Meer informatie over het gebruik van het Google-overzicht van smartapparaten om je Nest-producten te bedienen

Via het overzicht van smartapparaten in de Google Home-app en op Google-smartdisplays kun je vanaf één centrale plek ondersteunde Nest-producten en aan de Google Assistent gekoppelde apparaten bedienen.

Voordat je je Nest-producten kunt bedienen via het overzicht van smartapparaten, moet je deze instellen via de Google Home-app. Je kunt je Nest-producten ook door anderen laten bedienen door ze via de Google Home-app uit te nodigen als lid van het huis.

Meer informatie over de Google Home-app >

Het overzicht van smartapparaten instellen

Aan de slag met het overzicht van smartapparaten:

1. Download de Google Home-app voor iOS of Android
  2. Koppel je Nest-producten aan Google

Opmerking: Alleen de eigenaar van het Nest-huis kan deze stap uitvoeren.

Het overzicht van smartapparaten is beschikbaar via:

• Smartdisplays (zoals de Google Home Hub)
  • De Google Home-app voor iOS en Android

Je Nest-producten bedienen via het overzicht van smartapparaten

Het overzicht van smartapparaten biedt ondersteuning voor de volgende Nest-producten:

Google Nest-thermostaten

• De temperatuur wijzigen
  • Schakelen tussen verwarmings-, koelings- en Eco-modi

Google Nest-camera's

• De live videostream bekijken

Google Nest Hello videodeurbel

• De live videostream bekijken
  • Bezoekersmeldingen ontvangen (uitsluitend smartdisplays)

Via het overzicht van smartapparaten kun je ook je Nest-producten bedienen met je stem.

Leden van het Google-huis bekijken die je Nest-producten kunnen bedienen

Als je je Nest-account hebt gemigreerd naar een Google-account

• Mensen die je producten kunnen bedienen, kun je beheren en bekijken met de Google Home-app, niet met de Nest-app.

Als je je Nest-account niet hebt gemigreerd

• Via de Google Home-app kan de eigenaar van een Nest-huis tot vijf mensen uitnodigen om alle smartproducten in het huis rechtstreeks vanuit de Google Home-app te beheren, inclusief ondersteunde Nest-producten.

• Leden van een Google-huis die de Home-app gebruiken, verschillen van de mensen die toegang tot een Nest-huis hebben via gezinsaccounts in de Nest-app.

• Leden van het huis die via de Google Home-app zijn toegevoegd, kunnen de Nest-producten bedienen die aan het betreffende huis zijn toegevoegd, maar zijn niet zichtbaar in de Nest-app.

• Je moet de Google Home-app gebruiken en een lid van het huis zijn om andere mensen te bekijken die ook lid van het huis zijn.

• Als je een gezinsaccount hebt en wilt worden toegevoegd als lid van het huis, moet je de eigenaar van het Nest-huis vragen om de stappen te volgen die in dit Google Helpcentrum-artikel staan vermeld.

Raadpleeg dit Google Helpcentrum-artikel voor meer informatie over hoe je toegang deelt met anderen en kunt zien wie toegang heeft via de Google Home-app.