To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Problemen oplossen als er een geel lampje op de Heat Link brandt

Als de verbinding tussen je Heat Link en Google Nest-thermostaat wordt verbroken, gaat het statuslampje van de Heat Link geel branden. De Nest-thermostaat kan de verwarming pas weer bedienen als de verbinding is hersteld.

Dit artikel is van toepassing op de volgende Google Nest-thermostaten in Europa die de Heat Link hebben:

Nest Thermostat E

Nest Thermostat E mounted on it's standNest Thermostat E Heat Link

Nest Learning Thermostat

Nest thermostat heating with silver ring3rd gen Heat Link

Hoe kan ik zien welke Nest-thermostaat ik heb?

Selecteer het model van je Heat Link voor meer details.

Heat Link voor Nest Thermostat E

Statuslampje Verwarmingslampje Wat er gebeurt

blink yellow

Knippert geel

UIT

Druk op de knop op de Heat Link om de status te checken. Druk een 2e keer om de handmatige verwarming aan of uit te zetten. Een knipperend geel statuslampje betekent dat er iets is dat je aandacht vereist. Check of je een foutcode of andere melding ziet op het scherm van je thermostaat.

Zie je een bericht op de thermostaat dat de Nest-thermostaat geen verbinding met de Heat Link kan maken, druk dan op de knop op de Heat Link om de verwarming handmatig aan te zetten. Mogelijk moet je 2 keer op de knop drukken totdat je een continu brandend groen verwarmingslampje gen 3 heat light green ziet.

Meer informatie over de lampjes op de Heat Link en wat deze lampjes betekenen >

Heat Link voor een 3e generatie Nest Learning Thermostat

Statuslampje Verwarmingslampje Warmwaterlampje Wat er gebeurt

nest thermostat yellow status light

Brandt geel

UIT UIT

De Heat Link heeft geen verbinding meer met de thermostaat en kan niet verwarmen.

Druk op de knop op de Heat Link om de verwarming en het warme water handmatig aan te zetten.

nest thermostat yellow status light

Brandt geel

nest thermostat green status light

Brandt groen

hot water light green

Brandt groen

De verbinding tussen de Nest-thermostaat en de Heat Link is verbroken en de thermostaat kan de verwarming en het warm water niet regelen.

De verwarming en het warm water zijn handmatig aangezet nadat de knop van de Heat Link is ingedrukt.

Druk op de knop op de Heat Link om de verwarming en warm water uit te zetten.

Meer informatie over de lampjes op de Heat Link en wat deze lampjes betekenen >

Heat Link voor een 2e generatie Nest Learning Thermostat

Statuslampje Status Wat er gebeurt

solid yellow light
Brandt geel

Verwarmt niet

De Heat Link heeft geen verbinding meer met de thermostaat en kan niet verwarmen.

blink yellow
Knippert geel

Verwarmen (handmatige modus)

Heat Link heeft geen verbinding meer maar verwarmt in de handmatige modus.

blink green yellow
Lampje knippert groen en geel

Zoekt thermostaat

De Heat Link zoekt actief en probeert opnieuw verbinding te maken met de Nest-thermostaat.

Meer informatie over de lampjes op de Heat Link en wat deze lampjes betekenen >

Als de verbinding tussen de thermostaat en de Heat Link wordt verbroken, zie je op de thermostaat een rode cirkel met een foutcode en een bericht dat de thermostaat geen verbinding met de Heat Link kan maken.

Handmatige verwarming aan- of uitzetten wanneer de Nest-thermostaat geen verbinding met de Heat Link maakt >

H71 error message on thermostat

De Heat Link en de Nest-thermostaat opnieuw verbinden

De verbinding tussen de Heat Link en de Nest-thermostaat wordt normaal gesproken automatisch hersteld, ook als er problemen zijn met je wifi, aangezien ze verbonden zijn via hun eigen draadloze netwerk.

Als de verbinding niet automatisch wordt hersteld, doe je het volgende:

1. Tik op Opnieuw proberen op de thermostaat.
  2. Bekijk het bericht op het scherm van de thermostaat.
  3. Typ of zoek naar het laatste gedeelte van de URL (bijvoorbeeld H71 als je nest.com/H71 ziet) voor gedetailleerde instructies in het artikel Foutcodes op de Nest-thermostaat oplossen.

Als de verbinding is hersteld, wordt het statuslampje groen. De verwarming en het warme water worden vervolgens weer volgens schema met de Nest Thermostat geregeld. Als de handmatige modus van de Heat Link aan staat, zie je HANDMATIG op het startscherm van de Nest-app en op de thermostaat.

Handmatige verwarming uitzetten >