Sense bruker de mange sensorene og programvaren i Nest-termostaten. Den lærer av deg, lærer hvilke temperaturer du liker, og når, og oppretter automatisk en tidsplan for deg.

Siden Nest Sense også er tilpasset systemet ditt, finner du forskjellige funksjoner avhengig av hvilket system du har.

• Temperatursensorer: Nest-termostatene har flere temperatursensorer for å sikre at hjemmet ditt faktisk holder den temperaturen du vil ha.
  • Lyssensorer: Nest-termostater bruker sensorer for omgivende lys til å sørge for nøyaktige temperaturmålinger. Det betyr at hvis Nest-termostaten din er i direkte sollys, bidrar Sunblock til å kompensere for det, slik at termostaten ikke tror at hjemmet ditt ikke er varmere enn det faktisk er.
  • Bevegelsessensorer: To bevegelsessensorer gir termostaten beskjed når ingen er hjemme, slik at den kan skru ned varmen til Eco Temperatures og bidra til å spare strøm.
  • Varmesystemer: Hvis du har et gulvvarme- eller radiatorsystem, vises True Radiant, som bidrar til å redusere temperatursvingninger som er typiske for disse typene varmesystemer. Med True Radiant kan systemet ditt starte oppvarming tidlig, slik at hjemmet når den planlagte temperaturen til riktig tid, og det kan slå av oppvarming tidlig, slik at temperaturen ikke blir høyere enn den du har angitt.

Du kan finne ut mer om Nest Sense-termostatfunksjonene i disse artiklene:

Time-to-Temperature
Nest Leaf

Du finner mer informasjon om Nest-termostaten i de tekniske spesifikasjonene.

Nest Protect

Nest Protect er ikke bare en avansert røyk- og karbonmonoksidalarm. Den gjør mange ting som andre alarmer ikke gjør.

Med Nightly Promise kan Protect for eksempel teste seg selv og gi deg beskjed om at alt fungerer, og Protect kan lyse for deg med Pathlight, slik at du slipper å famle omkring i mørket.

Nest Protects avanserte sensor med delt spekter kan følge med på røyknivåer, og den varsler deg med et Heads-Up-varsel for å informere deg om hva som skjer, før den må spille av en Emergency Alarm.

Nest Protect har også en luftfuktighetssensor, slik at Steam Check kan forhindre falske alarmer når du nettopp har kommet ut av dusjen.

Du finner mer informasjon om Nest Protect i de tekniske spesifikasjonene

Nest-kameraer og -ringeklokker

Nest-kameraene og -ringeklokkene bruker de avanserte algoritmene til Nest Aware for å levere bedre og mer nøyaktige lyd- og bevegelsesvarsler. I tillegg kan Person Alerts gi deg beskjed når en person (ikke kjæledyret ditt) har gått foran kameraet.

Disse forbedringene krever store mengder datakraft, mye mer enn Nest-kameraer eller -ringeklokker kan levere alene. Derfor bruker vi kraftige skytjenere for å gjøre den avanserte Nest Aware-registreringen mulig, og vi forbedrer algoritmene hele tiden for å tilby den beste opplevelsen.

Dette får du med et Nest Aware-abonnement

Du finner mer informasjon om Nest-kameraer og -videoringeklokker i de tekniske spesifikasjonene.