To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Stranica koju ste zatražili trenutačno nije dostupna na vašem jeziku. Možete odabrati neki drugi jezik pri dnu stranice ili u trenu prevesti bilo koju web-stranicu na željeni jezik pomoću ugrađene značajke Google Chromea za prijevod.

De verwarming handmatig regelen als de Heat Link niet is verbonden

Als je de verwarming niet kunt regelen met je Google Nest-thermostaat of de app, is de verbinding tussen de Heat Link en de thermostaat misschien verbroken. Je kunt de knop van de Heat Link indrukken om de verwarming aan en uit te zetten totdat de verbinding is hersteld.

Druk op de knop op de Heat Link om de verwarming handmatig aan te zetten:

• Nest Thermostat E: Druk 2 keer op de knop van de Heat Link.
  • De 3e en 2e generatie Nest Learning Thermostat: Druk 1 keer op de knop van de Heat Link.

Druk opnieuw op de knop om de verwarming handmatig uit te zetten (druk 2 keer voor de Nest Thermostat E).

Hiermee zorg je voor een aangename temperatuur terwijl je verbindingsproblemen probeert op te lossen.

Nest Thermostat E Heat Link heat link light 2nd gen Heat Link

Nest Thermostat E
Heat Link

3e generatie
Nest Learning Thermostat
Heat Link

2e generatie
Nest Learning Thermostat
Heat Link

Houd rekening met het volgende:

• De handmatige verwarmingsmodus blijft het huis verwarmen, net zolang tot je de modus handmatig uitzet, zelfs als je opnieuw verbinding maakt met je thermostaat.
  • Als je thermostaat het warme water regelt, wordt het warme water ook aangezet zodra je de handmatige verwarming aanzet.
  • Houd er wel rekening mee dat je systeem niet je normale schema volgt als je handmatige verwarming hebt aangezet. Het systeem kan ook geen andere thermostaatinstellingen meer volgen. Als je bijvoorbeeld een OpenTherm-systeem hebt, kan de ketel in de handmatige verwarmingsmodus de watertemperatuur niet moduleren.
  • Je kunt handmatige verwarming alleen aanzetten als de Heat Link niet is verbonden met je thermostaat. Als ze wel zijn verbonden, gebruik je de thermostaat of de app om de verwarming te regelen.

Hoe weet ik of handmatige verwarming aanstaat

Nest Thermostat E

3e generatie
Nest Learning Thermostat

2e generatie
Nest Learning Thermostat

De status bekijken:

Druk 1 keer op de knop van de Heat Link en bekijk het verwarmingslampje gen 3 heat light green.

Het verwarmingslampje gen 3 heat light green en het warmwaterlampje nest thermostat hot water green icon (indien van toepassing) van de Heat Link gaan automatisch branden.

Het statuslampje blink yellow van de Heat Link gaat automatisch branden.

Wat doet het lampje als handmatige verwarming aanstaat?

Brandt groen gedurende 5 seconden

Opmerking: Als het lampje groen pulseert, staat de handmatige verwarming niet aan. Je thermostaat is dan verbonden, dus het is niet nodig om handmatige verwarming aan te zetten.

Brandt groen

Knippert geel

Tip: Bekijk het volgende artikel als je andere lampjes, kleuren of knipperpatronen ziet:

Meer informatie over de lampjes op de Heat Link en wat deze lampjes betekenen >

Problemen met de verbinding van de Heat Link oplossen

Als de verbinding met de Heat Link is verbroken, zie je op de thermostaat een fout die begint met de letter H.

Als je het systeem wilt bedienen met de Nest-thermostaat of de app, moet je de problemen met de verbinding oplossen. Bekijk het onderstaande artikel:

Foutcodes van de Nest-thermostaat oplossen

De verwarming handmatig uitzetten

Als je Heat Link niet is verbonden met je thermostaat, kun je 1 keer op de knop van de Heat Link drukken (of 2 keer voor de Nest Thermostat E) om handmatige verwarming uit te zetten.

Als de verbinding van je Heat Link met de thermostaat is hersteld heb je drie opties:

• Druk 1 keer op de knop van de Heat Link (of 2 keer voor de Nest Thermostat E).
  • Met de thermostaat:
    • Op het scherm van je thermostaat zie je HANDMATIG om te bevestigen dat handmatige verwarming aanstaat.
    • Draai aan de thermostaatring. Je wordt gevraagd om te bevestigen dat je de handmatige verwarmingsmodus wilt uitzetten. Selecteer Uitzetten.
  • Met de Nest-app:
    • Selecteer de thermostaat in het startscherm van de Nest-app.
    • Op het scherm van je thermostaat zie je HANDMATIG. Tik op HANDMATIG om handmatige verwarming uit te zetten.

Als je Heat Link met je thermostaat is verbonden en je handmatige verwarming uitzet, wordt de thermostaat teruggezet naar het normale schema voor temperatuur en warm water.

Opmerking: Zodra de verbinding tussen de Heat Link en je thermostaat is hersteld, kun je handmatige verwarming niet opnieuw aanzetten, tenzij de verbinding wordt verbroken.