To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få flere oplysninger om Nest Sense

Nest Sense er kernen i det, der gør vores produkter opmærksomme. Det bygger på en eksklusiv kombination af teknologi og design og understøttes af avancerede sensorer og softwarealgoritmer.

Vælg dit produkt nedenfor, og se, hvordan Nest Sense gør hvert Nest-produkt mere opmærksomt.

Nest-termostat

Din termostat tager højde for ting såsom, hvordan boligen er bygget, vejrudsigten, hvilke temperaturer du foretrækker og meget mere, så du kan føle dig tilpas og spare på energien. Det lyder simpelt, men der sker en del bag kulisserne, der gør Nest-termostaten til en opmærksom termostat og ikke bare en termostat med forbindelse til Wi-Fi.

Nest Sense udnytter de mange sensorer og softwaren i din Nest-termostat. Den lærer dine præferencer, dvs. hvilke temperaturer du kan lide og hvornår, og opretter automatisk en tidsplan for dig.

Da Nest Sense er skræddersyet til dit system, kan du desuden finde forskellige funktioner afhængigt af, hvilket system du har installeret.

• Temperatursensorer: Nest-termostater har flere temperatursensorer, der hjælper med at sikre, at dit hjem faktisk har din ønskede temperatur.
  • Lyssensorer: Nest-termostater bruger lyssensorer til at sikre nøjagtige temperaturmålinger. Hvis din Nest-termostat er i direkte sollys, sørger Sunblock derfor for at kompensere for den ekstra varme, så termostaten ikke tror, at dit hjem er varmere, end det egentlig er.
  • Aktivitetssensorer: To aktivitetssensorer giver din termostat besked, når der ikke er nogen hjemme, så den kan skrue ned for varmen til Eco Temperature og hjælpe dig med at spare på energien.
  • Varmesystemer: Hvis du har gulvvarme eller radiatorer, vises True Radiant, hvilket hjælper med at reducere temperatursvingninger, som typisk forekommer ved disse varmesystemer. True Radiant sørger for, at dit system starter opvarmningen tidligt, så dit hjem når op på din planlagte temperatur til tiden, og det slukker for varmen tidligt, så temperaturen ikke overskrider din angivne temperatur.

Du kan se flere af termostatens Nest Sense-funktioner i følgende artikler:

Time-to-Temperature
Nest Leaf

Du kan få flere oplysninger om Nest-termostaten i de tekniske specifikationer.

Nest Protect

Nest Protect er ikke kun en avanceret røg- og kuliltealarm. Den gør en masse ting, som andre alarmer ikke gør.

Din Protect-enhed kan f.eks. teste sig selv og give dig besked om, at alt fungerer, med Nightly Promise, og den kan lyse vejen op for dig med Pathlight, så du slipper for at famle dig frem om natten.

Nest Protects avancerede sensor med splittet spektrum kan overvåge røgniveauet nøje og oplæse en Heads-Up-underretning for at give dig besked om, hvad der sker, inden den udløser en Emergency Alarm.

Nest Protect har også en fugtsensor, som Steam Check kan bruge for at undgå falske alarmer, når du lige er kommet ud af badet.

Få flere oplysninger om Nest Protect i de tekniske specifikationer

Nest-kameraer og -dørklokker

Nest-kameraer og -dørklokker bruger Nest Awares avancerede algoritmer til at levere bedre og mere nøjagtige bevægelses- og lydunderretninger. Derudover kan Person Alerts give dig besked, når en person (ikke dit kæledyr) er gået ind foran kameraet.

Denne type forbedringer kræver en masse computerkraft – meget mere end Nest-kameraet eller -dørklokken selv kan levere. Vi bruger derfor kraftige skyservere til at gøre Nest Awares avancerede registrering mulig, og vi forbedrer hele tiden algoritmerne for at give dig den bedst mulige brugeroplevelse.

Det får du med et Nest Aware-abonnement

Du kan få flere oplysninger om Nest-kameraer og -videodørklokker i de tekniske specifikationer.