Problemen oplossen wanneer er een geel lampje brandt op de Heat Link

Als de verbinding tussen je Heat Link en Google Nest-thermostaat wordt verbroken, licht het statuslampje op de Heat Link geel op. Dit betekent dat de Nest-thermostaat je verwarming of warme water pas kan regelen wanneer de verbinding is hersteld. Als het nodig is, kun je op de knop op de Heat Link drukken om de verwarming handmatig in te schakelen, totdat de verbinding met de Heat Link wordt hersteld.

Als je een Nest Thermostat E hebt, druk je op de knop op de Heat Link om de status te controleren. Als je op de Heat Link een geel statuslampje ziet knipperen, betekent dit dat er iets is wat je aandacht vereist. Controleer of je een foutcode of andere melding ziet op het scherm van je thermostaat.

Als je een Nest Learning Thermostat hebt en het lampje op de Heat Link geel is, betekent dit dat de volledige verbinding tussen de Heat Link en je Nest-thermostaat is verbroken.

Belangrijk: Als je je huis wilt verwarmen terwijl de verbinding van je Heat Link is verbroken, druk je op de grote knop midden op de Heat Link om je ketel handmatig in te schakelen. Als je een Nest Thermostat E hebt, moet je de knop mogelijk twee keer indrukken voordat je een continu brandend groen verwarmingslampje ziet gen 3 heat light green.

Het statuslampje van de Heat Link verandert van kleur, afhankelijk van de specifieke situatie. Selecteer het model van je Heat Link voor meer details.

Heat Link voor Nest Thermostat E

Statuslampje Verwarmingslampje Wat er gebeurt

blink yellow

Knippert geel

UIT

Druk op de knop op de Heat Link
om de status te controleren. Als je een
geel statuslampje ziet knipperen, betekent dit dat er iets is waar je
aandacht aan moet besteden. Bekijk op het
scherm van je thermostaat of in de app
of je een foutcode of andere melding
ziet.

Als je een melding krijgt dat de Nest-thermostaat geen verbinding kan maken met de
Heat Link, druk je op de knop
op de Heat Link om de verwarming
handmatig in te schakelen. Mogelijk moet je
twee keer op de knop drukken
voordat je een continu brandend
groen verwarmingslampje ziet gen 3 heat light green.

Meer informatie over de lampjes op de Heat Link en wat deze lampjes betekenen >

Heat Link voor een 3e generatie Nest Learning Thermostat

Statuslampje Verwarmingslampje Warmwaterlampje Wat er gebeurt

nest thermostat yellow status light

Brandt geel

UIT UIT

De verbinding tussen de Nest-thermostaat
en de Heat Link is verbroken
en je kunt de verwarming
en het warme water niet bedienen
via de thermostaat.

Druk op de knop op de
Heat Link om de verwarming
en het warme water
handmatig in te schakelen.

nest thermostat yellow status light

Brandt geel

nest thermostat green status light

Brandt groen

hot water light green

Brandt groen

De verbinding tussen de Nest-thermostaat
en de Heat Link is verbroken
en je kunt de verwarming
en het warme water niet bedienen
via de thermostaat.

De verwarming en het warme water
zijn handmatig
ingeschakeld nadat er
op de knop van de Heat Link
is gedrukt.

Druk op de knop op de
Heat Link om de verwarming
en het warme water
uit te schakelen.

Meer informatie over de lampjes op de Heat Link en wat deze lampjes betekenen >

Heat Link voor een 2e generatie Nest Learning Thermostat

Statuslampje Status Wat er gebeurt

solid yellow light
Brandt geel

Verwarmt niet

De verbinding tussen de Heat Link
en de thermostaat is verbroken en daarom wordt er niet verwarmd.

blink yellow
Knippert geel

Verwarmen (handmatige modus)

De verbinding van de Heat Link is
verbroken, maar de verwarming is in handmatige modus.

blink green yellow
Lampje knippert groen en geel

Zoekt thermostaat

Heat Link is bezig met zoeken
en probeert verbinding te maken met de
Nest-thermostaat.

Meer informatie over de lampjes op de Heat Link en wat deze lampjes betekenen >

De Nest-thermostaat laat het je ook weten als de verbinding met
de Heat Link is verbroken. Er wordt op het scherm van de Nest-thermostaat
een rode cirkel weergegeven met een foutcode en een melding
dat de Nest geen verbinding kan maken met de Heat Link.

Handmatige verwarming in- of uitschakelen als de Nest-thermostaat
     geen verbinding maakt met de Heat Link >

Opmerking: Wanneer je de handmatige verwarmingsmodus gebruikt,
blijft het statuslampje geel als de verbinding tussen
de Nest-thermostaat en de Heat Link niet is hersteld. Het lampje wordt groen als de verbinding is hersteld.

H71 error message on thermostat

De verbinding tussen de Heat Link en de Nest-thermostaat herstellen

De verbinding tussen de Heat Link en de Nest-thermostaat zal normaal gesproken automatisch worden hersteld, ook als er problemen zijn met je wifi, aangezien ze verbonden zijn via hun eigen draadloze netwerk.

Als de verbinding niet automatisch wordt hersteld, bekijk je de rode cirkel met een foutcode (bijv. H71) op het scherm van je thermostaat en volg je de instructies in het onderstaande artikel:

Foutcodes van de Nest-thermostaat oplossen >

Wanneer de verbinding is hersteld, wordt het statuslampje groen.
De verwarming en het warme water worden vervolgens weer volgens schema
met de Nest-thermostaat geregeld. Als
de handmatige modus van de Heat Link is ingeschakeld, wordt er op het startscherm van de Nest-app en op de thermostaat
Handmatig weergegeven.

Handmatige verwarming uitschakelen >

Nest thermostat sapphire-manual message